Αποκλειστικό περιεχόμενο για την X360 έκδοση του Tomb Raider Underworld

, Δευτέρα 6 Οκτωβρίου 2008 0  

Η Microsoft και η Eidos μόλις έκαναν την Χ360 έκδοση του Tomb Raider Underworld πολύ, μα πολύ πιο ελκυστική από τις υπόλοιπες.

Αυτό γιατί οι κάτοχοι του Tomb Raider Underworld για το Xbox 360, θα έχουν την δυνατότητα να κατεβάσουν δύο νέα κεφάλαια για το παιχνίδι, λίγους μήνες μετά την κυκλοφορία του. Τα δύο κεφάλαια θα ονομάζονται TRU: Beneath the Ashes και TRU: Lara's Shadow αντίστοιχα και θα έχουν συνολική διάρκεια έξι ωρών. Το Beneath the Ashes αποτελεί μία παραδοσιακή επέκταση, καθώς διαδραματίζεται μετά το τέλος του κυρίως παιχνιδιού και θα περιέχει νέα περιβάλλοντα, μυστικά και εχθρούς. Το Lara's Shadow θα μας δώσει τον έλεγχο ενός "νέου είδους playable χαρακτήρα" σύμφωνα με την Eidos.

To Tomb Raider Underworld κυκλοφορεί στις στις 21 Νοεμβρίου, για Xbox 360, PS3, Wii, PS2, DS και PC. Το Beneath the Ashes expansion θα είναι διαθέσιμο γύρω στα Χριστούγεννα, ενώ το Lara's Shadow αναμένεται στις αρχές του 2009. Μέσα στον Οκτώβριο θα ανέβει και το demo του τίτλου στο Xbox Live Marketplace.