Χαμός από νέους τίτλους για PSP το 2009

, Τρίτη 24 Φεβρουάριος 2009 0  

Η Sony ανακοίνωσε ότι πολλά σημαντικά franchises θα κάνουν την εμφάνισή τους στο PSP μέσα στη χρονιά, συμπεριλαμβανομένων των LittleBigPlanet, MotorStorm και Assassin's Creed.

Συγκεκριμένα, και αρχίζοντας από το LBP, σύμφωνα με τη Sony το LittleBigPlanet για PSP θα προσφέρει ανάλογη εμπειρία με την έκδοση του PS3, αλλά θα περιέχει νέα επίπεδα, περιβάλλοντα κλπ, ειδικά σχεδιασμένα για την συγκεκριμένη πλατφόρμα.

Συνεχίζουμε με το MotorStorm Arctic Edge, το νέο παιχνίδι στο MotorStorm franchise, το οποίο θα μας μεταφέρει στην παγωμένη Αλάσκα και θα κυκλοφορήσει σε PSP και PS2.

H Ubisoft φέρνει το Assassin's Creed για πρώτη φορά στο PSP από φέτος, και μάλιστα θα διατεθεί και ένα Assassin's Creed PSP πακέτο, του οποίου τα περιεχόμενα θα αποκαλυφθούν αργότερα.

Τέλος, η EA μπαίνει και αυτή στον χορό με το Rock Band Unplugged, το πρώτο φορητό Rock Band παιχνίδι, που μάλιστα θα περιέχει και in-game store.

Από εκεί και πέρα, ανακοινώθηκαν και διαφορα casual παιχνίδια για την κονσόλα (Petz, Hannah Montana κλπ) αλλά εμείς δεν παίζουμε τέτοια...

Θα είναι τελικά το 2009 η χρονιά του PSP, όπως διατυμπανίζει η Sony εδώ και μήνες;