Νέο trailer του Skate 2

, Κυριακή 28 Σεπτέμβριος 2008 0  

Πριν από ένα χρόνο, τέτοιες μέρες, όλοι εμείς οι fans των skateboarding παιχνιδιών αναφωνούσαμε "Ο βασιλιάς πέθανε. Ζήτω ο βασιλιάς!". Φυσικά αναφερόμασταν στο νέο αφεντικό της κατηγορίας, το Skate, το οποίο ήταν κλάσσεις ανώτερο από το περσινό Tony Hawk. Επιτέλους η Activision κατάλαβε ότι το franchise της είχε κορεστεί σε τεράστιο βαθμό και αποφάσισε να αλλάξει τα πάντα. Αποτέλεσμα; Φέτος, για πρώτη φορά μετά από 10 χρόνια, δεν θα κυκλοφορήσει κάποιο Tony Hawk παιχνίδι για τις επιτραπέζιες κονσόλες.

Την ίδια στιγμή, η ΕΑ φαίνεται πως ακολουθεί την φιλοσοφία "συνταγή που κερδίζει, δεν αλλάζει", όπως θα δείτε και στο παρακάτω trailer για το Skate 2. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι το sequel δεν θα έχει αλλαγές. Σύμφωνα με την Black Box, το feedback των παικτών του Skate λήφθηκε πολύ σοβαρά υπόψη και η ομάδα έπραξε ανάλογα.

Mε το SKate 2 η ΕΑ φέτος έχει την ευκαιρία να εδραιωθεί ως η απόλυτη κυρίαρχος στο συγκεκριμένο genre. Θα τα καταφέρει; Θα ξέρουμε την απάντηση μέσα στον Δεκέμβριο. Δείτε το trailer: