Επίσημη απάντηση της Stardock για την πρόωρη διάθεση του Demigod

, Τρίτη 14 Απριλίου 2009 0  

Είναι πραγματικά αστείο να βλέπεις διάφορα καταστήματα να παραβαίνουν τις επίσημες ημερομηνίες κυκλοφορίας μερικών αναμενόμενων παιχνιδιών και όπως φαίνεται, η αντίστοιχη του Demigod δεν αποτελεί εξαίρεση σε αυτό το (ας μου επιτραπεί η έκφραση) τσίρκο.

Ας δούμε πρώτα όμως πώς έχουν τα πράγματα.

Πριν δύο μέρες το αμερικανικό Gamestop διέθεσε νωρίτερα το Demigod, με αποτέλεσμα να μείνουν παραπονεμένοι πολλοί χρήστες που είχαν προ-παραγγείλει το παιχνίδι από το Impulse (μεταξύ άλλων βέβαια διέρευσε η έκδοση και σε διάφορα torrent sites αλλά αυτό δεν έχει ιδιαίτερη σημασία καθώς το ζουμί του Demigod είναι το οnline μέρος του).

Εύλογο ήταν να περιμένουμε την επίσημη απάντηση της Stardock, η οποία δόθηκε σήμερα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση (η οποία δεν αναλύει τους λόγους της πρόωρης διάθεσης από το Gamestop), αρκετοί εργαζόμενοί της δούλευαν ασταμάτητα επί οκτώ εβδομάδες και περίμεναν σαν τρελοί την μεγαλοβδομάδα για να ξεκουραστούν λίγο.

Αντ' αυτού όμως, αναγκάστηκαν να επιστρέψουν στις δουλειές τους για να ρυθμίσουν τους κεντρικούς servers.

Εν συνεχεία η Stardock αναφέρεται στην μη ύπαρξη προγράμματος προστασίας για το οποίο και την επευφημούμε.

Παραδέχεται ότι τα περισσότερα προγράμματα (όπως... γκούχου γκούχου... το SecureRom με τις τρεις ενεργοποιήσεις) είναι ικανά να καταστρέψουν παρά να προστατέψουν τις πωλήσεις ενός παιχνιδιού, ενώ μένει να δούμε ιδίοις όμμασι τα αποτελέσματά της κίνησης αυτής στο "απροστάτευτο" Demigod.

Η ανακοίνωση κλείνει με χαρμόσυνα νέα, μιας και η ψηφιακή έκδοση του Demigod είναι ήδη διαθέσιμη στο Impulse και μπορείτε να την αγοράσετε τώρα.

Να περιμένετε review του παιχνιδιού σύντομα!