Ποια games περιμένετε τρελά το 2011;

, Κυριακή 2 Ιανουάριος 2011 0  

"Θα είναι ίσως η καλύτερη χρονιά στην ιστορία του gaming". Πόσες φορές έχουμε ακούσει αυτή τη φράση τα τελευταία χρόνια, κάθε φορά τέτοια εποχή; Κι όμως, πλέον κάθε χρόνο βγαίνουν τόσα πολλά και καλά παιχνίδια, που ο ενθουσιασμός δικαιολογείται. Κάτι ανάλογο ισχύει και για το 2011.

Έχοντας απολαύσει τα όσα μας προσέφερε το 2010, το βλέμμα μας στρέφεται στη νέα χρονιά. Τι περιμένουμε; Tι ΔΕΝ περιμένουμε! Λένε πως η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται, και αυτό μπορούμε να πούμε για το 2011. Εξαιρετική αρχή με Dead Space 2, LBP2 και DC Universe Online. Μετά TDU2, Killzone 3, Marvel Vs Capcom 3. Συνέχεια με Dragon Age II, Shogun 2: Total War και Mortal Kombat. Crysis 2, το sequel του πιο τεχνολογικά εντυπωσιακού game όλων των εποχών. Duke Nukem Forever, και αυτή τη φορά it's for real! Portal 2, Witcher 2, Rage. Shift 2 Unleashed, με αυξημένες πλέον τις προσδοκίες. Gears of War 3, Uncharted 3, Mass Effect 3. Deus Ex: Human Revolution, το παιχνίδι που ο κόσμος... προσεύχεται να είναι καλό. Resistance 3, Elder Scrolls V, Brink. Σίγουρα στοιχήματα όπως FIFA 12, νέο CoD κλπ. Eπιστροφή του Batman. Νέο Zelda, σχεδιασμένο επιτέλους για το Wii. LA Noire, που όλα δείχνουν ότι θα αποτελέσει ένα από τα πιο σημαντικά games της γενιάς. Move games, Kinect games και άλλα πολλά...

Παράλληλα, τον Μάρτιο βγαίνει το πολυαναμενόμενο Nintendo 3DS, με πρωτοφανή για νέο φορητό υποστήριξη από τις εταιρίες. Αρχικά ή αργότερα θα βγουν μεγάλα ονόματα γι αυτό όπως Kid Icarus, Mario Kart, Resident Evil, Professor Layton, Metal Gear Solid 3, Super Street Fighter IV κα. Χαμός! Kαι το PSP2 που το βάζετε; Να δούμε τι θα γίνει και με αυτό! Αρκετά δυναμική παρουσία περιμένουμε και από τα downloadable παιχνίδια, όπως τα BattleBlock Theater (XBLA) και Journey (PSN). Σε όλα αυτά προσθέστε και την αυξανόμενη δημοφιλία των (casual και όχι μόνο) games στις συσκευές της Apple, στο Facebook κλπ. Χαμός λέμε!

Η χρονιά λοιπόν προμηνύεται συναρπαστική. Εσείς ποια games περιμένετε τρελά το 2011 και γιατί;