10 ευχές του Marioland για το 2009

, Δευτέρα 29 Δεκέμβριος 2008 0  

Το 2008 ήταν μία υπέροχη χρονιά. Πάρα πολλοι αξιόλογοι τίτλοι σε όλες τις κονσόλες και ενδιαφέρουσες ανακοινώσεις για αυτά που έρχονται. Όμως επειδή είμαι λίγο αχόρταγος, θέλω, μέσα σ'όλα, το 2009 να μου φέρει κάτι παραπάνω. Ιδού η λίστα του τί μπορεί να θέλει το διεστραμμένο μυαλό μου για τον επόμενο χρόνο.

10. Σας αρεσε το Street Fighter 2 turbo HD remix? Τι θα λέγατε για κάτι το ίδιο arcade και με παρόμοιο μηκος ονόματος? Αφήστε ότι κάνετε και βγάλτε Marvel VS Capcom HD remix. Οι μνήμες πάρα πολλές καθώς και τα κατοστάρικα που πήγαν χαμένα. Βγάλτε το και μετά ότι θέλετε απο εμένα...

9. Θέλω η Rare να βγάλει μια αναθεματισμένη ανακοίνωση για το αν θα βγάλει το Killer Instict ή όχι. Έλεος, Rare! Αποφάσισε επιτέλους (κατα προτίμιση θετικά)!

Marvel VS Capcom, μόνο HD, με πολλές μπύρες και παρέα

Marvel VS Capcom, μόνο HD, με πολλές μπύρες και παρέα

8. Μιας και μιλάμε για γκαστριές, εχουμε και την Konami να μας ζαλίζει. Θα βγεί Metal Gear στο Xbox360? Πρωσοπικά δεν θα με χάλαγε καθόλου. Οπώτε θέλω το 2009 να γίνει μια υπεύθυνη ανακοίνωση και κυκλοφορία του Metal Gear και στο 360.

7. Τι απέγινε εκείνο το παιγνίδι που φτιάχτηκε απο Έλληνες και εχει μείνει χρόοooνια τώρα στο ράφι; Για το Thesis μιλάω φυσικά, που έχει κολλήσει στο Publishing hell και εύχομαι κάποιος εκδότης να ενδιαφερθεί επιτέλους και να εκδόσει αυτό το παιγνίδι...Τα παιδιά το αξίζουν!

Οι ψηφιακές Ελληνίδες λένε πολλά...

Οι ψηφιακές Ελληνίδες λένε πολλά...

6. Nintendo, αν και θα συμβεί αργά η γρήγορα, θέλω μέσα στο 2009 να κυκλοφορίσει οριστική λύση για την χωριτικότητα του Wii. Δεν είναι δυνατόν να προσπαθώ να παίξω Strong Bad series και να πρέπει να διαγράφω το προηγούμενο επεισόδιο για να παίξω το επόμενο...Επίσης, Themes and skins για το Wii menu. Θαυμάσμε οταν πρωτοείδαμε το μενού του Wii, αλλα αυτή η ασπρίλα εγινε βαρετή. Τόσο που νιώθω οτι είμαι στο λευκό κελί βασανιστηρίων.

5. Πάλι Nintendo, Που είναι το μάυρο Wii που μου υποσχέθηκες? Χρωματιστά Wii εδώ και τώρα. Βάλτε τέλος στο λευκό και βάψτε επιτέλους την κονσόλα σας!

Αντε βάλτε λίγο χρώμα...

Αντε βάλτε λίγο χρώμα...

4. Αφού είδαμε Chrono Trigger, και τα Final Fantasy 3 & 4 να γίνονται remake στο DS, θα ήθελα να γινόταν μέσα στο 2009 και μία αναπροσαρμογή στο κλασσικό Earthbound. Ακόμα καλύτερο θα ήταν ενα compilation του Earthbound και του Mother 3 έτσι για να γνωρίσουν και οι Ευρωπαίοι και οι Αμερικάνοι αυτά τα δύο παιγνίδια που τόσο απερίσκεπτα μας είχε στερήσει η Nintendo.

3. Θέλω να μην τρέμω για το αν θα μου χαλάσει το 360. 'Νταξει? Θέλω το 2009 η Microsoft να αναλάβει επιτέλους τις ευθύνες της και να φτιάχνει γρήγορα τα αναθεματισμένα 360 που πέφτουν σαν τις μύγες. Επίσης θέλω Live χωρίς να αναγκάζομαι να δίνω ψεύτικες διευθύνσεις λες και είμαι ηλεκτρονικός λωποδύτης. απλά έλεος, Microsoft.

Εφιάλτης. Απλά εφιάλτης.

Εφιάλτης. Απλά εφιάλτης.

2. Θέλω ενα ζευγαρι παντόφλες με τον Super Mario ή εναν αρκούδο Sonic. Τι, θέλετε ανάλυση και σε αυτό;;

1. Θέλω να πέσει η τιμή του Playstation 3. Terminator, σταμάτα να με ψήνεις! Η τσέπη μου έχει μια μεγάααααλη τρύπα απο μόνη της. Αν το PS3 δεν φτάσει τα €300 τουλάχιστον, ξεχνάω την Sony όσο με ξεχνάει και αυτή. Πίστεψέ με, αυτό είναι Massive Damage και για τους δύο...

No comment

No comment

Καλα Xριστούγεννα, Gamers!