Εορταστικά in-game events στα παιχνίδια της NCSoft

, Τετάρτη 17 Δεκέμβριος 2008 0  

Σύμφωνα με ενημέρωση που λάβαμε από την Beacon Multimedia, η NCSoft, πιστή στο πνεύμα της εποχής, διοργανώνει διάφορα εορταστικά in-game events στα Lineage II, Guild Wars και City of Heroes.

Αναλυτικά:

Lineage II Saving Santa Event 2008
Οι βοηθοί του Santa σε όλο τον Aden και Elmore περιμένουν την βοήθεια των παικτών του Lineage II. Ο Santa Claus έχει φυλακιστεί από τον μοχθηρό Thomas D. Turkey, και θα παραμείνει όμηρός του μέχρι οι παίκτες να τον βρουν και να τον νικήσουν σε μια μάχη χωρίς προηγούμενο!
Περισσότερες πληροφορίες στο http://www.lineage2.com/

Guild Wars Wintersday 2008
Για άλλη μια χρονιά το Guild Wars Wintersday είναι εδώ! Με περισσότερους NPC, αποστολές, ανταμοιβές- ακόμα και Χριστουγεννιάτικα PvP tournaments! Οι παίκτες θα έχουν επίσης την ευκαιρία να διαγωνιστούν για τα καλύτερα βραβεία και quests από τα περασμένα Wintersday.
Οπότε, φροντίστε να έχετε άπλετο χρόνο μεταξύ 19.Δεκ.08 και 05.Ιαν.09, διότι το πιο φανταστικό Wintersday όλων των εποχών είναι εδώ!
Περισσότερες πληροφορίες στο http://eu.guildwars.com/events/article/wintersday_2008/

City of Heroes Winter Event 2008
Κάντε απλά login στο μοναδικό super-hero MMO μεταξύ 15.Δεκ.08 και 04.Ιαν.09 και θα λάβετε ένα special badge, γιορτινά καλύμματα για τα αυτιά, και τις ειδικές δυνάμεις Holiday Spirit και Holiday Cheer!
Διαθέσιμα σε όλους θα είναι επίσης νέες αποστολές, challenges, auras, candy canes και Gamester's gifts ώστε το κλίμα να γίνει πραγματικά γιορτινό.
Περισσότερες πληοροφορίες στο http://eu.cityofheroes.com/en/news/article/winter_event_2008