Νέες πληροφορίες και εικόνες του Halo 3 Recon

, Δευτέρα 17 Νοέμβριος 2008 0  

Το περιοδικό Game Informer περιέχει τις πρώτες ουσιαστικές πληροφορίες και εικόνες του Halo 3 Recon.

Σε αυτό το expansion του Halo 3, αναλαμβάνετε τον ρόλο ενός rookie Orbital Drock Shock Trooper, ο οποίος προσγειώνεται στη New Mombasa μαζί με άλλους τέσσερις συντρόφους, κατά την διάρκεια των γεγονότων στο Halo 2. Το παιχνίδι όπως φαίνεται θα είναι open-world, καθώς θα μπορείτε να εξερευνήσετε την κατεστραμμένη πόλη και να πάτε όπου θέλετε. Αποστολή σας είναι να βρείτε τα άλλα τέσσερα μέλη της ομάδας, και να δείτε τί τους συνέβη. Μόλις φτάσετε στην κάθε μία από τις γνωστές τοποθεσίες των συντρόφων σας, θα εισέλθετε σε flashback mode και θα παίξετε ένα 30λεπτο επίπεδο, όπου ελέγχετε τον σύντροφό σας. Έτσι θα ανακαλύψετε τί του συνέβη καθώς και τί έγινε γενικότερα στη New Mombasa εκείνη την μέρα.

Ως Orbital Drock Shock Trooper, θα έχετε λιγότερες δυνατότητες και διαφορετικά εξαρτήματα συγκριτικά με τον Master Chief, που σημαίνει ότι θα πρέπει να παίζετε πιο προσεκτικά και με διαφορετικό τρόπο. Περισσότερα εδώ.

Τα πρώτα scans είναι επίσης διαθέσιμα, αν και όπως φαίνεται πρόκειται για concept art και όχι in-game υλικό. Πάντως υπάρχουν in-game εικόνες από τους νέους χάρτες για το Halo 3, που θα περιλαμβάνονται στο expansion. Δείτε τα εδώ.

Το Halo 3 Recon κυκλοφορεί το φθινόπωρο του 2009.