Διαγωνισμός Guitar Hero στο Public

, Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2009 0  

guitar-hero-world-tour-startΤα καταστήματα Public συγκέντρωσαν τα πρώτα 1.000 μεταχειρισμένα παιχνίδια και το γιορτάζουν με έναν διαγωνισμό Guitar Hero.

Όσα συγκροτήματα δηλώσουν συμμετοχή έως και τις 20 Νοεμβρίου, θα διεκδικήσουν πολλά και διάφορα δώρα.

Πιο συγκεκριμένα, όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στο διαγωνισμό, θα πρέπει να επισκεφθούν το κατάστημα Public στην πλατεία Συντάγματος ή το site www.public.gr και να συμπληρώσουν την ειδική δήλωση συμμετοχής που θα βρουν εκεί.

Το Σάββατο 21 Νοεμβρίου, σε έναν «μαραθώνιο» μουσικής διασκέδασης, τα συγκροτήματα θα διεκδικήσουν τις πρώτες 10 θέσεις.

Το συγκρότημα που θα κερδίσει την πρώτη θέση θα πάρει μία κονσόλα Xbox 360 Elite, ένα πλήρες πακέτο Band Hero (παιχνίδι, κιθάρα, τύμπανα και μικρόφωνο), αλλά και δύο παιχνίδια της Activision για κάθε έναν παίχτη.

Τα συγκροτήματα που θα καταταχθούν από τη 2η έως τη 10η θέση θα κερδίσουν παιχνίδια της Activision, ενώ όλοι όσοι συμμετάσχουν στο διαγωνισμό θα μπουν σε κλήρωση για μία κονσόλα Xbox 360 και 20 παιχνίδια της Activision.

Εκτός από δώρα όμως, το πρώτο συγκρότημα θα ανέβει στη σκηνή και θα παίξει μουσική μαζί με τους Professional Sinnerz και τον Κόμη Χ, που θα βρεθούν στο Public την ίδια μέρα, στις 21 Νοεμβρίου, στις 21.00 το βράδυ, για μια μοναδική εμφάνιση με ελεύθερη είσοδο για όλους!