Πανελλήνιος διαγωνισμός Guitar Hero από το MTV και την Dionic

, Πέμπτη 18 Δεκέμβριος 2008 0  

To MTV και η Dionic ανακοίνωσαν τον πανελλήνιο διαγωνισμό Guitar Hero, o oποίος θα λάβει χώρα σε διάφορα SEVEN SPOTS στην Αθήνα, την Θεσσαλονίκη, την Πάτρα και το Ηράκλειο.

Οι διαγωνιζόμενοι θα κληθούν να αποδείξουν τις ικανότητές τους στο Guitar Hero World Tour (Xbox 360), με τους νικητές και τους φιναλίστ να κερδίζουν πλούσια δώρα.

Tο ΜΤV αναφέρει αναλυτικά:

Το MTV σε συνεργασία με την εταιρεία διανομής του παιχνιδιού Dionic AEBE, διοργανώνει τον 1ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Videogame Guitar Hero στο Xbox 360®, όπου οι παίκτες θα κληθούν για πρώτη φορά να κονταριστούν μεταξύ τους στην κιθάρα ή στα ντραμς, σε δύο μουσικά κομμάτια (ενός δικής τους επιλογής και ενός δεύτερου, επιλογής του αντιπάλου) από την επίσημη λίστα μουσικών κομματιών του νέου παιχνιδιού Guitar Hero: World Tour, την οποία μπορείτε να δείτε ΕΔΩ.

Ο διαγωνισμός θα γίνει με τη μέθοδο νοκ-άουτ, όπου ο παίκτης με το μεγαλύτερο αθροιστικά σκορ στα δύο μουσικά κομμάτια που θα κληθεί να εκτελέσει (ενός δικής τους επιλογής και ενός δεύτερου, επιλογής του αντιπάλου), θα προχωράει στον επόμενο γύρο, μέχρι να απομείνει τελικά μόνος του. Στον μεγάλο τελικό, με σκοπό να διεκδικήσουν τα δύο μεγάλα δώρα αλλά και να πάρουν τα οκτώ δεύτερα δώρα του διαγωνισμού, προκρίνονται ο καλύτερος στην κιθάρα και ο καλύτερος στα ντραμς από κάθε πόλη, συνολικά οκτώ άτομα. Εάν οι πρώτοι εκδηλώσουν την επιθυμία να μην προσέλθουν στον τελικό στην Αθήνα, τη θέση τους και κατά συνέπεια τα δώρα διεκδικούν (τα πρώτα) και παίρνουν (τα δεύτερα) οι αμέσως επόμενοι.

Λεπτομέρειες για τα σημεία διεξαγωγής, τα δώρα κλπ μπορείτε να διαβάσετε εδώ.