Χρυσό το Gears of War 2, η αντίστροφη μέτρηση αρχίζει

, Παρασκευή 10 Οκτώβριος 2008 0  

Η Epic ανακοίνωσε ότι το Gears of War 2 είναι πλέον χρυσό και καθοδόν για την κυκλοφορία του στις 7 Νοεμβρίου. Ο lead designer Cliffy B. δήλωσε πως η ομάδα επί δύο χρόνια έδωσε την ψυχή της για να κάνει το Gears 2 το καλύτερο παιχνίδι που έχει δημιουργηθεί ποτέ από την Epic, και ανυπομονεί να δει την ανταπόκριση των fans σε αυτό.

Παράλληλα με τα παραπάνω, η εταιρεία ανακοίνωσε την έναρξη της λειτουργίας του gearsofwar.com/LastDay, ενός πειραματικού site το οποίο αποκαλύπτει κάποια από τα γεγονότα που έλαβαν χώρα στους έξι μήνες που μεσολάβησαν ανάμεσα στο πρώτο και στο δεύτερο παιχνίδι.

Τέλος, τo πρώτο από τα έξι Gears of War comics είναι διαθέσιμο από αυτήν την εβδομάδα, ενώ στις 28 Οκτωβρίου αναμένεται και το Gears of War: Aspho Fields Novel.

H αντίστροφη μέτρηση λοιπόν έχει αρχίσει. Καθαρίστε τα Χ360 σας, σιγουρευτείτε ότι τα έχετε σε ανοιχτό χώρο για να μην υπερθερμανθούν και ελέγξτε πότε τελειώνει η συνδρομή σας στο Live για να μην μείνετε στα κρύα του λουτρού...Η 7η Νοεμβρίου είναι κοντά.