Ο Έλληνας συνεχίζει να... πίνει μπάφους και να παίζει Pro

, Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2009 0  

pro evolution soccer news v2

Η πρόσφατη δημοσκόπηση που κάναμε στην κεντρική σελίδα του site σχετικά με την φετινή μάχη PES εναντίον FIFA ολοκληρώθηκε και πιστεύω ότι οι αριθμοί μιλούν από μόνοι τους.

Ακόμα μια χρονιά λοιπόν, αποδεικνύεται ότι ο Έλληνας συνεχίζει να... πίνει μπάφους και να παίζει Pro, αφού το 41% των αναγνωστών μας απάντησε ότι φέτος προτίμησε να τσιμπήσει το Pro Evolution Soccer 2010, παρόλο που το FIFA 10 συγκέντρωσε καλύτερες βαθμολογίες, όχι μόνο από εμάς, αλλά και από τα περισσότερα sites, περιοδικά κλπ γενικώς. Το ποδοσφαιράκι της ΕΑ πάντως δεν είναι πολύ πίσω, αφού το 36% δείχνει ότι η ψαλίδα κλείνει.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το 18% των αναγνωστών απάντησε ότι δεν αγόρασε κανένα από τα δύο, αντίθετα με το 5% που απέκτησε και τα δύο.

Βέβαια, άσχετα με το ποιος βγαίνει πρώτος και ποιος δεύτερος, το δεδομένο είναι ότι τα παιχνίδια ποδοσφαίρου στην Ελλάδα κάνουν θραύση. Καλό είναι λοιπόν, σε κάποια φάση η Konami και η ΕΑ να αξιωθούν να συμπεριλάβουν και το πλήρες ελληνικό πρωτάθλημα στους τίτλους τους, καθώς έχουμε βαρεθεί να βλέπουμε τις πιο απίθανες ομάδες και λίγκες, την στιγμή που οι δικές μας λάμπουν διά της απουσίας τους.

Το νέο poll αφορά -τί άλλο;- το Moden Warfare 2. Για πάμε!