To Fallout 3 iMix στο iTunes

, Δευτέρα 19 Ιανουάριος 2009 0  

Η Bethesda ανακοίνωσε ότι το Fallout 3 iMix είναι πλέον διαθέσιμο στο iTunes.

To Fallout 3 iMix αποτελεί μία συλλογή μουσικών κομματιών από το παιχνίδι.

Για να το βρείτε, πηγαίνετε στη σελίδα "iMix" του iTunes και στο search γράψτε "Fallout 3".

Aναλυτικά τα κομμάτια που περιέχονται στη συλλογή:

• Butcher Pete — Roy Brown
• I Don’t Want to Set the World on Fire — The Ink Spots
• Into Each Life Some Rain Must Fall — The Ink Spots & Ella Fitzgerald
• Way Back Home — Bob Crosby and the Bobcats
• Anything Goes — Cole Porter with Vince Giordano & The Nighthawks
• Maybe — The Ink Spots
• Dear Hearts and Gentle People — Bob Crosby and the Bobcats
• Civilization (Bongo, Bongo, Bongo) — Danny Kaye
• Happy Times — Bob Crosby and the Bobcats
• Mighty Mighty Man — Roy Brown
• Easy Living — Billie Holiday
• Crazy He Calls Me — Billie Holiday
• A Wonderful Guy — Tex Beneke