Παρουσίαση του DJ Hero στο Public Συντάγματος

, Δευτέρα 6 Ιουλίου 2009 0  

dj hero startΜεγάλη ιστορία και σε ποιoν να την πω και να την πιστέψει. Κανόνιζα να περάσω ωραία και καλά το μεσημεράκι μου στο κέντρο της Αθήνας και τσουπ, βρέθηκα σε ένα μοναδικό event της Dionic, για την παρουσίαση του DJ Hero στο Public Συντάγματος. ΟΚ τα πράγματα δεν έγιναν έτσι ακριβώς. Ήταν όλα σχεδιασμένα. Παρ’ όλα αυτά, το event που έγινε στον υπόγειο χώρο του Public την Παρασκευή 3 Ιουλίου, κατά τις 15.30, αποτέλεσε μία αναπάντεχη ευκαιρία να δούμε εν δράσει το DJ Hero και να χαζέψουμε το turntable controller.

Το όλο show είχε διάρκεια περίπου δύο ώρες και παρά το ότι δεν υπήρχε κάποια εκ των προτέρων ανακοίνωση από το κατάστημα ή κάποια ανακοίνωση από τα μεγάφωνά του όσο διαρκούσε η εκδήλωση, αρκετοί περαστικοί που ψώνιζαν εκείνη την στιγμή, πέρασαν μπροστά από την σκηνή για να δούνε τον γνωστό DJ-Dee να παίζει. Αν και δεν είχα την ευκαιρία να πάρω μία γεύση από την εμπειρία, τόσο οι υπεύθυνοι της Dionic, όσο και ο ίδιος ο DJ-Dee ήταν ανοιχτοί στις ερωτήσεις που είχα σχετικά με το παιγνίδι.

Πρώτα απ’ όλα, το DJ Hero θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο για Χ360, PS3, Wii και PS2, αλλά η τιμή του για την Ευρώπη δεν έχει ακόμα οριστικοποιηθεί. Δεν δόθηκε κάποια συγκεκριμένη πληροφορία για το DLC του τίτλου, όμως μάθαμε ότι θα μπορούν να παίξουν δύο παίκτες σε versus mode, ο ένας με την κλασσική κιθάρα και ο άλλος με το turntable. Από τα λεγόμενα του DJ Dee, αλλά και τις διάφορες παρατηρήσεις, κατάλαβα οτι το παιγνίδι είναι αρκετά απλό, αλλά σε υψηλά επίπεδα δυσκολίας μπορεί να γίνει... παλουκάκι, ιδανικό για προχωρημένους παίκτες. Είναι εντελώς διαφορετικό από άλλα ανάλογα παιχνίδια και ενώ αποτελεί μία πιο κοντινή εμπειρία στο να είναι κάποιος DJ, δεν χρειάζεται να είναι επαγγελματίας του χώρου για να παίξει και να ευχαριστηθεί το DJ Hero.

Χαρείτε, λοιπόν, τις φωτογραφίες και videos (thanks cho_fan!) που μαζέψαμε για εσάς και πείτε μας την γνώμη σας σχετικά με το παιγνίδι. Συγχαρητήρια στην Dionic, καθώς δεν βλέπουμε συχνά στην χώρα μας τέτοιες εκδηλώσεις. Ελπίζουμε να δούμε ανάλογα events και για άλλους τίτλους.

dj hero public_1
dj hero public_2
dj hero public_3
dj hero_1