Οι πρώτες πληροφορίες για το Deus Ex 3

, Σάββατο 4 Οκτώβριος 2008 0  

Για πολλούς το Deus Ex 3 είναι το καλύτερο παιχνίδι όλων των εποχών. Μπορεί αυτό να ακούγεται υπερβολικό, αλλά το αριστούργημα του Warren Spector έχει αμέτρητους και αφοσιωμένους οπαδούς σε όλον τον κόσμο, στους οποίους συμπεριλαμβάνεται και ο γράφων. Ας θεωρήσουμε το Invisible War μία παρένθεση, αν και κατεμέ είναι αδίκως υποτιμημένο.

Μπορεί η Ion Storm να μην υφίσταται πλέον, αλλά η Eidos Montreal φαίνεται πως βαδίζει στον σωστό δρόμο όσον αφορά την ανάπτυξη του Deus Ex 3. Το νέο τεύχος του PC Zone περιέχει ένα preview 10 σελίδων σχετικά με το παιχνίδι και όπως συνήθως, πολλές από τις λεπτομέρειές του διέρευσαν ήδη στο internet.

To Deus Ex 3 είναι prequel του original και διαδραματίζεται στο 2027. Aναλαμβάνετε τον ρόλο του Adam Jensen, ενός απλού φρουρού σε κάποιο εργαστήριο που ειδικεύεται στην παραγωγή βιομηχανικών προσθετικών. Τα πάντα έρχονται πάνω κάτω στη ζωή του Adam όταν μία ομάδα από commandos εισβάλλουν στο εργαστήριο και σκοτώνουν τους πάντες, με τον ήρωά μας να τους έχει βοηθήσει άθελά του. Έτσι ξεκινά η συνωμοσία. Οι developers υπόσχονται μάχες "απελευθερωμένες" από τα διάφορα στατιστικά, χρήση κάλυψης αντί σκιών για stealth, heal system ανάλογο του Call of Duty, νέα προσθετικά κλπ. Έχετε υπόψη πως στην δημιουργία του σεναρίου συμμετέχει ο συγγραφέας του original, Sheldon Pacotti. Σύμφωνα με το άρθρο, το παιχνίδι δείχνει πανέμορφο, με art style που συνδυάζει αναγεννησιακά και cyberpunk στοιχεία.

Διαβάστε περισσότερα εδώ, αξίζει τον κόπο και με το παραπάνω. Είναι ξεκάθαρο πως χρησιμοποιούν για βάση τον αρχικό τίτλο και αυτό μόνο θετικό μπορεί να θεωρηθεί.