Νέες πληροφορίες για το COD World at War

, Δευτέρα 29 Σεπτέμβριος 2008 0  

Το περιοδικό CVG, αδελφό του ομώνυμου site, στο νέο τεύχος του περιέχει νέες πληροφορίες σχετικά με το Call of Duty World at War. Tρία από τα νέα perks του multiplayer είναι τα Flak Jacket, Gas Mask και Shades. To Flak Jacket απορροφά την ζημιά που προκαλεί μία χειροβομβίδα, το Gas Mask σας προστατεύει από χειροβομβίδες αερίου, ενώ το Shades αποτρέπει την προσωρινή τύφλωση από τα flash bangs κλπ. Νέα perks έχουν προστεθεί και για την χρήση των οχημάτων, που κάνουν για πρώτη φορά την εμφάνισή τους σε Call of Duty.

Στο co-op, εκτός από την συνεργασία, ενθαρρύνεται και ο ανταγωνισμός μεταξύ των παικτών, καθώς θα υπάρχει ένα σύστημα μέτρησης πόντων για κάθε kill. Aκόμα, με την απόκτηση των λεγόμενων Death Cards ξεκλειδώνετε νέα modes και features του παιχνιδιού. Τέλος, θα έχετε στην διάθεσή σας νέες χειροβομβίδες όπως gas και sticky grenades, φωτοβολίδες και νάρκες.

To World at War το συμπεριέλαβα στα πέντε πιο αναμενόμενα online shooters της χρονιάς, και από τα παραπάνω νομίζω καταλαβαίνετε γιατί. Ένα multiplayer με πολλά από τα στοιχεία του COD4 βελτιωμένα, αλλά και (επιτέλους) με οχήματα δεν μας χαλάει καθόλου.