Η πρωτοβουλία Child's Play έφτασε το 1 εκατομμύριο δολλάρια!

, Τρίτη 16 Δεκέμβριος 2008 0  

Τα παιδιά στο Penny Arcade έχουν βαλθεί να μας τρελλάνουν. Η πρωτοβουλία τους ονόματι Child's Play μάζεψε μέσα στο χρόνο που μας πέρασε 1 εκατομμύριο δολλάρια, που θα δωθούν για την αγορά παιγνιδιών για παιδιά που νοσηλεύονται με ανίατες ασθένειες. Way to go guys!

Η κίνηση αυτή είναι αισθητή απο πέρυσι με διάφορα events οπως το πιό πρόσφατο torture for charity, οπου τέσσερεις άνθρωποι έπαιξαν για τέσσερις ημέρες το πιό βαρετό παιγνίδι που έχει παραχθεί ποτέ. Το παιγνίδι λέγεται Desert Bus και είχε βγεί ως mini-game στο ακυκλοφόρητο Penn and Teller's Smoking and Mirrors για το Sega CD. To εν λόγω mini-game είχε σκοπό την οδήγηση ενός λεωφορείου απο την Τουσόν της Αριζόνας μέχρι το Λάς Βέγκας στην Νεβάδα με σταθερή ταχύτητα. Η διαδρομή διαρκεί 8 ώρες, το λεωφορείο στρίβει ελαφρώς στα δεξιά μην επιτρέποντας στον παίχτη να το αφίσει να τρέχει ακυβέρνητο και τίποτα απολύτως δεν αλλάζει κατα την διαδρομή. Με το τέλος της διαδρομής, ο παίχτης παίρνει αριβώς έναν πόντο και έχει επιλογή να κάνει την διαδρομή πίσω. Αυτό κι αν είναι βασανιστήριο...

Mπράβο στα παιδιά και ελπίζουμε οτι θα δούμε περισσότερες τέτοιες κινήσεις στο μέλλον αφού εκτός απο gamers είμαστε πάνω απ' όλα άνθρωποι!