Ανακοινώθηκε το Burnout Paradise The Ultimate Box

, Παρασκευή 31 Οκτώβριος 2008 0  

Με τέτοια υποστήριξη από την Criterion και την ΕΑ, το Burnout Paradise θα συνεχίσει να πουλάει καλά για πολύ καιρό ακόμα.

Η δύο εταιρείες σήμερα ανακοίνωσαν το Burnout Paradise The Ultimate Box, το οποίο ουσιαστικά είναι η απόλυτη έκδοση του παιχνιδιού. Το The Ultimate Box θα περιλαμβάνει το Burnout Paradise, τα Cagney και Bikes content updates που είναι ήδη διαθέσιμα, καθώς και το ολοκαίνουριο Party content update. To Party update προσθέτει μία σειρά από challenges για έως και οκτώ παίκτες offline, με τον ένα να παίζει μετά τον άλλο. "Pass the pad" δηλαδή. Θα γίνει διαθέσιμο και μόνο του ως downloadable περιεχόμενο.

Με το Τhe Ultimate Box θα γίνουν και κάποιες αλλαγές στο gameplay, όπως πχ η προσθήκη δυνατότητας restart στους αγώνες και ο ευκολότερος χειρισμός για τα αρχικά αμάξια. Τέλος, μόνο στο PS3, θα ξεκινήσει να λειτουργεί το Burnout Paradise Network, το οποίο θα σας επιτρέπει να επικοινωνείτε με φίλους και να μαθαίνετε νέα σχετικά με το παιχνίδι. Πρόκειται για ένα social network δηλαδή.

To Burnout Paradise The Ultimate Box θα κυκλοφορήσει τον Φεβρουάριο του 2009 για PS3 και Xbox 360. Μακάρι όλα τα παιχνίδια να είχαν τέτοια υποστήριξη από τους δημιουργούς τους...