Aπό αύριο διαθέσιμο το Beatles: Rock Band, δείτε το διαφημιστικό του παιχνιδιού

, Τρίτη 8 Σεπτέμβριος 2009 0  

beatles-newsΗ επιστροφή των θρυλικών Beatles είναι γεγονός, καθώς το πολυαναμενόμενο Beatles: Rock Band κυκλοφορεί αύριο για Xbox 360, PS3 και Wii.

Μάθετε τα πάντα για το παιχνίδι εδώ, παρακολουθήστε το διαφημιστικό του παρακάτω και εν συνεχεία δείτε τα 45 τραγούδια που περιλαμβάνονται στον δίσκο.

Έχετε υπόψη ότι την Παρασκευή κυκλοφορεί το Guitar Hero 5. Ούτε συνεννοημένοι να ήταν...

Cavern Club (1963):
• Twist And Shout
• Boys
• Do You Want To Know A Secret
• I Saw Her Standing There Ed Sullivan Theater (1964):
• I Want To Hold Your Hand
• Can’t Buy Me Love
• A Hard Day’s Night
• I Wanna Be Your Man
Shea Stadium (1965):
• Ticket to Tide
• I’m Looking Through You
• Eight Days A Week
• If I Needed Someone
• I Feel Fine Budokan (1966):
• Day Tripper
• And Your Bird Can Sing
• Drive My Car
• Taxman
• Paperback Writer
Abbey Road (1966-1967):
• Yellow Submarine
• Sgt. Pepper’s Lonely Hearts Club Band / With A Little Help From My Friends
• Lucy In The Sky With Diamonds
• Getting Better
• Within You Without You / Tomorrow Never Knows
• Good Morning Good Morning Abbey Road (1967-1968):
• I Am The Walrus
• Hello Goodbye
• Hey Bulldog
• Back In The U.S.S.R.
• Dear Prudence
• While My Guitar Gently Weeps
Abbey Road (1968-1969):
• Helter Skelter
• Revolution
• Birthday
• Octopus’s Garden
• Something
• Come Together
• Here Comes The Sun Rooftop Concert (1969):
• Dig a Pony
• I’ve Got A Feeling
• Don’t Let Me Down
• I Me Mine
• I Want You (She’s So Heavy)
• Get Back
The End