Ξεκίνησε η beta του Battlefield: Bad Company 2, δείτε το νέο τρελό βίντεο

, Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2009 0  

battlefield bad company 2 news v2

Ο πόλεμος, δηλαδή η beta του Battlefield: Bad Company 2, ξεκίνησε.

Από σήμερα λοιπόν, ορισμένοι κάτοχοι του PS3 ανά τον κόσμο έχουν την δυνατότητα να παίξουν ένα από τα πιο αναμενόμενα shooters του 2010, το οποίο σύμφωνα με τη DICE και την ΕΑ αποτελεί το παιχνίδι που θα κατατροπώσει το Modern Warfare 2. Αν θέλετε να έχετε ελπίδες να τσιμπήσετε beta key, δηλώστε το ενδιαφέρον σας στο επίσημο site του τίτλου και έχετε το νου σας στα επίσημα forums.

Το πρώτο Bad Company είναι φοβερά διασκεδαστικό παιχνιδάκι και μπορώ να πω ότι δεν έλαβε την προσοχή που αξίζει από τους gamers. Ευτυχώς, η προώθηση του Bad Company 2 είναι πολύ πιο έντονη και προσεγμένη. Αναφέρομαι στο βίντεο που μπορείτε να απολαύσετε παρακάτω, όπου παρουσιάζεται άλλη μία εντυπωσιακή συμπλοκή από το multiplayer. Όσο μαμάτο κι αν είναι το Modern Warfare 2, αυτά που (φαίνεται να) κάνει το Bad Company 2 φαντάζουν εξωφρενικά.

Το παιχνίδι κυκλοφορεί τον Μάρτιο για Xbox 360, PS3 και PC. Όπως έχουμε ξαναπεί, τον Δεκέμβριο θα τρέξει άλλη μια beta, για PC αυτή τη φορά, ενώ στις αρχές του 2010 θα διατεθεί και demo για όλες τις πλατφόρμες.