H DICE υπόσχεται dedicated servers για όλες τις εκδόσεις του Bad Company 2
Από την στιγμή που ανακοίνωσε το Battlefield: Bad Company 2, είναι προφανές πως η DICE "κυνηγάει" το κοινό του Call of Duty.
Μετά τον πρόσφατο χαμό που έγινε με την απουσία υποστήριξης των dedicated servers από το Modern Warfare 2, η DICE αμέσως έσπευσε να εμφανιστεί ως η "Μαρία Τερέζα" του PC gaming και όχι μόνο.
Η εταιρεία λοιπόν, υπόσχεται dedicated servers για όλες τις εκδόσεις του Bad Company 2 (360, PS3, PC), ενώ τονίζει ότι η έκδοση του τίτλου για PC αναπτύσσεται αποκλειστικά με βάση τις ανάγκες των PC gamers.
Στην πραγματικότητα, η DICE έχει απογοητεύσει το κοινό του PC ουκ ολίγες φορές στο πρόσφατο παρελθόν και απλά προσπαθεί απελπισμένα να τσιμπήσει ένα κομμάτι από την τεράστια και χρυσοφόρα πίτα του CoD.
Δυστυχώς ή ευτυχώς, τα λεφτά πλέον είναι στις κονσόλες, οπότε εταιρείες όπως η DICE και η Infinity Ward δεν μπορούν να κάνουν τίποτε άλλο από το να προσαρμοστούν σε αυτό.
Άσχετα με τα παραπάνω, το Bad Company 2 δείχνει εξωπραγματικό και απόλυτα ικανό να απειλήσει το Modern Warfare 2.