ΑΤΙ FirePro RG220 για μειωμένη κατανάλωση ενέργειας

, Πέμπτη 6 Μάιος 2010 0  

Η AMD ανακοίνωσε τη νέα κάρτα γραφικών ATI FirePro RG220, η οποία συμβάλει στη μείωση της κατανάλωσης ενέργειας, ενώ παράλληλα προσφέρει τη δυνατότητα στους IT Managers να αντικαταστήσουν τις παλιές κεντρικές μονάδες υπολογιστών με νέες λεπτότερες λύσεις. Αναλυτικά τα χαρακτηριστικά της κάρτας σύμφωνα με την εταιρία παρακάτω.

ATI FirePro RG220
Χαμηλή κατανάλωση ενέργειας: Με μέγιστη κατανάλωση ενέργειας 35-watt ανά κάρτα, παρέχει στους IT Managers τη δυνατότητα να τοποθετούν πολλά συστήματα σε ένα γραφείο, διατηρώντας υπό έλεγχο την ενεργειακή κατανάλωση του κτιρίου ή του ορόφου.

Υψηλή απόδοση, αξιόπιστα γραφικά: 512 MB μνήμη γραφικών για υψηλής απόδοσης εφαρμογές που τρέχουν σε δύο οθόνες ταυτόχρονα.

Μικρό μέγεθος: Η ATI FirePro RG220 με το μισό μέγεθος από τις συμβατικές PCIe κάρτες, εφαρμόζει σε μικρότερα, πιο αποδοτικά συστήματα και καταλαμβάνει μόνο ένα PCIe ® slot στο server.

Ασφάλεια: Η ATI FirePro RG220 είναι μέρος μιας ασφαλούς λύσης που αποθηκεύει δεδομένα πίσω από το firewall και εντός των ορίων του data center, εξασφαλίζοντας την προστασία των πληροφοριών.

Virtualization: Χρησιμοποιώντας Parallels Workstation Extreme (PWE), η ATI FirePro RG220 προσφέρει μία παραδοσιακή εμπειρία γραφικών σε ένα εικονικό περιβάλλον, με την ευελιξία της υποστήριξης πολλαπλών λειτουργικών συστημάτων για τον κάθε χρήστη.