Xbox Live 9-15/10: Forza Horizon & XCOM demos, The Walking Dead Ep.4, Happy Wars, Worms

, Τρίτη 9 Οκτώβριος 2012 0  

Τρελό νέο περιεχόμενο και προσφορές στο Xbox Live Marketplace αυτή την εβδομάδα. Στo XBLA έχουμε σήμερα τα Worms Revolution (1200 MS Points), Naughty Bear: Panic in Paradise (1200 MS Points) και The Walking Dead: Episode 4 (400 MS Points), και τα Pool Nation (800 MS Points) και Happy Wars (free-to-play) την Παρασκευή 12/10. Στα demos έχουμε δύο νέες προσθήκες, με τις δοκιμαστικές εκδόσεις των πολυαναμενόμενων Forza Horizon και XCOM: Enemy Unknown. Στα DLC ξεχωρίζει το Ghost Recon: Future Soldier - Khyber Strike (800 MS Points). Στις εβδομαδιαίες προσφορές υπάρχει 50% έκπτωση σε επιλεγμένους τίτλους XBLA, όπως Toy Soldiers, Renegade Ops και A World of Keflings (αναλυτική λίστα εδώ). Επιπλέον υπάρχουν ειδικές προσφορές στα Fable Heroes (400 MS Points), Mini Ninjas Adventures (400 MS Points) και στα Mercury HG (200 MS Points), Quarrel (200 MS Points) και Swarm (200 MS Points), μέσω της εφαρμογής Sales & Special+. Τέλος, όλα τα παιχνίδια XBLA και τα DLC της Double Fine, όπως τα Stacking, Costume Quest, Iron Brigade και Happy Action Theater, προσφέρονται με 50% έκπτωση. Τί τσιμπάτε/κατεβάζετε;

 • Giannis Giapitzakis

  Όταν πατάς στην αναλυτική λίστα δεν βγαίνει τίποτα.

  Το iron brigade δεν μου αρέσει καθόλου. Δεν καταλαβαίνω προς τι ο ενθουσιασμός για αυτό.
  Καλύτερα τα κέφλινγκς, αν και είναι άλλη κατηγορία παιχνίδι.

 • Chronix

  Θα το διορθώσει ο Termie. To σωστό link είναι το παρακάτω. Στο ελληνικό δεν έχουν ανανεωθεί ακόμα οι προσφορές...

  http://marketplace.xbox.com/en-us/Promotion/dealoftheweek

  Συμφωνώ Γιάννη για το Brigade, αν και δεν υπάρχει ιδιαίτερος ενθουσιασμός για το παχνίδι. Δεν τα έχει πάει καλά μέχρι τώρα, γιαυτό έφαγε και γρήγορη μείωση (1200 => 800).

  Από αυτή την λίστα πάντως θέλω πολλά παιχνίδια... The Walking Dead, Quarrel, Swarm, Stacking DLC και Costume Quest

 • Giannis Giapitzakis

  Στο Ελληνικό δεν έχουν ανανεωθεί οι προσφορές από τον υπολογιστή. Στην Κονσόλα της βγάζει μια χαρά.

  Το παιχνίδι είναι κάθε βδομάδα σε προσφορά. Ας το κάνουν μόνιμα 400 πόντους να ησυχάσουν.

  Αλλά δεν μου δίνει απόλαυση όμως. Το δοκίμασα κάμποσες φορές λέγοντας "Μπας και τα έχω χαμένα; Αφού όλοι 9 του βάζουν".

  Αλλά δεν μου αρέσει.
  Δεν μου αρέσει το ανιματιον, Δεν μου αρέσει το πιστολίδι, δεν μου αρέσει η απεικόνιση από τις σφαίρες στον αέρα, δεν μου αρέσουν αυτά τα μπλε πράγματα που πυροβολείς, δεν μου αρέσει που είναι ανάμεσα σε tower defence και παιχνίδι πυροβολισμών.... Μια σάχλα των 2 γίγα είναι.

  Το Costume quest με συγκίνησε με την παιδική αθωότητα σε στυλ ΕΤ The Extra Terrestrial ( Άσχετο: βγήκε σε Blu Ray επιτέλους), και τα ωραία cell shaded χάιδεψαν το μάτι μου, αλλά το Halloween είναι ξένο στην κουλτούρα του Έλληνα οπότε το σενάριο μου φάνηκε αδιάφορο και με μόλις 3 πίστες χωρίς replayability, ακόμα και οι 600 πόντοι μου φαίνονται όχι καλό Deal.

  Τα κέφλινγς είναι ένα απο αυτά τα Casual παιχνιδάκια που πρωταγωνιστούν τα άβαταρ και είναι καλό για αποθεραπεία. Να παίξεις μια σεζόν εκεί των 15-20 λεπτών αφού έχεις πλακωθεί για ώρες στο FIFA και στο Gears και μετά ύπνο. Κάτι σαν το Chime που έπαιζες και πρόσφατα.

 • Chronix

  Τελικά τσίμπησα WD και πάω μετά για Costume Quest και Swarm...

  Θα ξαναρίξω μια ματιά στο Keflings, δεν μου είχε γεμίσει το μάτι όταν το είχα δοκιμάσει.

  Οι προσφορές για τα παιχνίδια της Double Fine ισχύουν και για Steam.

 • Giannis Giapitzakis

  Τελικά θα πάω και εγώ για costume quest μου φαίνεται. Δεν μπορώ να χορτάσω τα γραφικά του. και τη ατμόσφαιρα. Από gameplay όπως είπαμε έχει το γνωστό πρόβλημα της Double Fine με το μηδέν replayability στα παιχνίδια της αλλά γενικά είναι καλό παιχνίδι.
  Τσέκαρε το regenerade ops. Το ξέρω ότι είναι ένα ακόμα twin stick shooter αλλά έχει καλά γραφικά, καλή μηχανή καταστροφής και μου αρέσει ο ήχος από τα πολυβόλα και η απεικόνιση στις σφαίρες, και έχει και αρκετά οχήματα.
  Αν με ρωτήσεις αν αξίζουν όλα αυτά 1200 πόντους η απάντηση είναι ένα ηχηρό ΟΧΙ αλλά μισοτιμής δεν θα είχε κανένας αντίρρηση.

  Το swarm ξεκίνησε τους 1200 πόντους, μετά το εκαναν 800, μετά 400 και τώρα προσφορά στους 200! Λίγο ακόμα και θα το δίνουν τσάμπα στα χρυσά μέλη.

 • Chronix

  Χθες ξεκίνησα και τελειώσα το Costume Quest, ολοκληρώνοντας όλα τα quests και ξεκλειδώνοντας τα πάντα. Όμορφο και έξυπνο παιχνιδάκι, αλλά υπερβολικά μικρό..! Σε καμία περίπτωση δεν αξίζει τους 1200 ποντούς και, όπως σωστά είπες, ακόμα και οι 600 είναι πολλοί. Καμία σχέση με το Stacking που είχε μεγάλη διάρκεια και replayability, με πολλαπλούς τρόπους λύσης των γρίφων και συλλογή από κούκλες.

 • Giannis Giapitzakis

  Καλά μην νομίζεις. Και το Stacking από ένα σημείο και μετά είναι λίγο κουραστικό, αλλά είναι καλύτερο από το Costume Quest. Θα συμφωνήσω, λόγω soundtrack και ατμόσφαιρας.

  Τελευταία μέρα σήμερα. Ίσως το σκεφτώ λίγο ακόμα για τα κέφλινγκς. Είναι ευχάριστο παιχνιδάκι όπως και να το δεις.