Ταξιδέψτε στον κόσμο με το Wii Street U

, Πέμπτη 14 Φεβρουάριος 2013 0  

Η πολυδιαφημισμένη έλευση του Google Street View στο Wii U είναι γεγονός. Το Wii Street U powered by Google, όπως ονομάζεται η εφαρμογή, σας επιτρέπει να ταξιδεύετε οπουδήποτε στον κόσμο χρησιμοποιώντας το Wii U Gamepad. Κινώντας το χειριστήριο 360 μοίρες, μπορείτε να απολαμβάνετε τις πανοραμικές εικόνες που προσφέρει το Street View. Μπορείτε επίσης να προβάλλετε ότι βλέπετε και στην τηλεόραση, να γράφετε συγκεκριμένες διευθύνσεις για να επισκέπτεστε τα αγαπημένα σας μέρη, να τσεκάρετε τα προτεινόμενα μέρη, αλλά και να συζητάτε στην σχετική κοινότητα της εφαρμογής στο Miiverse. Το Wii Street U powered by Google είναι διαθέσιμο δωρεάν αυτή τη στιγμή στο Wii U eShop. Κατεβάστε το άμεσα γιατί είναι δωρεάν για περιορισμένο χρονικό διάστημα, και πείτε μας εντυπώσεις!

 • Chronix

  Δωρεάν για περιορισμένο χρονικό διάστημα.

 • Agony

  Καλή φάση, ερώτηση για αυτούς που έχουν wiiu , μπορεί να παίξει από usb ntfs ? μπορεί να παίξει μκο αρχεία ? Youtube εφαρμογή έχει? υπότιτλους ελληνικούς υποστηρίζει?

 • Constantinos

  Agony, το Wii U είναι κονσόλα για video games που εννοείται ότι θα εμπλουτίζεται πρωτίστως με video games και κάποιες εφαρμογές όπως το Wii Street U που παρουσιάζεται στο άρθρο. Το κατέβασες; Δεν είναι φανταστικό;

 • Φωτης

  Το κατέβασα πριν λιγο..Πολυ καλο!!!

 • cristos

  Πολυ καλο !

 • Constantinos

  και εγώ έχω πάθει την πλάκα μου, περίμενα κάτι σε google maps αλλά αυτό είναι απίστευτο

 • Agony

  Κωνσταντίνε το ξέρω ότι είναι κονσόλα, πρωτίστως για games, απλά ρώτησα αν μπορεί να κάνει και αυτά τα πράγματα γιατί αν την πάρω θα την βάλω στο σαλόνι.
  Γνωρίζει κάποιος λοιπόν αν μπορεί να κάνει κάτι από olla αυτά ? Η είναι απλά μονο για games?
  Θα μπορούσα να πάρω ένα player με 50-70 θα μου πείτε αλλα δεν θέλω να γεμίσω συσκευές προτα και δεύτερον με αυτό το χειριστήριο του wiiu αν μπορεί να είναι media player θα tan πολύ όμορφο.
  400 euro θα δώσω να μην ξέρω αν μπορώ να δω καμια τάινια η κάνα video στο youtube ? Αν είναι να πάω από μια κονσόλα 6 χρονων σε μια πιο καινούργια περιμένω να κάνει τουλάχιστον τα απλά πράγματα.

 • Constantinos

  Agony, και εγώ περιμένω να βγει καινούριο format που θα ακούς μουσική και θα παρουσιάζεται η Aguilera μπροστά σου σε ολόγραμμα και θα στο τραγουδάει

 • kilia

  Καλη φαση αυτη η εφαρμογη, μπορεις να κανεις χαζι με τις ωρες.
  Παιζει να ειναι και ο σημαντικοτερος λογος για να αγορασει κανεις WiiU αυτη τη στιγμη.

 • Agony

  Τι θέλω και ρωτάω , ειρωνεία εισπράττω , βρήκα τις απαντήσεις μου αλλου thanks anyway.