Οι κυκλοφορίες της εβδομάδας: Δολοφόνοι, αυτοκίνητα, Απάτσι και... Wii Remote Plus

, Παρασκευή 19 Νοέμβριος 2010 0  

Η προτελευταία Παρασκευή του Νοεμβρίου είναι παραδοσιακά η πιο υπερφορτωμένη με μεγάλες κυκλοφορίες μέρα της χρονιάς και η σημερινή δεν αποτελεί την εξαίρεση στον κανονα. Δύο από τα πιο αναμενόμενα παιχνίδια του 2010 είναι πλέον διαθέσιμα στα καταστήματα: Assassin's Creed: Brotherhood και Need for Speed: Hot Pursuit. Tρέχτε και τσιμπήστε! Το νου σας βέβαια αξίζει να τον έχετε και στα Apache: Air Assault, Flingsmash (πακέτο με το Wii Remote Plus), Create, Harry Potter and the Deathly Hallows: Part One, Split/Second PSP και Ghost Recon Wii. Τέλος, αν θέλετε να ξαναζήσετε παλιές καλές εποχές τσιμπάτε Prince of Persia Trilogy, ενώ αν θέλετε να... κάνετε σώμα τσιμπάτε EA Sports Active 2.0. Βίντεο παρακάτω.

 • SHREDDER OROKUSAKI

  Ειδα χθες το χαρρυ ποττερ φοβερη τη ταινια οπως και ολες οι προηγουμενες. Σαν φανατικος οπαδος του Λορδου Βολτεμορτ που ειμαι το ευχαριστηθηκα πολυ! Τι γινεται με το παιχνιδι ομω? ειναι μαπα σαν τα πτροηγουμενα η ειναι καλο?

 • Constantinos

  τερμι ποτε περιπου θα σκασει το ριβιου του AC??εχουμε παρα πολλα θεματα να αναπτυξουμε γυρω απο το game...το τερματισες να υποθεσω?εγω σημερα το τελειωσα..το ελιωσα απο την τριτη που το πηρα

 • http://game20.gr Terminator

  Λογικά μέσα στο ΣΚ το review.

 • Δημήτρης 1

  Termi ξέρεις αν αυτόν ή τον άλλον μήνα θα βγει κανένα καινούργιο καλό adventure;

 • Δημήτρης 1

  η ερώτηση πάει και στους υπόλοιπους! 😉

 • http://game20.gr Terminator