alt text

Watch Dogs Review

, 14/06/2014  

Με τη νέα γενιά να έχει πλέον πάνω από μισό χρόνο στη ζωή μας, λογικό είναι να περιμένουμε τα “μεγάλα” games να αξιοποιούν το νέο hardware και να δούμε τις υποσχέσεις να γίνονται πραγματικότητα. Το Watch Dogs είναι ένα από αυτά τα “ουάου” παιχνίδια που περιμέναμε πως και πως, από την εντυπωσιακή αποκάλυψή του το 2012. Όμως, το Watch Dogs τελικά πέφτει θύμα της ίδιας της Ubisoft, καθώς το τελικό αποτέλεσμα απέχει περισσότερο από όσο νομίζαμε σε σχέση με το προϊόν που είχαμε δει αρχικά. Ευτυχώς οι ενδιαφέρουσες ιδέες παραμένουν και ο μεγάλος κόσμος είναι έτοιμος για εξερεύνηση και... χακάρισμα.

Η ιστορία του Watch Dogs θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως ένα οικογενειακό δράμα. Ο Aiden Pearce, γνωστός χάκερ στον υπόκοσμο του Σικάγο, μαζί με τον πρώην συνεργάτη του Damien διέπρατταν ληστείες και άλλα σχετικά παράνομα για να βγάζουν τα προς το ζειν (και κάτι παραπάνω). Όμως, η τελευταία δράση τους δεν εξελίχθηκε όπως περίμεναν, με τον Aiden να τρέπεται σε φυγή για να προστατέψει την οικογένειά του. Στην προσπάθειά του όμως να “εξαφανιστεί”, δύο πληρωμένοι δολοφόνοι βγάζουν το αμάξι του εκτός πορείας, με συνέπεια η ανιψιά του πρωταγωνιστή να χάσει τη ζωή της. Ο Aiden αποφασίζει να βρει ποιος έδωσε την εντολή για το δολοφονικό χτύπημα στον ίδιο, ενώ η αδερφή του, φοβούμενη για τα χειρότερα αλλά και για το άλλο της παιδί, του ζητάει απεγνωσμένα να σταματήσει. Συγκινηθήκατε; Βασικά η ιστορία Watch Dogs “προσπερνιέται” εύκολα, καθώς τόσο ο Aiden δείχνει να μην έχει την απαραίτητη “προσωπικότητα” για να υποστηρίξει ένα τέτοιο δράμα, όσο και η αργή (βασικά, πολύ αργή) ροή της σας κάνει να τη θυμάστε μία στο τόσο. Ευτυχώς οι υπόλοιποι χαρακτήρες έχουν αρκετά μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

Η αργή ροή όμως της ιστορίας έχει ένα σκοπό, ο οποίος δεν είναι άλλος από το να γεμίσει με αποστολές τις περίπου 25 ώρες που διαρκεί. Αυτό είναι θετικό από τη μία, αλλά καταντάει βαρετό μετά το πρώτο δεκάωρο. Οι αποστολές αρκετές φορές είναι πανομοιότυπες, όπως πχ να πρέπει να τρέψετε σε φυγή κάποιον εγκληματία ή να χακάρετε κάμερες για να μπείτε ή να βγείτε από κάποιο μέρος (ναι, από όλο το hacking περισσότερο οι κάμερες μετράνε). Η ελευθερία όμως που σας δίνεται ως προς το πώς προσεγγίζετε την κάθε αποστολή είναι πραγματικά το κάτι άλλο. Είτε διαλέξετε να αρχίσετε το πιστολίδι ενάντια σε ορδές εχθρών, είτε έξυπνα να “μπείτε” μέσα στις κάμερες και να ενεργοποιήσετε τις διάφορες “παγίδες” (όπως εξαερισμούς, εκρηκτικά κλπ) ή να σαμποτάρετε τα ακουστικά των φρουρών ώστε να τους αιφνιδιάσετε από πίσω, το Watch Dogs αφήνει μία ασύγκριτη αίσθηση ικανοποίησης, κυρίως σε αυτούς που προτιμούν να παίζουν έξυπνα και “πολύπλοκα”.

Μέσω του δικτύου CTOS έχετε πρόσβαση στα πάντα, ακόμα και σε πληροφορίες απλών πολιτών.

Μέσω του δικτύου CTOS έχετε πρόσβαση στα πάντα, ακόμα και σε πληροφορίες απλών πολιτών.

Το όλο hacking γίνεται με τη χρήση μόλις ενός κουμπιού και ενώ αρχικά φαίνεται υπερβολικά εύκολο, στην πορεία καταλαβαίνετε γιατί οι δημιουργοί διάλεξαν αυτόν τον τρόπο - γιατί απλά δουλεύει. Με το πάτημα ενός κουμπιού λοιπόν έχετε πρόσβαση σε όλο το Central Operating System (CTOS) του Σικάγο, αν και πρέπει σε κάθε περιοχή ξεχωριστά να το ξεκλειδώσετε. Αφού λοιπόν “μπείτε” στην περιοχή, ξεδιπλώνονται στο κινητό σας όλες οι πληροφορίες οποιασδήποτε συσκευής με τσιπ, από κινητά απλών πολιτών έως κάμερες ασφαλείας. Αν έχετε ενεργοποιημένο το CTOS μπορείτε να βλέπετε πληροφορίες των πολιτών μέσα από ένα έξυπνο pop-up. Το τελικό αποτέλεσμα είναι μία πόλη γεμάτη ζωή, αφού για κάθε πολίτη ξεχωριστά υπάρχουν οι αντίστοιχες πληροφορίες, αν και όπως φαίνεται το 80% των πολιτών του Σικάγο “έχει πρόβλημα”.

Μιλώντας για προβλήματα, το μεγαλύτερο που συναντάτε είναι η αστυνομία. Αυτό όχι επειδή είναι εύκολο να σας πιάσουν, αλλά επειδή οι αστυνομικοί είναι τόσο καλοί σε αυτό το παιχνίδι που πραγματικά σας σπάνε τα νεύρα! Αν λοιπόν διαπράξετε κάποιο έγκλημα σας βγαίνει ειδοποίηση πως κάποιος πολίτης καλεί την αστυνομία, ενώ αν δεν προλάβει να ολοκληρώσει την κλήση και είτε τον σκοτώσετε είτε του πάρετε το κινητό, μπορείτε ελεύθερα να φύγετε. Αν όμως συμβεί το αντίθετο, ετοιμαστείτε! Απευθείας εμφανίζονται ελικόπτερα και πολλαπλά περιπολικά, έτοιμα να σας καταδιώξουν για πολλά (μα πάρα πολλά) τετράγωνα! Επίσης, η περιοχή που σκανάρουν οι αστυνομικοί είναι κυριολεκτικά τεράστια! Οπότε, τι μπορείτε να κάνετε; Είτε έξυπνα να χακάρετε τα φανάρια, τις κινούμενες γέφυρες ή τις διάφορες εντός του οδικού δικτύου “παγίδες” για να την σκαπουλάρετε, είτε να ενεργοποιήσετε κάποιο hacking ability (όπως αδρανοποίηση των ελικοπτέρων, λανθασμένες ενδείξεις τοποθεσίας κλπ). Η περίπτωση που πραγματικά με τρέλανε είναι όταν αφού σκότωσα για πλάκα κάποιον περαστικό (σόρι!), αδρανοποίησα έναν άλλο που πήγε να πάρει τηλέφωνο, ξέκανα και έναν δεύτερο, πρόλαβα και έναν τρίτο, ενώ ένας τέταρτος ήταν στο επόμενο τετράγωνο, οπότε εκεί το πήρα απόφαση, μπήκα στο όχημα και... τρεχάτε ποδαράκια μου!

Όπως προαναφέρθηκε, η πόλη του Σικάγο είναι γεμάτη ζωή. Αν αποφασίσετε να παραμερίσετε την ιστορία και απλά να απολαύσετε το hacking θα δείτε ότι πάντα υπάρχει κάτι να κάνετε, αν και δεν είναι πάντα τόσο “φρέσκο”. Μπορείτε να αποτρέψετε ληστείες ή βιασμούς, να πιάσετε εγκληματίες, να βρείτε άλλους χάκερ που βάζουν εσάς στο στόχαστρο, να λύσετε ξανά και ξανά το ένα και μοναδικό αλλά πανέξυπνο παζλ που υπάρχει στο παιχνίδι, να παίξετε AR games τα οποία εξελίσσονται μπροστά σας (κάτι σαν Space Invaders με τους εξωγήινους να έρχονται κατά πάνω σας!) ή να “μπείτε” σε νέους κόσμους μέσω… παιχνιδιών παράλληλης πραγματικότητας! Ναι, το Watch Dogs περιλαμβάνει άλλα τέσσερα παιχνίδια, στα οποία πραγματικά μπορείτε να λιώσετε άπειρες ώρες. Αυτά είναι “αγώνες θανάτου”, επιβίωση (σε στιλ The Last of Us), ένα όπου ο Aiden είναι μαστουρωμένος και “πηδάει” από λουλούδι σε λουλούδι χασκογελώντας, ενώ στο τέταρτο έχετε υπό τον έλεγχό σας ένα μεγάλων διαστάσεων όχημα με μορφή αράχνης και σπέρνετε τον τρόμο στην πόλη! Πραγματικά τα δύο τελευταία είναι οι μεγαλύτερες εκπλήξεις που θα μπορούσε να έχει ένας τίτλος σαν το Watch Dogs και ενδείκνυνται για τρελό κάψιμο!

Ένα μεγάλο μέρος του παιχνιδιού το περνάτε οδηγώντας και εδώ είναι που το Watch Dogs τα κάνει θάλασσα. Αν και τα οχήματα είναι αρκετά καλά σχεδιασμένα, η arcade οδήγηση καταντάει κουραστική, τόσο στην αίσθηση όσο και στο χειρισμό. Η δε ανικανότητα του Aiden να πυροβολάει μέσα από τα οχήματα σας αφήνει με μόνη επιλογή διαφυγής το hacking, κάτι που ειδικά σε μεγάλες ταχύτητες δεν είναι και ότι καλύτερο. Επίσης, ο ήχος των οχημάτων είναι πραγματικά άθλιος, με το αποκορύφωμα να είναι η… κόρνα ποδηλάτου που έχουν ακόμα και τα πιο πολυτελή αυτοκίνητα! Όμως, δεν είναι όλα μαύρα, αφού μπορείτε να οδηγήσετε σχεδόν όλων των ειδών τα οχήματα εδάφους αλλά και θαλάσσης. Βέβαια, με τη φύση των αποστολών να είναι “πήγαινε εκεί, κάνε αυτό”, πρέπει να συνηθίσετε την οδήγηση. Προσωπικά πολλές φορές ευχόμουν να υπήρχε η επιλογή άμεσης μετάβασης στις αποστολές.

Οι αστυνομικοί είναι τόσο δύσκολοι, που μόνο με πολύ έξυπνη χρήση των hacks μπορείτε να ξεφύγετε!

Οι αστυνομικοί είναι τόσο δύσκολοι, που μόνο με πολύ έξυπνη χρήση των hacks μπορείτε να ξεφύγετε!

Στα της μάχης, το Watch Dogs δεν μπορούμε να πούμε ότι “λάμπει”. Το σύστημα κάλυψης είναι αρκετά έξυπνο (τύπου Splinter Cell: Conviction). Μπορείτε να μεταβαίνετε από το ένα σημείο στο άλλο απευθείας με το πάτημα ενός κουμπιού και την κάμερα να βλέπει προς τα εκεί, ενώ αν οι εχθροί δεν δούν ότι έχετε αλλάξει θέση συνεχίζουν να πιστεύουν ότι είστε εκεί που σας είδαν τελευταία φορά. Το πιστολίδι είναι αρκετά απλό, με τους κινούμενους στόχους να είναι αρκετά πιο δύσκολοι από ότι περιμέναμε, θέμα που λύνεται με την αυτόματη στόχευση και την καθυστέρηση του χρόνου που σας δίνει μερικά δευτερόλεπτα για να μπορέσετε να πετύχετε το στόχο ακριβώς εκεί που θέλετε. Οι κοντινές μάχες περιορίζονται μόνο στις εκτελέσεις, όπου απαιτείται να πάτε πίσω από τον εχθρό σας χωρίς να σας καταλάβει και με το πάτημα πάλι ενός κουμπιού μία εντυπωσιακή σκηνή μάχης εξελίσσεται μπροστά σας. Δυστυχώς, η νοημοσύνη των εχθρών είναι αδύναμη και αν δεν έχετε να αντιμετωπίσετε πολλούς δύσκολα πεθαίνετε εν ώρα μάχης.

Το Watch Dogs χρησιμοποιεί skill trees για leveling, κάτι που ταιριάζει απόλυτα σε έναν τέτοιο τίτλο. Κάθε φορά που ολοκληρώνετε μία αποστολή κερδίζετε και τα αντίστοιχα skill points, τα οποία μετά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όπως ακριβώς θέλετε. Τα skill trees χωρίζονται σε αρκετές κατηγορίες, όπως driving, hacking και combat, χωρίς να υπάρχουν ιδιαίτεροι περιορισμοί ως προς τη χρήση τους. Το κορυφαίο είναι πως ακόμα και στα προαναφερθέντα παιχνίδια παράλληλης πραγματικότητας παρέχονται ξεχωριστά skill trees, οπότε για να φτάσετε τον Aiden στο 100% σε όλα χρειάζεστε πολλές παραπάνω ώρες από ότι νομίζετε (σε 92 ώρες gameplay είμαι περίπου στο 85% στο καθένα και στο 90% της κύριας ιστορίας).

Αν βέβαια δε θέλετε να παίζετε μόνοι σας, το multiplayer μπορεί να σας απασχολήσει για αρκετές επιπλέον ώρες. Από απλούς αγώνες ταχύτητας μέχρι ελεύθερη βόλτα με έως άλλους επτά παίκτες, το Watch Dogs προσφέρει μία ικανοποιητική ποικιλία από modes. Ένα από τα αγαπημένα μου modes είναι το Decryption, όπου ένας παίκτης έχει τα “αρχεία” και οι υπόλοιποι προσπαθούν να του τα πάρουν, κάτι σαν capture the flag δηλαδή, όπου σε έναν τόσο ανοιχτό κόσμο μπορεί πραγματικά να δημιουργηθεί χάος! Επίσης, οποιαδήποτε στιγμή μπορεί κάποιος παίκτης να μπει σε δικό σας game και απλά να προσπαθήσει να σας χακάρει (όπως και εσείς μπορείτε να κάνετε το ίδιο σε άλλον παίκτη), δημιουργώντας μικρά “εμπόδια” στη διάρκεια της περιπέτειάς σας. Τέλος, αν έχετε iPad, μπορείτε να κατεβάσετε τη δωρεάν εφαρμογή του παιχνιδιού και να μπείτε από εκεί σε online μάχες, ενεργοποιώντας παγίδες και δυσκολεύοντας τη ζωή των άλλων παικτών. Απλά θα ήθελα να μη βγαίνει αυτή η ενοχλητική ειδοποίηση στο πάνω αριστερό μέρος της οθόνης κάθε φορά που υπάρχει η επιλογή multiplayer.

Spider Tank! Αξίζει να αγοράσετε το παιχνίδι μόνο και μόνο γι αυτό το mini-game!

Spider Tank! Αξίζει να αγοράσετε το παιχνίδι μόνο και μόνο γι αυτό το mini-game!

Τα γραφικά του Watch Dogs είναι εντυπωσιακά (παρόλο που δεν βρίσκονται στο επίπεδο που είχαμε δει στην αποκάλυψη του παιχνιδιού) και προϊδεάζουν για μία εντυπωσιακή γενιά. Τα μοντέλα των χαρακτήρων είναι εκπληκτικά, όπως και οι κινήσεις τους, αν και δυστυχώς το animation των προσώπων θυμίζει προηγούμενη γενιά. Το Σικάγο δίνει την αίσθηση μιας πραγματικής πόλης, με προσοχή στη λεπτομέρεια από τους δρόμους έως τα κτίρια. Το μοναδικό θέμα που συνάντησα είναι μια μικρή πτώση του frame rate μετά από αρκετές ώρες gameplay (στο PS4 τουλάχιστον), αν και αυτό δε χαλάει ιδιαίτερα την εμπειρία. Από την άλλη, ο ήχος συνολικά δεν είναι τόσο καλός. Ναι μεν το soundtrack είναι κορυφαίο, με τόνους που ταιριάζουν απόλυτα στον κόσμο του Watch Dogs, όμως οι ερμηνείες και οι ήχοι των όπλων και των αυτοκινήτων υστερούν πάρα πολύ.

Σε γενικές γραμμές το Watch Dogs μπορεί να χαρακτηριστεί ως κάτι γνώριμο μεν, αλλά με πολλές φρέσκιες ιδέες. Η όλη απλοϊκή υλοποίηση του hacking λειτουργεί προς το καλύτερο, το Σικάγο παρέχει έναν από τους πιο μεγάλους και πιο πλούσιους χάρτες που έχουμε δει σε open-world παιχνίδι, ενώ η έμφαση στη λεπτομέρεια στον οπτικό τομέα δεν θα αφήσει κανέναν ασυγκίνητο. Επίσης, το γεγονός ότι το παιχνίδι είναι τόσο πλούσιο ώστε πάντα να υπάρχει κάτι να κάνετε, σε συνδυασμό με τα αρκετά διασκεδαστικά multiplayer modes, δίνει πραγματική αξία αγοράς. Πάντως ο τίτλος έχει αδυναμίες, όπως οι πανομοιότυπες αποστολές και η αδιάφορη ιστορία (το δε τέλος είναι πραγματική απογοήτευση). Συμπέρασμα: το Watch Dogs είναι πολύ καλό παιχνίδι, αν και όχι αντάξιο των τεράστιων προσδοκιών που είχε δημιουργήσει η Ubisoft.

 • Open-world δράση στα καλύτερά της
 • H stealth προσέγγιση των αποστολών
 • Τα πολλά και τρελά mini-games
 • Διασκεδαστικό multiplayer
 • Γραφικά (αν και όχι τόσο καλά όσο στην αρχική παρουσίαση)
 • Μουσική
 • Μπόλικες ώρες δράσης…
 • …που πολλές φορές γεμίζουν με copy-paste
 • Αδιάφορη ιστορία
 • Εύκολοι εχθροί, δύσκολοι αστυνομικοί
 • Ο υπόλοιπος ηχητικός τομέας
 • Πτώση frame rate μετά από αρκετές ώρες παιχνιδιού (στο PS4 τουλάχιστον)
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 8.0

 • euris

  Και κατι ακομα στα αρνητικα: Κακο voice acting! Ουτε για bollywood δεν κανουν οι ηθοποιοι!

 • kotsios1998

  Με μια πρόχειρη εκτίμηση, περιμένω πάνω απο 200 σχολια 😛

 • http://greekgamerefuge.blogspot.gr/ Ο Ακυρος

  Νομιζα οτι μονο εγω εβρησκα την ιστορια αδιαφορη , προσοπικα με απογοητευσε το παιχνιδι .. (μονο και μονο για την ιστορια ... ) ωραιο Review Leo !!!

 • GeorgeZFR

  Συμφωνώ σε πολλά ωραίο review leo, στο ps4 που το παίζω και εγώ επειδή αναφέρεις τεχνικά προβλήματα παρατήρησα και εγώ πτώση frame rate μόνο όταν κυνηγάω πολίτες και τους παίρνω το κινητό για να μην πάρουν την αστυνομία εκεί στο mini ''cutscene'' ας το πω για 3 δευτερόλεπτα περίπου κολλάει τρελά στο ''drop it now'', μέχρι να επανέλθεις στο gameplay όλα καλά όπως και σε μερικά take downs αλλά σπάνια εκεί, η όταν επανέρχομαι από μια αποστολή στο free roam πάλι κάνει το ίδιο επίσης τραγικό το texture pop in ειδικά όταν τρέχεις με αυτοκίνητο γρήγορα δεν περιγράφεται.Κατά τα άλλα θα διαφωνήσω με τους αστυνομικούς, μου φάνηκαν γελοίοι τους κάνεις ότι θες και όποτε θες τους ξεφευγεις και με 5 level στο τέρμα δύσκολο, πχ των gta 4 γιατί του 5 είναι πιο εύκολοι λιγάκι, γενικά στα gta δεν συγκρίνεται η AI των μπάτσων με του Wd.

  • GeorgeZFR

   Κανονικά οι εχθροί είναι πιο δύσκολοι παρά οι αστυνομικοί, δεν ξέρω σε τι δυσκολία το έπαιξες πάντως σε κάτι criminal convoys-gang hideouts αν πας με πιστολίδια σε τρώνε για πλάκα ακόμα και από μακριά λίγο άμα δεν είσαι cover πέφτεις κάτω, σε αντίθεση με τους αστυνομικούς που τους έχω ξεφύγει ακόμα και με τα πόδια λολ.

   • VagDog

    Κ εγω συμφωνω σ αυτο......Τα criminal convoys και gang hideout , ειναι πιο δυσκολα απο οτι οι αστυνομικοι...!!!!

    • GeorgeZFR

     Ναι κυρίως τα convoys, αν το πας χωρίς hacking η μισό hacking και μετά πιστολίδι (άσε που στα convoys δεν έχεις και πολύ δυνατότητα για hacking σχεδόν καθόλου) και έρθουν και ενισχύσεις είναι δύσκολο σου έρχονται από παντού και το μόνο που κάνεις είναι να τρέχεις και να κάνεις cover συνέχεια αλλιώς τελείωσες!!

    • alessan

     Ρε συ τα crinal convoys μου φάνηκαν αστεία! Περιμένεις με το grenade launcher κ ρίχνεις στο πρώτο κ στο τρίτο όχημα! Κ έμεινε το μεσαίο που είναι να πιάσεις! Οπότε μπαμ μπαμ μετα! Ε κ σε gang hideout τσεκαρεις με τις κάμερες κ κανείς disable όσους είναι για reinforcements κ μετα γιουρουσι!

     • GeorgeZFR

      Καλά ρε μαν, αν είναι να παίζεις με το grenade launcher χαίρω πολύ είναι σαν να κλέβεις, με απλά οπλακια είναι η φάση να τα βγάζεις καραμπίνες-assault-smg άντε και καμιά χειροβομβίδα η IED.

      • gogos

       To grenade launcher γ@μ@ει 🙂 Τώρα στο δευτερο playthrough, που παίζω με πιστολιδι το πήρα πρώτη φορά. Αμα παρατηρήσετε θα δείτε οτι έχει τεράστια ποικιλια απο όπλα. Πάνω απο 30 διαφορετικα, σε παιχνίδι που σημειωτέον δεν είναι αποκλειστικά shooter. Αυτο που λες για τα Criminal Convoys ισχύει εν μερη. Αμα δεν προλάβεις να Jamαρεις τις κλήσεις για τις ενισχύσεις των εχθρών ή αυτές των πολιτών που καλούν την αστυνομία, την έκατσες. Αλλά υπάρχει λύση. Κάνεις craft όσα περισσότερα Jam tools είναι δυνατόν, πριν να ξεκινήσεις την αποστολή και την κάνεις αυτόματα πολύ πιο βατή. Οποιος πάει για hacking playthrough, καλό είναι να αναπτύσει παράλληλα και το crafting.

      • alessan

       Γιατι κλεβω ρε αγορινα? Ε τοτε παρε την καραμπινα και κατσε παλι μπροστα και παλι πυροβολας οταν κανεις και το upgrade παλι καμπουμ κανει! Ε δεν θα κατσεις να τους κυνηγας ολους με το αυτοκινητο για να κανεις την ζωη σου δυσκολη! Και σε real life το πιο λογικο να κανω αυτο μου φαινεται! Με πιστολακι θα πηγαινα να τους βγαλω ολους περα???? ποιος ειμαι ο ραμπο? 🙂

       • GeorgeZFR

        Κλέβεις με την καλή έννοια όχι ότι απαγορεύεται να παίξεις με το launcher, άμα βαριέσαι και θες να βγάλεις γρήγορα τις αποστολές παίζεις με το launcher γεμίζεις όλο τον δρόμο με IED και κάνεις σαματά, εγώ άλλο λέω αν θες να το παίξεις ποιο challenge φάση δεν απενεργοποιεις της ενισχύσεις κάνεις ντου με ότι όπλα έχουν και οι εχθροί με smg-assault, προσωπικά ετσι το έπαιζα όταν διάλεγα αυτόν τον τρόπο και όχι stealth-hacking.

        @gogos τα οπλακια τα σπάνε τα περισσότερα είναι απόλαυση, τα έχω δοκιμάσει όλα και μερικά είναι ίσως ένα σκαλί πιο πάνω από του gta v.

        Ps. Εντωμεταξυ δεν είχα δει ότι με τα xp ανεβαινεις lvl μέχρι 50, το είδα χθες και το έχω φτάσει 50/50 και είμαι 52 % έχω βγάλει τις κυρίως αποστολές, crime detection (πολλά παραπάνω από όσα ζητάει), convoy, gangs, και κάτι λίγα από Fixer Contracts, invasions,hot spots.

        • alessan

         Τωρα βασικα παει τα εβγαλα ολα! το main mission μου εχει μεινει! Συνηθως στης Ubi ετσι κανω! ξεκιναω και κανω ολα τα side missions η οσα γινονται και την αποστολη την αφηνω στο τελος για να την εχω ολη την ιστορια με την μια! Kαλα οκ εχεις ενα δικιο αλλα σε καποια φαση και μετα βγαινουν enforcers απο τα αυτοκινητα στα criminal convoys και θες δυο γεμιστηρες στο κεφαλι για να τον βγαλεις απο την μεση! Και επειδη καλουσαν αστυνομους σε καποια φαση οι βλακες γυρω γυρω! Ε grenade και αει στο καλο!

  • Φοίνικας ο Τέταρτος

   Οι αστυνομικοί σε αυτό το παιχνίδι είναι τενεκέδες να πούμε , εδώ άμα πας στην θάλασσα σταματάνε να σε κυνηγάνε γιατί δεν έχουν κάποιο μέσο να σε φτάσουν (βάρκα ξέρω γω) και γενικά ενώ είναι σε απόσταση βολής δεν πυροβολάνε καν.

   • GeorgeZFR

    ΧΑχα ναι το έζησα και αυτό, εδώ με level 5 με κυνηγούσαν πόσοι να πούμε και βγήκα από το αυτοκίνητο έτρεχα έκανα μερικά hacks πήγα θάλασσα και γεια σας λολ.Και σε κάτι ράγες που είχα χωθεί δεν μπόρεσαν να με βρουν.

 • VagDog

  Πολυ καλο review.....Μπραβο.....Στα περισσοτερα συμφωνω!!!!! Για μενα γενικα το παιχνιδι μεχρι τωρα μ εχει αφησει μια ομορφη γευση!!!!

 • Βαγγέλης

  Ωραίος Λεο, αρκετά καλή αποτύπωση.

 • G.J.

  Παιδια κατι ψιλοασχετο αλλα γιατι ολα τα games στο pc ξαφνικα απο το καλο μας 40αρακι πηγανε 60αρι? πλαισιο witcher 3 60, GTA V 60, shadow of mordor 60 και παει λεγοντας... Και αντε για W3 και GTA να τα εδινα γιατι ποτε δεν με αφησαν εστω και λιγο απογοητευμενο... για τα αλλα?

  • Φοίνικας ο Τέταρτος

   Έτσι θέλει το μαγαζί έτσι γίνεται

   πάνε δες στο gog ή στο steam άμα κάνει 60 , το witcher 3 αμφιβάλλω πως θα κάνει 60 στο gog

   • G.J.

    Μα και στο αμαζον.Uk αμα δεις και εκει υπαρχει ανοδος στις τιμες σε ολα τα νεα games. Ειναι συλλογικη κινηση... Καλα για το steam παντα τα games οταν βγαινουν καινουρια εχουν μεγαλυτερο price απο retail.

   • meh

    Και ομως 60 κανει. 🙁
    44 αμα εχεις εκει τα αλλα 2 παιχνιδια και σου δινουν 12 ευρω πιστωση στο καταστημα.
    Δεν καταλαβαινω το γιατι και δεν μου αρεσει καθολου.

    • G.J.

     Εγω πιστευω εγινε εξαιτιας της διαφορας που υπηρχε απο τις κονσολες... πχ κατα μ/ο το 40αρι του Pc και το 60-70 της κονσολας... Αλλα τωρα επειδη θα παιζουμε και στο Pc next gen games πρεπει να τα πληρωσουμε +20...

     • meh

      Ψηφιακα το TW3 π.χ. το βρισκεις με λιγοτερο απο 30 ευρω. Κουτατο εχει καπελο τρελο ομως.

      • G.J.

       απο που 30 ρε?

       • meh

        Kinguin preorder

        • G.J.

         ωραιος ty... το GTA V μαλλον preorder απο εκει... to W3 το θελω retail γμτ... αλλα απο 60..30... ισως συμβιβαστω... πως διαλο γινεται να πουλανε 33 το GTA V steam key οταν το ιδιο το steam θα to exei 50?

        • meh

         Οι περισσοτεροι που πουλανε keys ειναι Ρωσοι. Το Steam στη Ρωσια ειναι παμφθηνο λογω συναλλαγματος και λογω πειρατιας.

        • G.J.

         Και συγνωμη με αυτο το σκεπτικο το Steam δεν κανει region lock τα keys?

        • meh

         Νομιζω πως μονο τα γερμανικα (και ισως αυστριακα) keys ειναι region locked.

        • G.J.

         Τσπ θα πιω μια βοτκα στην υγεια των Ρωσων σημερα με εφτιαξες.

    • Φοίνικας ο Τέταρτος

     welp μάλλον θέλουν να βγάλουν λεφτά για τα CGI video που έφτιαξαν U_U

     • Dimokritos

      Στα Public τις εχουν κρατησει ιδιες τις τιμες προς το παρον. Μονο στο Πλαισιο την εχω δει αυτην την αυξηση.

 • gogos

  Ωραίο review Leo360. Έχοντας συμπληρώσει σχεδόν ένα 100αρι μέσα στο κόσμο του watch dogs, τείνω να συμφωνήσω με τα περισσότερα. Για την ιστορία οπώς έχω πεί, θεωρώ οτι το προσωπικό κομμάτι του Aidan ικανοποιεί σε έναν πολύ μεγάλο βαθμό. Κατάφεραν να δημιουργήσουν έναν "γκρίζο" χαρακτήρα, τον οποίο υποστηρίζουν απο την πρώτη έως και την τελευταία στιγμή του παιχνιδιού. Παρόλα αυτά περίμενα περισσότερες πληροφορίες για τους dedsec, τους watchers κτλ. Το τελευταίο μισάωρο του game, όπως και οι αναφορές που παρουσιάζονται παράλληλα με τους τίτλους τέλους και η τελευταία "επιλογή", αφήνουν αρκετά υπονοούμενα για το τί θα ακολουθήσει στην συνέχεια της σειράς.

  Παρα το γεγονός οτι το watch dogs ήταν η πρώτη προσπάθια της συγκεκριμένης εταιρίας σε αυτο το "genre", το αποτέλεσμα τελικά ήταν πολύ καλήτερο απο οτι τολμούσα αρχικά να φανταστώ. Η αίσθηση της ζωντανής-"πυκνής" πόλης και της πραγματικής ελευθερίας που δίνει το Game, ή οποία δεν πηγάζει μόνο απο τον ανοιχτο χάρτη αλλά απο το γεγονός των ενναλακτικών προσεγγίσεων στις περισσότερες απο τις αποστολές, είναι χαρακτηριστικά που δεν θα συναντήσει κανείς σε κανένα απο τα υπόλοιπα παιχνίδια των ανταγωνιστών.

  Το watch dogs δεν είναι τέλειο. Δύσκολα θα μπορύσε να είναι τέλειο ένα τέτοιο game, που εμπεριέχονται σε αυτό, τόσοι διαφορετικοί μηχανισμοί. Άλλωστε τεχνικά τέλεια δεν ήταν ούτε τα skyrim ή τα the witcher (θυμόσαστε τους ιπτάμενους ελέφαντες? 😀 ). Παρόλα αυτά, όχι αδίκα, χαρακτηρίζονται ως τα καλήτερα παιχνίδια της δεκαετίας απο κάποιους. Ίσως ένα 8,5 να είναι ο "αντικειμενικός" βαθμός του. Η ουσία για μένα βρίσκτετε στο ότι εδείξαν, πως στο παιχνίδι τους υπάρχει ένας στέρεος πυρήνας, οπου με τις κατάλληλες διορθώσεις και προσθήκες, θα πάει την σειρά πολύ ψηλά στο μέλλον. Αναμένουμε τα καλήτερα..

  • Kostas

   Πολυ σωστος gogo, στη τελευταια παραγραφο σου τα ειπες ολα!

   Πολυ ωραιο κ το review Leo. Αντικειμενικο, χωρις κραξιμο κ υπερβολες. Οσο για την οδηγηση κ τα αμαξια που εχει γινει πολυς λογος, συμφωνω και γω με την υπερβολικα arcadey οδηγηση, αλλα δε μπορω να πω οτι ειναι κ χαλια. Πιο πολυ μου τη "σπαει" το τρακαρω με τα 150 πανω σε ενα αμαξι και η συγκρουση που υπαρχει ειναι σα να το ξύνω ισα ισα με τα 20. Καθε αμαξι ειχε οδηγικο "χαρακτηρα" και οι ηχοι τους ηταν ικανοποιητικοι (ειδικα της wannabe Camaro 😛 ). Σε ολα τα υπολοιπα συμφωνω πληρως.

 • chris

  Ωραιο review το περιμενα καιρο και ειχα περιεργεια να δω τι θα γραφτει! Συμφωνω στα περισσοτερα, ισως με καποιο patch να διορθωθουν. Η Ubisoft ηδη επιβεβαιωσε πως εργαζεται πανω σε βελτιωσεις. Παντως για το ελικοπτερο, προσωπικα προτιμω να σκοτωνω τον αστυνομικο με sniper παρα να χρησιμοποιησω εφαρμογη. Και καθαριζεις μαυτο μια και καλη!

 • forneverarrow

  Μπράβο για το review αρχικά! Επανέρχομαι για μια τελική και ώριμη άποψη. Μετα τον πρώτο τερματισμό ένιωσα την ανάγκη να ξαναδώ τα πάντα απο την αρχή και σωστά. Ξεκίνησα πάλι στο hard. Επειδή είχα μια αμφιβολία για τη διάρκεια του story, έπαιξα συνεχόμενα campaign και μόνο. Τελικά δικαιώθηκα, εφόσον μέτρησα (με ρολόι) συνολικά 8 ωρες και 35 λεπτά, με καμία δεκαριά gameover στο σύνολο. Άντε να ήταν 9 ωρες λοιπόν για ενα πρώτο playthrough. Άρα 25 ωρες δεν διαρκεί ούτε κατα προσέγγιση. Τώρα, συνεχίζοντας το profile μου απο το πρώτο playthrough, έχω φτάσει σε περίπου 26 ωρες με 63% progression. Καθόλου άσχημα για δεδομένα Ubisoft, αλλα πολυ άσχημα για δεδομένα GTA clone, εφόσον στο κατα πολλούς "άδειο" V, χρειάστηκα περίπου 23 ωρες για να τελειώσω μόνο το story.

  Ωστόσο, η αξία του WD αρχίζει και φαίνεται με τον καιρό, όταν πλέον έχεις Θησείου την επιφάνεια και θες να πας πιο βαθιά. Έχω αρχίσει να παίζω συνεχόμενα μόνο και μόνο για να απολαύσω τον κόσμο του. Δίνω βάση σε κάθε audio log και hot spot και ψάχνω για κάθε είδους collectible, απο QR code, μέχρι αυτά με το hacking με χρόνο. Ακομα και τα crime scenes αποκτούν κάποιο ενδιαφέρον όταν γίνονται σε σωστές τοποθεσίες. Τα gang hideouts ειναι εξαιρετικά και καποια απο αυτά ξεπερνούν ακομα και τις story missions. Τα fixer contracts έχουν γερές δώσεις arcade οδήγησης ενώ φοβερό βρήκα και το brake through exclusive του ps3. Τέλος, τα mini games δίνουν απλόχερα διασκέδαση, ιδιαίτερα αυτό με την αράχνη!

  Αν και περίμενα πολυ περισσότερα, ίσως τελικά το παιχνίδι να έπεσε θύμα της ίδιας της Ubisoft. Εχει πολυ υλικό για κάθε γούστο, ενώ αν και μικρό το story εχει ενδιαφέρον. Τα γραφικα γενικά ειναι ανεκτά μετα απο κάποιες ωρες ενώ το frame drop δεν ισχύει στο ps3 μετα απο ωρες, μπορω να το επιβεβαιώσω αυτό. Έχω κλείσει 5 ωρες συνεχόμενα σε καποια φάση και δεν άλλαξε τίποτα, ενώ ειναι ίσως το μοναδικό open world του ps3 που εχει τοσο σταθερό frame rate. Εγω θα του έβαζα μεταξύ 8 ή 9, αλλα λαμβάνοντας υπόψη μια ακομα βασική παράμετρο, οτι ειναι μόνο με ενα update (1.01) και δεν εχει την παραμικρή υποψία bug, αξίζει. Να το βάλω στο ίδιο βάθρο με τον βασιλιά... GTA V = Watch Dogs άρα 10!!!

 • http://Sony Antreas

  Οι αστυνομία είναι πολύ εύκολη τουλάχιστον 100 φορές πιο εύκολα τους ξεφύγεις από το gta5, σκέτη απογοήτευση το παιχνίδι .αποτελεσμα μόνο η rockstar μπορεί να σου δώσει ένα χορταστικό και ωραίο παιχνίδι

  • VagDog

   Μετοχες σιγουρα.... 😀

 • Φωτης

  Μπορεί κάποια στιγμή να το τσιμπησω..Επειδη δεν έπαιξα GTA5 το φθινόπωρο στο one θα ειναι σίγουρη αγορα κ πιστεύω οτι ειναι εύκολα ο βασιλιάς..Κ μονο που ειναι πιο παλιό παιχνίδι κ σε πολλούς τομείς ειναι καλυτερο (τονίζω σε μερικούς) αυτο τα λέει ολα..Η οδήγηση κ το damage εχω ακούσει οτι ειναι πολλή καλυτερη στο GTA5..Δεν μπορω να φανταστώ πως θα ειναι το GTA 6 στην νέα γενια..

 • pgetsos

  Οι αστυνομικοι με απογοητευσαν επειδη δε προσπαθουν να σε πιασουν αλλα μονο να σε σκοτωσουν!
  Επισης, ειναι απογοητευτικο να μη μπορεις να γλυτωσεις απο την οδηγηση απλα και μονο για να χρησιμοποιησεις το hacking 😉

  Επισης τα γραφικα δεν ειναι ασχημα σε σχεση με το 12! Απλα εχουν εξαλειφθει εντελως τα physics κτλ

  Συμφωνω στα πιο πολλα Leo

  • chris

   Για να μη σε σκοτωσουν και απλα να σε συλλαβουν, δεν πρεπει να βγαλεις οπλο και βασικα δεν χρειαζεται να κανεις τιποτα. Τοτε μονο δεν πυροβολουν και μετα απο λιγο βγαζει μηνυμα οτι εχεις συλληφθει

 • billl123456

  Kαποιοι περιμεναν απο το παιχνιδι το 10 το καλο,ας παρουν τωρα το 8 το σκετο και να λενε και παλι καλα.Προσωπικα περιμενα το παιχνιδι για 6 καθως οπου ακους πολλα κερασια κρατα και μικρη καλαθα

 • ilias99

  Μια χαρα ειναι το παιχνιδι. Ας τη χτυπησουν τη τεκιωτητα στο watch dogs 2. και σε εμενα μετα απο καποιες ωρες πεφτει το frame rate σε ps4. Σε μια φαση στεναχορεθηκα με το θανατο της clara. Ειναι και βαρετο καποια στιγμη το campaign.

  • GeorgeZFR

   ***Μην σποιλαρεις, υπάρχουν και άτομα που δεν το έχουν παίξει ακόμα κρίμα είναι.

   • ilias99

    το πσιχνιδι ηταν αρκετα καλο αντε και σε κανα 2 χρονια να δουμε και το 2 επομενο. Μου εχει αφησει ευχαριστες εντιποσεις το game

  • darhe

   ρε φιλε δεν μπορεις να εισαι ποιο προσεκτικος σε αυτα που γραφεις?

   • ilias99

    κανω και κανα λαθος για να μην με ματιαζουν. χαχαχα

 • agony

  Σχετικά απογοητευμένος άλλο ένα open world που δεν με κρατάει. Ερώτηση στο PC έχεις κάνεις άλλος τεράστιο lag and mouse acceleration ; Παρότι είμαι στα 60 fps

  • Agony

   για οποιον ενδιαφέρεται για την λύση του lag στο PC. η λύση είναι το v-sync να είναι off. ΟΧΙ 1 frame ούτε 2 frames.Σε 780gtx. Σε 7970 παίζει ok.

 • PanosGR

  το πουλησα μετα απο 2 μερες..περιμενω πως και πως GTA V για τρελο next gen multiplayer...

  • GeorgeZFR

   Μαζί σου!! μόνο που σκέφτομαι που θα ''αναστηθεί'' το διαμάντι τρελαίνομαι κάψιμο ειδικά στο online.
   Το Wd μ'αρεσε αρκετά και δεν το πουλάω με τίποτα ίσα ίσα περιμένω το 2 🙂

 • Giannis Giapitzakis

  Δεν μου αρέσει. Κινείται σε πολύ ρηχά νερά. Ναι υπάρχουν πολλά πράγματα να κάνεις αλλά σχεδόν τίποτα από αυτά δεν έχει ενδιαφέρον, αν εξαιρέσεις αυτό το space invaders που παίζεις στην μέση του δρόμου. Είναι να απορείς με την Ubisoft που γέμισε το Chicago με τόσο ανούσια πράγματα. Και μια που είπα για Σικάγο, χμμμ η πόλη είναι μεγάλη, τα καιρικά φαινόμενα και τα εφέ είναι σούπερ. Μου άρεσε πολύ και η αληθοφανής θάλασσα... Οι δρόμοι είναι γεμάτοι κόσμο που πάνε πάνω-κάτω....ΑΛΛΑ δεν σε πείθει ότι είναι μια ζωντανή πόλη με ανθρώπους που έχουν την ζωή τους, ας πούμε όπως στο LA NOIR. Όλοι είναι με ένα κινητό στο χέρι και περιμένουν να τους χακάρεις, κάνοντας σαφές στον πάικτη ότι αυτός είναι ο μόνος λόγος της ύπαρξης τους. Σαν ένα θεματικό πάρκο που όλα είναι ένα ψεύτικο σκηνικό για να χαρεί ο επισκέπτης (ο παίκτης).
  Στο gameplay οι κύριες αποστολές είναι γελοίες. Στις περισσότερες πας από το σημείο Α στο σημείο Β μιλάς με κάποιον βλέπεις Cutscene και Mission Complete. Άντε να έχει και καμιά καταδίωξη. Οι προαιρετικές αποστολές έχουν την φάση τους αλλά το πρόβλημα είναι ότι έρχονται σε 2 παραλλαγές. Καταδίωξη και gang hideout. To hideout είναι τόσο μα τόσο δύσκολο που χάνεται η απόλαυση. Το πρόβλημα είναι ότι α) ο βασικός σκοπός που πρέπει να εντοπίσεις τον αρχηγό αλλά όχι να τον σκοτώσεις. Έτσι αν τα πράγματα πάνε στραβά και έλθουν ενισχύσεις (7 στις 10 φορές δηλαδή) σε γαζώνουν καμιά 50 άτομα από παντού και εσύ το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να τρέξεις προς τον αρχηγό, να του ρίξεις μια μεσοκέφαλα με το γκλόμπ και μετά να συνεχίσεις το τρέξιμο προσπαθώντας να ξεφύγεις από τα καταιγιστικά πυρά. β) Σε όλα τα hideout το παιχνίδι σε βάζει με το ζόρι να κάνεις stealth χωρίς να συγχωρεί το παραμικρό λάθος. Αν σε δουν τέλος. Φωνάζουν ενισχύσεις και την πάτησες. Αν μάλιστα κάποιος από τους πολίτες φωνάξει την αστυνομία, θα προστεθούν και αυτοί σε όσους προσπαθούν να σε σκοτώσουν, αγνοώντας τους άλλους 50 κακοποιούς με τα πολυβόλα
  Οι καταδιώξεις είναι απογοητευτικές. Ειδικά από την αστυνομία δεν μπορείς να ξεφύγεις χωρίς να χακάρεις κάτι. Σε κυνηγούν ανελέητα γύρω γύρω στην πόλη μέχρι να σε σκοτώσουν. Κολλάνε στο αυτοκίνητο σου σαν ενοχλητικές μέλισσες και δεν σε αφήνουν με τίποτα. Όλη η πόλη ισοπεδώνεται από τα άτρωτα αυτοκίνητα - ρουκέτες και όμως δεν σταματούν!
  Τέλος για την οδήγηση. Έχει το πρόβλημα που έχουν όλα τα ανοιχτόκοσμα που έχουν περάσει από τα χέρια μου: Το αυτοκίνητο σου κινείται πολύ ποιο γρήγορα από τα άλλα οπότε αναγκάζεσαι να κάνεις ζιγκ ζάγκ για να τους αποφεύγεις ή να πέφτεις πάνω τους και μετά να συνεχίζεις κανονικά λες και το αυτοκίνητο είναι από υπερμέταλλο.
  Νομίζω ότι 6 είναι δίκαιος βαθμός.
  Ίσως το δώσω για να πάρω το GTA V το φθινόπωρο μιας που δεν το έχω παίξει κιόλας, αλλά έχω σοκαριστεί με την "ποιότητα" του WD. Άμα είναι και το GTA έτσι...
  Αυτά. Μόλις σκεφτώ και κάτι άλλο θα επανέλθω.

  • forneverarrow

   Τα θέματα που αναφέρεις υπάρχουν. Είναι όμως τι ζητά κανείς από ένα τίτλο. Εγώ ως fan των open world και stealth, σε τελική ανάλυση το βρίσκω ενδιαφέρον και μου γεμίζει το χρόνο που ξοδεύω πάνω του. Σαφώς και η οδήγηση είναι για κλάματα, τα κυνηγητά για να σπάσεις το δίσκο (ειδικά στην τελευταία αποστολή) και το hacking υπερβολικό, αλλά με τον καιρό τα συνηθίζεις. Κάτι που κάνεις σχεδόν δεν έχει αναφέρει, είναι το βάθος που έχει στο gameplay. Στο stealth που λες ότι είναι δύσκολο, έχεις τουλάχιστον μια εξάδα εργαλεία που μπορείς να κάνεις την κάθε μάχη πανηγύρι! Και αυτά τα ανακαλύπτεις μόνο αν ψάξεις καπως περισσότερο τους μηχανισμούς, γιατί κακώς δεν υπάρχει καλό tutorial. Ενα θα σου πω: έβγαλα hideout στο realistic επίπεδο, όπως βγάζω πίστες στο MGS, χωρίς να με δει κανείς και με πλήρη εκμετάλλευση του χώρου! Απλά ψάξε λίγο καλύτερα και με υπομονή, και θα καταλάβεις πόσο καλός είναι ο τίτλος συνολικά.

  • agony

   Συμφωνώ απολυτα σε όλα .με τον Γιάννη.

  • Φοίνικας ο Τέταρτος

   "Σαν ένα θεματικό πάρκο που όλα είναι ένα ψεύτικο σκηνικό για να χαρεί ο επισκέπτης (ο παίκτης)."

   Παράδειγμα http://i.imgur.com/iK55vF2.jpg , 6 σκακοπαίκτες ψάχνουν άτομο για να παίξουν αλλά δεν παίζουν μεταξύ τους , περιμένουν τον παίκτη

   Ένα NPC να βάζαν να έπαιζε με ένα άλλο να δίξει λίγη ζωντάνια , πόσο δύσκολο εν έτη 2014 ;

   Το νερό όντως είναι πανέμορφο , από τα πιο όμορφα νερά αλλά όσο όμορφο είναι τόσο άψυχο είναι , π.χ. πάνε πυροβόλα το , δεν θα αφήσει ούτε ένα ίχνος οτί το διαπέρασε κάτι.

   Αυτό δεν γινόταν εν έτη 2002 π.χ. με το Mafia εποχές Playstation 2 ακόμα και τότε άφηνε ένα ίχνος. Το περιτυλιγμα είναι πανέμορφο αλλά το από μέσα πολύ 2000 και κακοφαίνεται.

   • Agony

    Αν και έχει παρα πολλά πράγματα να γίνονται ταυτόχρονα, αν και έχει πολλά όμορφα χαρακτηριστικά.Όπως τα δέντρα και το γκαζόν παράδειγμα.Κάποια αλλα textures φαίνονται λες και είναι μια γενιά πριν.
    Όπως και να έχει είναι ένα καλούτσικο game.
    Άσε που χρησιμοποιεί 100% cpu και gpu ταυτόχρονα,δεν μου έχει τύχει να δω άλλο game πέρα από το Κρίσις 3 να χτυπάνε 100% και cpu και gpu στο 80% του συνολικού gameplay.

 • Valadinio

  Ρε παιδιά τελικά αξίζει να το πάρω στο ps3 γιατί ps4 δε νομίζω να πάρω. το μόνο που μπορεί να κάνω είναι να φτιάξω ένα δυνατό pc από Χριστούγεννα αν και αυτό δεν είναι σίγουρο άπλα από ότι διαβάζω γενικός το φοβάμαι για ps3!!

  • Βαγγέλης

   Nα φτιάξεις ενα καλό pc και να μην βιαστείς να το πάρεις. Περίμενε να πέσει η τιμή και ισως διορθώσουν τα άπειρα τεχνικά προβλήματα μελλοντικά (χλωμό). Μπορείς βέβαια να μην το πάρεις και καθόλου, δεν χάνεις τίποτα ιδιαίτερο.

  • forneverarrow

   Αν δεν έχεις άλλη επιλογή πάρε άφοβα σε PS3. Εγώ αν και το πήρα από λάθος εκεί αντί για PS4, τελικά διαπιστώνω ότι δεν είναι τεράστια η διαφορά. Αν έχεις παίξει κάποιο Batman ή GTA V στο PS3, είναι μια από τα ίδια σε απόδοση... και χωρίς κανένα απολύτως bug ή glitch (και το λέω έχοντας παίξει πάνω από 30 ώρες).

  • agony

   Η γνώμη μου πάρτο στο 3 ,τα γραφικά δεν λένε κάτι.

  • Φοίνικας ο Τέταρτος

   Φτιάξε ένα καλό PC , κατέβασετο από το TPB

   Άμα σου αρέσει το αγοράζεις/πληρώνεις
   Άμα δεν αξίζει καν τον χρόνο σου γλύτωσες τα λεφτά σου

  • Valadinio

   Σας ευχαριστώ για της απάντησής σας αν και είναι 2-2!! μπορεί και να κρατηθώ και να το πάρω από Σεπτέμβρη! μάλλον για ps3 πάει!! αν και θέλω πολύ να το παίξω γιατί μου αρέσουν πολύ τα games του είδους!!

 • Κωνσταντίνος

  Το μονό που με ενόχλησε σε όλη αυτή την ιστορία με το Watch Dogs δεν ήταν το ίδιο το παιχνίδι,αλλά η Ubisoft. Εδώ και δύο χρόνια μας το παρουσίαζε ως το απόλυτο Next-Gen παιχνίδι και όχι μόνο από άποψη γραφικών,αλλά και από gameplay,κάτι φυσικά που δεν ισχύει σε καμία περίπτωση,αφού τα γραφικά είναι εμφανώς υποβαθμισμένα,το gameplay συνδυάζει αρκετούς μηχανισμούς από αρκετά διαφορετικά παιχνίδια και ως ένα σημείο τα καταφέρνει,χωρίς φυσικά να μας παρουσιάζει κάτι πρωτότυπο (με εξαίρεση το hacking) και μια ιστορία που δεν πολύ πείθει. Για μένα το παιχνίδι είναι οκ,από εκεί και πέρα,όπως πολύ σωστά αναφέρθηκε και πιο πάνω,ο χρόνος θα δείξει αν αξίζει

  • Βαγγέλης

   Πολύ καλή τοποθέτηση Κώστα.

 • nick2010

  Με μια πρόχειρη εκτίμηση... λέιπουν καμμιά 150αρια σχόλια ακόμη !!!!

  Για πάμε !!!!! 😀

 • Panzerfaust

  Πολύ φασαρία για ενα 8αρι, οπου είναι και ο βαθμός που παίρνει σχεδόν σε ολα τα μέσα το Sleeping Dogs, καλό δηλαδή αλλα οχι next gen bomb όπως θα ήθελε ο λάος.

  • gogos

   Το watch dogs αντικειμενικά εχει πολύ πιο βαθύ gameplay απο το sleeping dogs, όπως και απο το GTA5. Το 8αρι το πήρε, γιατι δεν μπόρεσε να ανταποκριθεί στο hype και ήταν και μια δίκαιη κατα την γνώμη μου ¨τιμωρία" για την παραπλανητική του διαφήμιση και όχι συγκριτικά με τα δυο αυτά παιχνίδια.

   • forneverarrow

    Για μια "συλλεκτική" φορά θα συμφωνήσω απόλυτα. Και να σου πω και κάτι? Είναι κοροϊδία τέτοιοι τίτλοι (όπως και το GTA, το Sleeping Dogs, το Saints Row κλπ) να κρίνονται από οποιοδήποτε βαθμό. Έχεις δει πόσο θάψιμο του έριξα και του ρίχνω, αλλά όλα τελικά ήταν θέμα hype. Άλλα μας τάξανε και άλλα είδαμε... αλλά αν το πιάσεις και το λιώσεις το game, στο τέλος της ημέρας αυτό που μένει είναι μια πολύ καλή εμπειρία. Έχει story καλύτερο από τα Far Cry και τα πρόσφατα AC, πολλά modes και βαθύ gameplay (αν το μελετήσεις σοβαρά). Και το story είναι αδικημένο... αν βρεις χρόνο (δεν ξέρω αν το έκανες ήδη), παίξε από την αρχή και διάβασε όλους τους διαλόγους και τα audio logs... πραγματικά η ιστορία έχει κάτι πολύ μεγαλύτερο (σε επίπεδα Deus Ex τολμώ να πω), που πάλι η Ubi το αφήνει στην αφάνεια με την κακή μέθοδο αφήγησης. Ψάξε και θα με θυμηθείς 😉

    • gogos

     Είχα φτάσει το παιχνίδι στο 70% απο το πρώτο playthrough. Τώρα έκανα new game για να το παίξω με έμφαση στο shooting. Το story πιστεύω οτι εσκεμένα "θάβετε" απο την ubisoft, ώστε να υπάρχει υλικό για τα επόμενα παιχνίδια που θα ακολουθήσουν. Το παιχνίδι είναι μια εισαγωγή στο universe του watch dogs και μόνο κατα την τελευταία μισή ώρα του campaign αρχίζουν και σκάνε οι λεπτομέριες. Oτι θα φτάσει τα επίπεδα του deus ex, είναι υπερβολικό να το υποστηρίξουμε απο τώρα. Το σίγουρο είναι πως υπάρχει μια κάλη βάση, που ο χρόνος θα δείξει πως θα εξελιχθεί.

     • forneverarrow

      Ίσως να έχεις δίκιο. Πάντως τα audio logs (επιμένω) έχουν άλλο τόσο story, ειδικά των εχθρών. Και να δεις ότι στη συνέχεια θα έχουμε σύγκλιση με το παρόν του AC, γιατί και εκεί στο 4 υπάρχει ξεκάθαρη διαφήμιση του ctOS μέσω Abstergo και πάλι μέσω hackable υλικού.

   • Eaglos

    Τιμωρία το 8άρι; Κλαίνε με μαύρο δάκρυ 🙂

    • Φοίνικας ο Τέταρτος

     Ο κόσμος κάπως έτσι βλέπει πλέον τις βαθμολογίες http://i702.photobucket.com/albums/ww24/Reconite/modernreviewscale.png 😛

     • gogos

      Παιδια επειδή τυχαίνει να έχω παίξει και τα 3 παιχνίδια θεωρώ οτι είναι τραγικό να υποστηρίζει κανεις οτι το sleeping dogs έχει καλήτερο Gameplay απο το watch dogs. Αν δεν υπήρχε το "θέμα" με τα παραπλανητικά γραφικά, το παιχνίδι θα ήταν για 9-10. Αν δείς πιο πάνω προσώπικα θεώρω οτι το παιχνίδι κινήτε στο 8,5, βαθμολογία που είναι πάρα πολύ καλή για τα δικά μου τουλάχιστον δεδομένα.

     • forneverarrow

      Και δεν έχει άδικο... όταν η κλίμακα του 10 χρησιμοποιείται από τον κάθε reviewer για να εκφράσει προσωπικά κριτήρια ή/και εμπάθειες, είναι λογικό ο κάθε gamer να θεωρεί καλό κάτι όταν αυτό παίρνει από 8,5 και πάνω. Είδαμε το κράξιμο στο Ground Zeroes όπου για δήθεν "τιμωρία" στη διάρκεια, πήρε κάτι 5,5 με τους ίδιους να ψάχνονται χωρίς επιτυχία να βάλουν κάτι άλλο στα αρνητικά μπας και βγει ο βαθμός!! Την ίδια στιγμή, αυτή η κοροϊδία που μας έβγαλε η EA για BF4, τσίμπαγε 8-9 από όλους, και ούτε κουβέντα για τα χιλιάδες τεχνικά προβλήματα, γαργάρα όλα!

      Το Watch Dogs αν το βάλεις στο μικροσκόπιο και το κρίνεις με κάθε παράμετρο, το πολύ ένα 6 θα πάρει. Παράλληλα όμως, πολλά "παιχνιδάκια" που φιλοδωρήθηκαν πρόσφατα με άριστα θα έπρεπε να πάρουν κάτω από 5! Και πραγματικά, είναι απαράδεκτο στην εποχή μας να μη γίνεται καν λόγος από τον τύπο για την αρτιότητα του τίτλου. Είμαι στις 35 ώρες και έχω περάσει δυο playthgough και δεν είδα το παραμικρό bug ή glitch. Ε, λοιπόν, για αυτή και μόνο την απροβλημάτιστη εμπειρία θα πω μπράβο στην Ubi και θα το έχω στα GOTY μου.

      • Dimokritos

       Ποιο 6? 2 πρεπει να παρει κανονικα και το BF4 -10

       • forneverarrow

        Αν σου αρέσει να σε δουλεύει η DICE, οκ, βάλε και 11 στο BF 4...

        • Dimokritos

         Το παιχνιδι εχει φτιαξει πλεον και στην βαση του ειναι πολυ καλο. Πιο πολυ θεωρω, οτι με δουλευουν με expansion τυπου Hardline, που τα πουλανε σαν κανονικα παιχνιδια και τα sites τα βαφτιζουν εκπληκτικα. Δεν φταιει η DICE για τα αρχικα χαλια του BF4. Η EA φταιει που τους πιεσε να βγαλουν ενα παιχνιδι που κανονικα ηθελε ακομα παραταση ενος 6μηνου για να κυκλοφορησει. Μπορεις ομως να μου πεις ενα παιχνιδι που θεωρεις, οτι αξιζει απο 8-9 και πανω συμφωνα με τα κριτηρια σου;

 • Someone

  Πιστεύω ότι είναι ο καλυτερος ανταγωνιστής του GTA που εχει βγει και αμα ειχε καλύτερο σενάριο σιγουρα θα το ξεπερνούσε. Στο PC που το παιζω εγω δεν εχω πρόβλημα με τα γραφικά εκτος αν καποιος εχει κατω από 4 gb ram που σιγουρα ισα-ισα σηκώνουν το παιχνιδι.

 • Φοίνικας ο Τέταρτος

  Παρεπιπτόντως τα γραφικά και τα εφέ που μας είχα δείξει στην Ε3 του 2012/13 είναι μέσα στα αρχεία του παιχνιδιού απλά είναι απενεργοποιημένα και οι modders βρήκαν τρόπο να τα ενεργοποιήσουν

  http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=838538

  • gogos

   Το δοκίμασα μόλις.. Δεν μιλάμε για ένα mod, που απλά κάνει πιο όμορφους τους φωτισμούς, αλλά για τελείως διαφορετικό μοντέλο καταστροφών/καιρικών φαινομένων, τα οποία υπήρχαν εξ αρχής απενεργοποιήμενα μέσα στην PC έκδοση του παιχνιδιού και όντως είναι πανομοιότυπα με αυτά της πρώτης παρουσίασης του παιχνιδιού το 2012, που ξεκλειδώνονται απο ένα αρχείο των 715 kb. Εντάξει στανταρ χαντάκωσαν pc έκδοση, για να μην βγάζει μάτι η διαφορά σε σχέση με τα ps4/xboxone. Πρέπει να τσακιστούν και στο update που θα έρθει να τα ενσωματώσουν μέσα στο menou των settings. Δεν είμαστε ηλίθοι όσοι αγοράσαμε το παιχνίδι για να παίζουμε μια υποβαθμισμένη version, που θα θα χαλάει το image ορισμένων..

   • forneverarrow

    Παίξτε ρε και αφήστε το κόμπλεξ με τα PC! Ήμαρτον πια! Για μια σκιά παραπάνω τόσο κακό 🙂

    • gogos

     Ποια σκιά ρε? Δες έδω. Υπάρχουν μέσα στα αρχεία του παιχνιδιού και η ubisoft δεν σε αφήνει να έχεις πρόσβαση.. Τραγικό. Το παιχνίδι όπως και να έχει είναι εξαιρετικό, αλλα και τέτοια κοροδία δεν καταπίνετε αμασητη..

     http://www.youtube.com/watch?v=FpFFVKupT5M

     • gogos

      Εντωμεταξύ κόβω το κεφάλι μου, οτι θα τα φέρουν στο παιχνίδι ως και καλά advanced physx στα επόμενα updates, αποκλειστικά για τους κατόχους nvidia.

     • GeorgeZFR

      Εντάξει όλα τα λεφτά δεν είναι μόνο μια σκιά...τελικά αυτά που μας έδειχναν υπήρχανε και ήτανε αληθινά..για κάποιους λόγους αποφασίσανε και τα κρύψανε όπως σωστά αναφέρθηκε λόγο κονσολών για να μην μείνουν στην άκρη? λόγο ότι σκέφτηκαν για αργότερα να πασάρουν κάποια άλλη έκδοση με επιπλέον psysx καλύτερα γραφικά κλπ.?η κάποιο dlc?

      Πάντως είναι κρίμα για όσους το παίξανε στο pc, αν υπήρχε αυτό το αρχείο κλειδωμένο εξαρχής είναι τραγικό, να δούμε η ubi αν θα αναφέρει τίποτα, η θα το αφήσει ετσι αν ισχύουν όλα αυτά.

     • PanosGR

      τι λες τωρα.......δεν χορταινεις να βλεπεις το video...τοσο εντυπωσιακο ειναι στο pc?????στις κονσολες γιατι ειναι τοσο πετσοκομενο?????αμα βλεπεις τετοια video,,και το τελικο αποτελεσμα να ειναι τοσο downgrade δεν απογοητευεσαι???

    • kotsios1998

     Δε λες παλι καλα που δεν το δωσανε με DLC 😀 😀 😀
     χαχαχαχα

    • Βαγγέλης

     Σου αναφέρουν διαφορετικά μοντέλα καταστροφής και καιρικών φαινομένων και εσυ λες μια σκιά;

     Όταν ο Βάγγος είπε σε παλαιότερο ποστ οτι νερφάρανε την έκδοση για να μην ξεφτιλίσει τις νέες κονσόλες πόσο κράξιμο μου ρίξατε;

     715kb αρχείο για να ξεκλειδώσει πράγματα τα οποία είναι μέσα; Μιλάμε για τραγικές καταστάσεις. Πως να ένιωσαν άραγε οι δημιουργοί του τίτλου οταν ήρθε ο χαρτογιακάς και τους είπε να τσεκουρέψουν την δημιουργία τους;

     Πάω να το δω και εγω ωστε να καταλάβω για τι διαφορές μιλάμε και επανέρχομαι. Μάλλον θα τα φτάσουμε τα 200 ποστ τελικά!!

     • Φοίνικας ο Τέταρτος

      Από κλειδωμένους παίκτες που ήταν ήδη μέσα στο δισκάκι και απλά κατεβάζεις το unlocker μέσο του paid DLC (π.χ. Street Fighter 4) πάμε τώρα στα κλειδωμένα γραφικά lol.

   • Φοίνικας ο Τέταρτος

    Είμαι σίγουρος πως στο μέλλον (μετά από 5/6 μήνες) θα έβγαινε καμία νέα έκδοση με όλα τα DLC + "τα νέα" γραφικά και θα μας το παρουσιάζαν σαν κάτι καινούργιο.

    Επίσης το mod είναι ακόμα σε δοκιμαστική φάση δεν τα έχει ξεκλειδώσει όλα/δεν τα κάνει τέλεια αλλά το δουλεύουν και σύντομα θα έχουμε εξελίξεις.

    Η ειρωνεία ξέρεις πια είναι ; Ότι με αυτά τα "βαριά" γραφικά μερικοί δηλώνουν πως το παιχνίδι τώρα τρέχει καλύτερα ή καλύτερα πιο σωστά , όχι drops για ανούσιους λόγους κτλπ.

    Πάντως με αυτό το mod ομολογώ να πω πως το παιχνίδι δίχνει κουκλί μακάρι να ήταν έτσι εξ αρχής..

    Πόσο μπαμ παίζει να κάνει οτί το παιχνίδι αλλιώς ήταν το 12'/13' και άλλο παιχνίδι βγήκε το 14'.

   • Eaglos

    Έτσι κάνουν στα παιχνίδια του "8". Φαντάσου να ήταν και του 6, θα έπρεπε να χτυπήσεις και μερικές γραμμές κώδικα για να ξεκινήσει να παίζει 😛

 • Βαγγέλης

  Τερμι σηκώνει αποκλειστικό thread. Πρώτη φορά στην ιστορία του gaming συμβαίνει κάτι τέτοιο.

  Τα γραφικά είναι απλά ΑΛΛΟΥ. Δώστε προσοχή στο βίντεο του γόγου. Αν ισχύει οτι τρέχει και καλύτερα (γιατι εγω αντιμετωπίζω χοντρά θέματα) τότε μιλάμε μια ξεκάθαρη και εσκεμμένη προώθηση των κονσολών με αθέμιτο τρόπο.

  • Φοίνικας ο Τέταρτος

   Τρέχει καλύτερα σε ορισμένες φάσεις το mod είναι ακόμα σε μπεμπέ στάδια αυτός που το έφτιαξε λέει πως μπορεί να το βελτιώσει και άλλο και να βάλει και άλλα εφέ

   "Next release will include many more things and fix more problems, still not finished."

   • gogos

    Δεν είναι σημαντικά πιο βαρύ απο οτι το κανονικό. 30-40 fps με όλα στο μέγιστο εκτός απο τις σκιές που είναι στο high, αντι για ultra. Suttering και άλλα σπαστικά δεν υπάρχουν. Πάντως αποκλείετε ένα τόσο μικρό αρχείο, να μπορεί να αλλάζει σε αυτό τον βαθμό τα γραφικά ένος παιχνιδιού. Επειδή έχω παίξει 100 ώρες περίπου και ξέρω κάλα πως είναι οπτικά, μπορώ να σε βιαβεβαιώσω, πως χωρίς αυτό τα φώτα του αυτοκινήτου δεν φωτίζουν την βροχή και το πέρασμα του δεν σηκώνει φύλλα απο τον δρόμο, όπως και οτι απο αυτές τις εκρήξεις ούτε το μισό μέγεθος δεν υπάρχει.

    Διβάστε και αυτό http://www.craveonline.com/gaming/articles/707757-watch-dogs-original-graphics-effects-found-by-pc-modder-but-why-were-they-left-out

    Βέβαια σε λίγες ώρες θα πλυμμηρίσει το net απο τα σχετικά θέματα..

    • Φοίνικας ο Τέταρτος

     Αυτό ακριβώς , ενώ τα γραφικά και όχι μόνο ανεβαίνουν ένα σωρό σκαλιά δεν βαρένει άσχημα το παιχνίδι , τα νέα γραφικά (ή καλύτερα αυτά που μας είχα δίξει το '12) ήταν καλοφτιαχμένα , τα release του '14... δεν δικαιολογούν το βάρος τους.

     Ναι οτί τα αρχεία τα έχει μέσα το client και δεν τα βάζει το 700klb αρχείο είναι σίγουρο , μου θυμίζει εποχές με τις κασέτες Nintendo που άφηνε η εταιρεία μέσα κομμάτια από το alpha του παιχνιδιού γιατί για να τα σβήναν θα μπαίναν σε έξοδα

     Όπως είπε και το παλικάρι που έφτιαξε το mod μόλις κάνει unpack και τα άλλα αρχεία θα δούμε και άλλα..

     • Φοίνικας ο Τέταρτος

      Ένα βίντεο συγκρίσεως μεταξύ του πριν και του μετά για όσους δεν έχουν το παιχνίδι ή δεν μπορούν να βάλουν το mod

      https://www.youtube.com/watch?v=Bwd55NvmHW8

 • EdgierMink61 or Herculean Tusk

  Βρε Τέρμι ξαναέκανα σχόλιο με αυτό το λινκ αλλά δεν το ανέβασε. Όπως και να έχει, εμένα η άποψη μου για το παιχνίδι συνοψίζεται στο ακόλουθο post: http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=830647

 • alessan

  Τα γραφικα παντως δειχνουν και γαμω αν οντως ισχυει! Αλλα μετα απο τα γραφικα στην Ε3 απο Cod,Batman,Unity και τα ρεστα μηπως απλα το ολο θεμα εγινε για το 360/3 και οχι φυσικα για το 4/Χ1? Ειδικα αν οπως λετε το παιχνιδι με αυτα τα γραφικα δεν "κρεμαει" αλλα σε μερικα σημεια γινεται και πιο στρωτο!

  • Φοίνικας ο Τέταρτος

   Δεν πιστεύω πως έγινε μόνο για το PS360 γιατί με αυτή την λογική άμα έπαιζαν εύκολα στο PS4/X1 θα τα προωθούσαν πολύ σε αυτές τις κονσόλες μοναδική next-gen εμπειρία μόνο εδώ και έτσι

   • alessan

    Μπορει! και φυσικα δεν ειπα οτι θα επαιζαν ευκολα! ! θα δειξει το μελλον με watchdogs 2 που προφανως δεν θα υπαρχουν στην μεση τα 360/3! Αν ειναι παλι τα ιδια τοτε προφανως εγινε για να μην υπαρχει προβλημα απο την αρχη αυτης της γενιας με τα γραφικα! Αν οχι τοτε ηταν λογω των δεινοσαυρων!

    • Φοίνικας ο Τέταρτος

     Δες άμα δεν έπαιζαν άνετα δεν θα τα έβαζαν γιατί όταν μιλάμε για κονσόλες μιλάμε για μία σταθερή εμπειρία η εταιρεία όταν σου λέει π.χ. 1080p 30FPS πρέπει να είναι 1080p 30FPS και σε οποιοδήποτε γεγονός (κάνουν respawn πολλά NPC μαζί/φορτώνει μία νέα - μεγάλη περιοχή) πρέπει να είναι κοντά στον στόχο

     Άμα ήταν κόντα στον στόχο με τον ζόρι πριν (λόγο των ακραίων γραφικών) όταν υπάρχουν ακραία γεγονότα δεν θα άντεχε και μπουμ , drops

     Αναρωτιέμαι άμα γίνεται να ξεκλειδωθεί αυτό και στις κονσόλες άμα υπάρχει , άμα όντως υπάρχει θα γίνεται στο PS360 λογικά αφού είναι rooted.

     Άντε να κάνει δουλειά αυτός ο TheWorse ανυπομονούμεν !

 • Θανος

  Απο τοτε που αρχισε να ασχολειτα η Ubi με αυτο το παιχνιδι απο μενα εχει χασει απειρο respect!Ας πουμε τι φοβηθηκε μην πειραχτουν οι χρηστες κονσολων για τη διαφορα γραφικων?! Και μετα κατεβαζουν ολοι τα παιχνιδια της...

 • Βαγγέλης

  Λοιπον επιβεβαιώνω τα κάτωθι και ενω οι βελτιώσεις έρχονται συνεχώς.

  Επιτέλους σκιές και φωτισμοί
  Γυαλίζουν οι μεταλλικές επιφάνειες
  Το νερό είναι νερό, το κύμα απο τις βάρκες είναι κύμα
  Σύστημα ζημιών, μπορει να ξεκολλήσει προφυλακτήρας και να κουνιέται καθώς τρέχεις. Μπορεί να βαθουλώσει η πόρτα, μπορεί να τρυπήσει απο σφαίρα, μπορεί να γρατσουνιστεί.

  Υπάρχει μεταβλητή ίριδα στο μάτι (LoD)
  Οι εκρήξεις έχουν πλέον φωτιά
  Οι επιφάνειες έχουν υφές

  Kαι το σημαντικότερο;; σχεδόν μηδενικό performance hit! ενω όντως παίζει καλύτερα σε κάτι κουλά drops που είχε.

  Το παγώνω και αναμένω απαντήσεις απο nUBI και βέβαια το τελικό (κατα δύναμη) mod του παιδιού που ασχολείται. Κρίμα στα παιδιά οπως ο γόγος που χαράμισαν τόσες ώρες ενω θα μπορούσαν να το απολαύσουν διαφορετικά.

  • Φοίνικας ο Τέταρτος

   Τον γόγο τώρα τον κόβω να έχει πορωθεί και να ξανακάψει άλλες τόσες ώρες στο 5ο playthrough ;p

   Τελικά απότι φαίνεται τα νέα γραφικά ήταν rushed όχι μόνο κατώτερα οπτικά αλλά και κακοπρογραμματισμένα εξού και τα memory leaks lol.

   • gogos

    Χαχα! Μέσα είσαι. Αυτό που με έχει εντυπωσιάσει πιο πολύ απο όλα είναι οι εκρήξεις! Μιλάμε για άλλο Game πάνω σε αυτό το κομμάτι με το mod. Να'ναι καλά το παιδί που πήγε και τα ξετρύπωσε. Πάντως αν η ubisoft μετά απο αυτή την αποκάλυψη δεν τα ξεκλειδώσει και επίσημα στο game, θα είναι άξια της μοίρας της.

    • Φοίνικας ο Τέταρτος

     Ελπίζω να μην δούμε κανά γελοίο damage control από την Ubi αλλά μία επίσημη ανακοίνωση/υποστηρίξη για αυτό το update γιατί όπως και να το κάνουμε η μαμά εταιρεία έχει τα μέσα να το κάνει πολύ καλύτερο (άμα θέλει)

 • Φοίνικας ο Τέταρτος

  Ξανακάνω post το ξέρω έχω κουράσει απλά σιγά σιγά τα βλέπω τα νέα - σε αυτό το patch/mod/fix (version 0.7) το μοναδικό εμφανής πρόβλημα είναι το DoF (Depth of Field) , στα 5 μέτρα όλα είναι κομπλέ αλλά πιο πέρα όλα είναι θολά σα να βλέπεις φωτογραφίες του Instagram

  Θα του φτιάξουν στις επόμενες εκδόσεις θα βάλουν επιλογή για να ρυθμίζεις την απόσταση του DoF στα πόσα μέτρα να θολώνει άμα θες και έτσι.

 • Βαγγέλης

  Η βαθυστόχαστη ερώτηση είναι. Αυτό το κρυφό περιεχόμενο υπάρχει στις κονσόλες; Μέσα στα cd;

  • Φοίνικας ο Τέταρτος

   Όντως είναι μία καλή απορία και αυτό θα δίξει άμα αυτές οι βελτιώσεις ήταν προορισμένες μόνο για το PC και τις ακυρώσανε ή άμα ήταν και για τις κονσόλες.

   Θέμα χρόνο είναι πιστεύω αφού έγινε η αρχή δεν θα τους πάρει πολύ.

   • meh

    Το κορυφαιο στην ιστορια ειναι πως τα ξενα μεγαλα site βαφτιζουν αυτο το απλο tweak/fix ως mod και δεν αναφερουν το γεγονος πως απλα ενεργοποιει πραγματα μεσα στον κωδικα του παιχνιδιου, χωρις να προσθετει κατι. Damage control το λεμε αυτο στο χωριο μου.

    • Φοίνικας ο Τέταρτος

     Το Damage Control είναι αληθινό , ξένα site staph pls

     btw http://imgur.com/6gvbTTY

     lol

    • Βαγγέλης

     Μega ΜΟΥ!

     Αϊ λοβ προπαγάνδα και πλύση εγκεφάλου.

 • Βαγγέλης

  Nα με συγχωρέσετε και εμένα για τα πολλαπλά ποστ απλά προσπαθώ να μεταφέρω λίγο τον παλμό.

  -So, we made it onto the front page of Reddit (still #2), Ubisoft's forums, /v/, Gamefaqs, Escapist, Polycount, Steam, and lots of smaller blogging sites in the space of 4 hours.

  -Its commonly called console parity, they wanted to make sure that the PC version didn't destroy the console version of the game is the leading guess right now.

  http://forums.ubi.com/showthread.php/892019-UBI-you-dun-goof-d-True-watchdogs-has-been-uncovered-hidden-beneath-game-files?p=10047092&viewfull=1#post10047092

  Βιντεο απο δυναμικό φωτισμό, φάτε μάτια ψάρια
  https://www.youtube.com/watch?v=psxRNZMQVzg

  Και βέβαια η προπαγάνδα απο το Mega μου,
  http://www.gamespot.com/articles/watch-dogs-mod-adds-dynamic-shadows-from-headlights-bloom-and-other-improvements/1100-6420498/

  • pgetsos

   To εχουν αλλαξει 😉

 • Βαγγέλης
 • Kilia

  Ξανααγοραστε παιχνιδι της ubisoft, εκτος και αν δεν θελετε να σας κοροιδευουν μες στην μαπα.

  • Φοίνικας ο Τέταρτος

   Το κακό της Ubi πιστεύω πως είναι οτί φτιάχνουν ωραία παιχνίδια αλλά με κακή πολιτική..

   Χαντακώνεις το παιχνίδι με κατώτερα γραφικά + physics + γεμάτο bugs , γιατί ;
   Έχεις το απαίσιο Uplay που στο release του WD ήταν όλο προβλήματα , γιατί ; (θα γεμίσουμε πλατφόρμες στο τέλος)
   Δεν ανταποκρίνεσαι καν στα προβλήματα του παιχνιδιού και απλά ανταπαντάς με άλλα DLC , γιατί ;

   Αμαρτία τα άτομα που δουλεύουν εκεί πέρα να δουλεύεις 2/3 χρόνια να βγάλεις το παιχνίδι και να έρχεται ο χαρτογιακάς να σου λέει μέσα σε 6 μήνες ευνούχισε την δημιουργεία σου και στην τελική να γίνεται χειρότερο σε οποιοδήποτε τομέα..

   Έτσι εξηγούνται και τα ακραία specs (rec 3rd gen i7)

   • Kilia

    Μην απαντας σε μενα..
    Θες να κανουμε το θεμα κωλο στο τσακ-μπαμ? 😀

 • pgetsos

  Αυτα ειναι... Αντε ενα mod τωρα για την οδηγηση και θα κατσω να το τελειωσω 😀

 • Eaglos

  Οκ, άλλη μια πολυεθνική που δεν σέβεται τους καταναλωτές. Το κρίμα είναι ότι οι καταναλωτές δεν σέβονται τον εαυτό τους και θα συνεχίσουν να τη στηρίζουν μόλις δουν το επόμενο CGI candy.

  Για παρόμοιο λόγο δεν έδωσα λεφτά για το Skyrim ενώ πραγματικά ήμουν ψημένος για την αγορά παιχνιδιού μετά από πολύ καιρό κατεβάσματος. Όταν είδα τα άθλια γραφικά κονσόλας στο PC και όταν είδα ότι έπρεπε να φάω τις μέρες μου κατεβάζοντας και δοκιμάζοντας skin packs και texture packs μήπως και γίνει το παιχνίδι ανθρώπινο, είπα ποτέ ξανά.

 • darhe

  παιδια αυτο ειναι το καινουργιο μας βιντεο για το Watch Dogs,ριχτε του μια ματια.ευχαριστουμε πολυ!
  https://www.youtube.com/watch?v=wqWRSKEe-94&list=UUqoB-piFgOxwb3G2-2MUf1A

 • pgetsos

  xboxakia, βαλε το στο ονομα το καναλι καλυτερα αντι να ποσταρεις λινκς 🙂

 • Φοίνικας ο Τέταρτος

  Βγήκε ένα καινούργιο patch χθες που φτιάχνει κάμποσα θέματα με το παιχνίδι στον τομέα της απόδοσης

  - Better performance on more recent models of cards - 770 onwards will see better improvements.
  - Moved all resource creation to an exclusive worker thread.
  - Changed technique used for updating texture mipmaps in Ultra textures mode.

  • http://game20.gr Terminator

   Ωραίος

 • http://game20.gr Thanos Drake

  Παιδιά εγώ δεν εχω ασχοληθεί με το game και τωρα ειναι καλή ευκαιρία να το πάρω γιατί έπεσε η τιμή στα 40 ευρώ!....Συμφέρει να το πάρω??

  • Deathracer2009

   https://www.skroutz.gr/c/1413/playstation_4_games.html?from=catspan&keyphrase=watch+dogs

   Που το βρηκες στα 40 ευρω; Στο link που σου εδωσα απο πανω το βρισκεις στα 32 ευρω για το PS4. Ασχολουμαι με το συγκεκριμενο αυτες τις μερες στο One (εγω να φανταστεις το πηρα στα 20 ευρω πριν κανα μηνα απο τα Public) και προσωπικα στην τιμη αυτη αξιζει να το αγορασεις. Ειδικα αμα ασχοληθεις και με τα sidequests τοτε η διαρκεια του αυξανεται παρα πολυ. Το καλο ειναι οτι εχεις την δυνατοτητα να προσεγγισεις ενα objective παιζοντας ειτε stelath η να γινεις Rambo. Απο σενα εξαρταται. Το κακο ειναι στις καταδιωξεις οτι δεν μπορεις να πυροβολησεις μεσα απο το αυτοκινητο οπως στα GTA.