alt text

Σχεδόν ένα χρόνο αφότου χρηματοδοτήθηκε επιτυχώς στο Kickstarter, το πολυαναμενόμενο The Long Dark επιστρέφει στο προσκήνιο έχοντας κάνει εμφανή βήματα προόδου. Το The Long Dark είναι εξομοιωτής επιβίωσης πρώτου προσώπου και διαδραματίζεται μετά από μια γεωμαγνητική καταιγίδα που καταστρέφει την τεχνολογία του κόσμου. Στο παιχνίδι αναλαμβάνετε το ρόλο ενός πιλότου απομονωμένου στην άγρια φύση κάπου στη βόρεια Αμερική, ο οποίος πρέπει να επιβιώσει και να ανακαλύψει τί έχει γίνει. Γνωρίστε τον αφιλόξενο κόσμο του The Long Dark με νέο trailer και μία ώρα gameplay από πρόσφατη ζωντανή μετάδοση και πείτε μας πώς σας φαίνεται!

 • http://Game2.0 OliThai

  Αναμενουμε!!! 🙂

 • GeorgeZFR

  Έτσι τέτοια παιχνίδια θέλουμε, μου είχε κάνει εντύπωση και πιο παλιά που το είχα δει ότι έχει σχέση με επιβίωση καλοδεχουμενο! κάποια στιγμή ελπίζω να σκάση μύτη και στις κονσόλες.

 • Βαγγέλης

  Είχα δει το livestream είναι αρκετά δύσκολο και δεν συγχωρεί τίποτα.

  Κοιμάσαι αφού έχεις φάει, αφού έχεις ανάψει φωτιά και ξυπνάς νεκρός.

  Το μόνο πρόβλημα είναι οτι ίσως γίνει γρήγορα βαρετό; Θα δούμε έχει ακόμα ψωμί. Σε 1 μήνα δίνουν και την Αλφα στους backers.

 • gogos

  Ωραίο δείχνει. Χαίρομαι που είναι σε αποκλειστικά single φάση και που υπάρχει ένα σενάριο, έστω και με υποτυπώδη τρόπο. Δείχνει να ξεφεύγει απο την βαρετή zombie meme τάση που επικρατεί στο είδος του. Επίσης τα γραφικά του είναι σαν να ζωγραφίστηκαν στο χέρι. Πολύ όμορφα σε αισθητικό επίπεδο. Θα το έχω στο νου μου το Game.

  Αν ήταν survival MMO τύπου dayz, warz, nether κτλ, θα είχε φάει άκυρο με συνοπτικές διαδικασίες. Να παίζεις 5-6 ώρες για να χάσεις στο τέλος όλη την προοδό σου και να ξεκινήσεις ξανά απο το μηδέν, εξ αιτίας μιας σφαίρας που ήρθε πίσω απο την πλάτη σου απο sniper, δεν είναι και ότι καλήτερο. Εκτός των άλλων σε αυτά τα παιχνίδια με απωθεί η έλλειψη ουσιαστικού στόχου και η όποια ανταμοιβή απο την επιτευξή του.

 • http://thebestgamersgr.blogspot.gr/ PROTOTYPE

  Ωραίο φαίνεται!!!

 • Βαγγέλης

  Εξελίσσεται σε παιχνιδάκι δυνατό.

  Η δυνατή ομάδα ανάπτυξης αντιδρά άμεσα στο feedback των παικτών οπου παίρνει ταχύτατα ανανεώσεις. Οι ήχοι είναι φοβεροί (αναπνοή, καύση ξύλων, μαγείρεμα, ζώα κτλ) και αναμένουμε μουσικά χαλιά να συνοδεύουν τις εξορμήσεις.

  Πριν απο 1 εβδομάδα μπήκε και 2ος χάρτης οπου ουσιαστικά διπλασιάζει την περιοχή εξερεύνησης.

  Τα στοιχεία της Καναδικής φύσης σκληρά, οι εναλλαγές του καιρού καθοριστικές για την επιβίωση και η σωστή διαχείριση πόρων και ζωτικών μηχανισμών σημαντικότατες.

  Τις τελευταίες μέρες εξαντλεί όλο τον παικτικό μου χρόνο.

  Στο τελευταίο μου run είμαι στις 17 μέρες αλλα μένει δυστυχώς μονο μια σφαίρα για κυνήγι, σύντομα θα πρέπει να περπατήσω στο επόμενο χωριό/χάρτη αν θέλω να επιβιώσω μερικές ακόμα μέρες.
  Η πρόκληση του να φύγεις απο τη ζεστασιά μιας καλύβας και να βγείς να περπατήσεις μερικές ώρες έξω με απρόβλεπτες καιρικές συνθήκες είναι αναζωογονητική.

  Well done στην ομάδα ανάπτυξης που εξελίσσει ενα πολύ δυνατό τίτλο που έλειπε τόσα χρόνια.