alt text

Kαλό το Smash σε φορητό, αλλά κακά τα ψέματα, στην τηλεόραση είναι... άλλο πράμα. Το νέο Super Smash Bros., μετά το πετυχημένο ντεμπούτο του στο 3DS, έρχεται και στο Wii U για να μας παρασύρει όλους στην ξέφρενη κλωτσοπατινάδα. Ευτυχώς το Super Smash Bros. Wii U είναι αυτό ακριβώς που περίμεναν όλοι - ένα παιχνίδι μεγαλύτερο από τους προκατόχους του και με διορθωμένα τα λάθη του Brawl.

Σενάριο στο Super Smash Bros. Wii U δεν υπάρχει. Ποτέ δεν υπήρχε εδώ που τα λέμε. Πολλοί εικάζουν, και όχι άδικα, ότι πρόκειται απλά για ένα παιχνίδι κάποιου παιδιού που έχει άπειρα κουκλάκια από τους αγαπημένους ήρωες της Nintendo και τους βάζει να πλακώνονται στο ξύλο. Εξού τα master και crazy hand. Στο πρώτο Smash για το Nintendo 64, είναι έκδηλο στην εισαγωγή ότι τα πράγματα έχουν έτσι. Και γιατί όχι; Τι να την κάνεις την ιστορία όταν έχεις ένα σωρό χαρακτήρες διαθέσιμους για μάχες.

Οι μαχητές του Super Smash Bros. Wii U ανέρχονται στους 52, αν θεωρήσουμε το κάθε είδος mii fighter ως ξεχωριστό χαρακτήρα. Κάποιοι από αυτούς είναι κλειδωμένοι και τους ξεκλειδώνετε σχετικά εύκολα στην πορεία. Πρόκειται για απίστευτα μεγάλο ρόστερ, ενώ οι χαρακτήρες-κλώνοι έχουν κρατηθεί στο ελάχιστο. Οι πίστες επίσης προέρχονται από την πλειάδα των παιχνιδιοών/σειρών εκ των οποίων προέρχονται και οι χαρακτήρες. Κάποιοι έχουν μόνο μία πίστα, άλλοι έχουν δύο-τρεις όπως ο StarFox και o Link. Ίσως γιατί στο ρόστερ υπάρχουν πολλαπλοί χαρακτήρες από την ίδια σειρά. Το καλό είναι ότι, όπως και στο 3DS, οι χαρακτήρες είναι αρκετά εναρμονισμένοι μεταξύ τους, πράγμα που σημαίνει ότι είτε παίζετε με τον αγαπημένο σας ήρωα, είτε πειραματίζεστε με κάποιον άλλον, έχετε πιθανότητες σε όλες τις μάχες. Ακόμα και ήρωες που στα προηγούμενα ήταν λιγότερο μαχητικοί όπως ο Sonic, πλέον έχουν ίσες ελπίδες για νίκη, αν παίζετε σωστά.

Η αναβίωση της ιστορικής αντιπαλότητας.

Η αναβίωση της ιστορικής αντιπαλότητας.

Τα περισσότερα modes που υπάρχουν στο 3DS υπάρχουν και στο Wii U. Το αρχικό μενού δίνει έμφαση στο multiplayer, κρύβοντας τις single-player επιλογές μέσα στο games and more. Ο χειρισμός αφής στο μενού λείπει εντελώς, ασχέτως αν υπάρχουν παντού τεράστια κουμπιά. Αναγκαστικά λοιπόν κινείστε από επιλογή σε επιλογή με το σταυρό ή τον αριστερό αναλογικό. Βασικά το Wii U gamepad χρησιμοποιείται oυσιαστικά μόνο στο ελλειπέστατο και λίγο δύστροπο stage builder. Για παράδειγμα, μπορείτε να χρησιμοποιείτε την οθόνη αφής για να κάνετε γραμμές και καμπύλες, αλλά αν κάνετε λάθος και προσπαθήσετε να σβήσετε μέρος από κάποια πλατφόρμα, η μονοκοντυλιά σας φεύγει ολόκληρη. Για έναν περίεργο λόγο δεν υπάρχει ούτε τρόπος να μοιράζεστε τις πίστες σας, πράγμα που καθιστά το stage builder πραγματικά άχρηστο για οτιδήποτε πέρα από τον πειραματισμό με τους κανόνες και το μοντέλο φυσικής του παιχνιδιού.

Στο single-player, αντί για το smash run που δεν άρεσε και πάρα πολύ στο 3DS, υπάρχει το smash tour που είναι στην ουσία ένα απλοποιημένο αδελφάκι του Mario Party, μόνο που αντί για mini-games, έχετε ξύλο όταν δύο παίκτες συναντιούνται πάνω στον πίνακα και αντί για αστέρια και νομίσματα, μαζεύετε boosts για τα στατιστικά σας και μαχητές. Στο τέλος κάθε παιχνιδιού, υπάρχει ένας αγώνας που παίζετε με τους μαχητές που κερδίσατε. Όπως καταλαβαίνετε, το smash tour, όπως και η συντριπτική πλειονότητα των επιλογών, μπορεί να παιχτεί με πολλούς παίκτες τοπικά. Επίσης υπάρχoυν τα event matches όπου αντιμετωπίζετε εχθρούς σε διάφορα σενάρια και με διάφορες μεταβλητές πειραγμένες όπως η ταχύτητα ή το ποσοστό φθοράς που έχετε δεχτεί. Από αυτά κερδίζετε αντικείμενα, χρυσά νομίσματα και trophies.

Το παιχνίδι υποστηρίζει και οχταπλό multiplayer. Αυτό σημαίνει ότι αν έχετε οποιοδήποτε συνδυασμό από χειριστήρια Wii U ή Wii (ακόμα και χειριστήριο Gamecube μέσω αντάπτορα ή ακόμα και το ίδιο το 3DS) μπορείτε να μαζεύετε ΟΛΗ την παρέα σας και να απολαμβάνετε μάχες με οκτώ άτομα. Τα πράγματα γίνονται υπερβολικά μπερδεμένα όταν επί της οθόνης βρίσκονται οκτώ παίκτες και σε αυτό συμβάλλει το μεγάλο zoom-out που κάνει η κάμερα στην πίστα. Φυσικά, αν το συνηθίσετε λίγο ίσως να βρίσκετε πιο εύκολα τον χαρακτήρα σας, αλλά θα εξακολουθείτε να χάνετε την οπτική σας επαφή συχνά πυκνά μέσα στον όλο χαμό.

Στο online τα πράγματα είναι ακριβώς τα ίδια όπως στο 3DS. Υπάρχουν τα for fun και for glory modes, μπορείτε να παίζετε με φίλους ή με οποιονδήποτε στο internet ή ακόμα να κάνετε team smash με άλλον έναν παίκτη στην ίδια κονσόλα και να συνεργάζεστε εναντίον άλλων ομάδων online. Το voice chat υπάρχει πριν και μετά τις μάχες όπως και στο Mario Kart, κάτι που εν έτει 2014 είναι ιδιαίτερα απογοητευτικό. Παίζοντας online συναντάτε ελάχιστα προβλήματα, αλλά όπως και στο 3DS, όταν το lag κάνει την εμφάνισή του, ένα τέλειο ματς καταλήγει να καταστρέφεται σχεδόν εξ ολοκλήρου, αφού ξαφνικά το παιχνίδι αρχίζει να σέρνεται. Πάντως, για να είμαστε και δίκαιοι, τα προβλήματα εμφανίζονται σπάνια. Από τα ματς που έπαιξα online, σε ένα ή δύο παρατήρησα αυτά τα προβλήματα.

Εκεί που λαμβάνουν χώρα τα επικά μπουκέτα, πατάτε παύση και βλέπετε ακριβώς αυτήν την εικόνα.

Εκεί που λαμβάνουν χώρα τα επικά μπουκέτα, πατάτε παύση και βλέπετε ακριβώς αυτήν την εικόνα.

Βασικό μέρος της εμπειρίας του Super Smash Bros. Wii U είναι βέβαια τα amiibo. Tα κουκλάκια αυτά “αναγνωρίζονται” από το Wii U gamepad μόλις τα ακουμπάτε στο ειδικό σημείο του χειριστηρίου. Ο in-game χαρακτήρας του κάθε amiibo δεν είναι playable, όμως εσείς τον εκπαιδεύετε παίζοντας μαζί του και παραμετροποιώντας τον με αντικείμενα που βρίσκετε, κάνοντας αλλαγές στα στατιστικά του. Στην ουσία πρόκειται για μια τεχνητή νοημοσύνη που παίζει ξεπατικώνοντας τις δικές σας στρατηγικές. Μπορείτε να προσθέτετε τoυς χαρακτήρες των amiibo στα ματς σας ή ακόμα και να κάνετε μάχες μόνο με αυτούς παρακολουθώντας τους να πλακώνονται. Μόλις τελειώσετε με τους αγώνες και τα στατιστικά, τα δεδομένα σώζονται στο κουκλάκι και μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε στο Wii U κάποιου φίλου σας μεταφέροντας τον χαρακτήρα. Οι χαρακτήρες των amiibo ανεβαίνουν εύκολα level και στατιστικά αν ασχοληθείτε. Μπορείτε να τους φτάσετε πραγματικά ψηλά, σε σημείο να δυσκολεύεστε να τους νικήσετε οι ίδιοι. Οι μάχες με τους χαρακτήρες των amiibo έχουν εξαιρετικό ενδιαφέρον, ειδικά αν είστε στην ίδια ομάδα.

Πάντως, αυτή η λειτουργία, κακά τα ψέματα, θα μπορούσε να γίνεται και χωρίς κουκλάκια. Θα μπορούσε να γίνεται με την εσωτερική μνήμη του Wii remote (αλήθεια θυμάται κανείς ότι αυτό το μαραφέτι είχε μνήμη και αποθήκευε mii;) ή με την αποθήκευση των χαρακτήρων στο Nintendo Network και το κατέβασμά τους σε άλλη κονσόλα. Αλλά προφανώς η Nintendo θέλει να εκμεταλλευτεί την αγάπη των gamers για τέτοια κουκλάκια και τον γενικότερο φετιχισμό που επικρατεί στο αγαπημένο μας χόμπι. Κατά τ' άλλα, το παιχνίδι περιλαμβάνει περισσότερα trophies, μουσική και πίστες από ότι στο 3DS. Μαζί θα βρείτε και το περιεχόμενο που υπάρχει ήδη στη φορητή έκδοση, αλλά με περισσότερη λεπτομέρεια ένεκα HD. Γι αυτό και στην αρχή του κειμένου αναφέρω ότι στην τηλεόραση είναι άλλο πράμα. Θα έχετε να ασχολείστε καιρό με το να ξεκλειδώσετε τα πάντα, αν και τα περισσότερα είναι εύκολα αν είστε βετεράνοι στο παιχνίδι.

Ας περάσουμε στον τεχνικό τομέα που πραγματικά τα σπέρνει. Τα γραφικά είναι λεπτομερέστατα, “κινούνται” σταθερά στα 60 fps χωρίς ίχνος καθυστέρησης ακόμα και στις πιο χαοτικές στιγμές που με οκτώ παίκτες επί της οθόνης. Οι πίστες είναι προσεγμένες μέχρι και την παραμικρή λεπτομέρεια με animation, εφέ φωτισμού που κόβουν την ανάσα, ενώ μερικές είναι τόσο όμορφες που πολλές φορές σας αποσπούν την προσοχή από την μάχη. Οι χαρακτήρες φέρουν και αυτοί αρκετές λεπτομέρειες ενώ είναι και εκφραστικότατοι. Μπορεί να μην φαίνεται στην μάχη, αλλά όταν κάνετε παύση το παιχνίδι και μπορείτε να δείτε πώς έχουν παγώσει και να γυρίσετε την κάμερα για να τους παρατηρήσετε, θα διαπιστώσετε ότι έχουν πραγματικά τρομερές εκφράσεις στα πρόσωπά τους και πάρα πολύ animation για όλες τις συνθήκες. Το Super Smash Bros. Wii U είναι από τα πιο όμορφα παιχνίδια του Wii U, αν όχι το πιο όμορφο.

Μiis εν δράσει.

Μiis εν δράσει.

Ο ήχος είναι και αυτός τρομερά καλοδουλεμένος. Η μουσική επένδυση, πέρα από το ΕΠΙΚΟ θέμα που παίζει στην εισαγωγή και είναι ίδιο με αυτό του 3DS, έχει περισσότερα κομμάτια, δεκάδες αγαπημένες μουσικές από όλα τα παιχνίδια των χαρακτήρων. Δεν περιορίζεται μόνο σε ένα ανά μαχητή. Μπορεί για παράδειγμα σε μια πίστα του Mega Man να παίξει το Willy's Castle ή το Sparkman's Stage. Άλλες φορές σε 8-bit, άλλες σε κάποια πιο μοντέρνα παραλλαγή. Όποιες σειρές και αν αγαπάτε, θα βρείτε τις κορυφαίες μελωδίες τους.

Το Super Smash Bros. είναι ένα από τα κορυφαία παιχνίδια του Wii U. Καλοφτιαγμένο, όμορφο, έτοιμο να σας προσφέρει δεκάδες -αν όχι εκατοντάδες- ώρες διασκέδασης με φίλους στον καναπέ ή online. Αν έχετε ή σκέφτεστε να τσιμπήσετε Wii U, η επιλογή του Super Smash Bros. είναι πραγματικά μονόδρομος, με την έννοια ότι αυτήν τη στιγμή αποτελεί ίσως τον πιο “must have” τίτλο της κονσόλας.

 • Τρομερά γραφικά και ήχος
 • Απίστευτα πολύ περιεχόμενο (modes, χαρακτήρες, πίστες, μουσική κτλ)
 • Υποστήριξη μέχρι και οκτώ παικτών για τρελές καταστάσεις
 • Συμβατότητα με πολλά χειριστήρια
 • Λειτουργικό online...
 • ...εκτός από σπάνιες φορές που εμφανίζεται lag και καταστρέφει το παιχνίδι
 • Καμία ουσιαστική χρήση του Wii U Gamepad πέρα από το μέτριο stage builder
 • Φωνητική επικοινωνία μόνο πριν και μετά από κάθε online ματς όταν παίζετε με φίλους
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 9.0

ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ:Wii U (review), 3DS
ΑΝΑΠΤΥΞΗ:Nintendo, Bandai Namco
ΕΚΔΟΣΗ:Nintendo
ΔΙΑΘΕΣΗ:Nortec
ΕΙΔΟΣ:Ξύλο
ΠΑΙΚΤΕΣ:Single-player, multiplayer
ΕΠΙΣΗΜΟ SITE:http://www.smashbros.com/
HM. ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ:28/11/2014 (Wii U), 3/10/2014 (3DS)
PEGI:12
 • Toymaker

  Το έχω λιώσει! Παιχνίδια σαν και αυτό είναι που κάνουν την Nintendo την κορυφαία δημιουργό video games! Και όσο και να προσπαθούν οι άλλοι, ότι και να λένε, πάντα θα ακολουθούν...

 • Agony

  Μου φαίνεται η Nintendo το έχει ρίξει στο μονοπώλιο στα παρεΐστικα games . Μια το Mario Kart μια το Smash bros.
  Στο PS4 που περίμενα πως και πως κάτι ξεχωριστό από το Litle big planet 3 τελικά αποδείχτηκε μια από τα ίδια και βαρετό. Κρίμα ούτε καν ένα buzz να περνάει η ώρα με παρέα δεν έχουν βγάλει.
  Bravo για τον κόπο σου Marioland ωραίο Review αν και χριστουγεννιάτικα θα ήταν δύσκολο να γραφεις .
  Καλές γιορτές σε όλους .

 • Zaratoth

  Τώρα στις γιορτές έχει μια καλή προσφορά στα Public, Wii U + SSB + 1 amiibo της επιλογής μας. Ρίξτε μια ματιά.

 • Cosats

  Ευτυχώς που υπάρχει και το Miiverse και καταλαβαίνω ότι υπάρχουν και Έλληνες που έχουν Wii U. Βλέποντας μόνο 3 σχόλια σε αυτό το review θα νόμιζα ότι είμαι σχεδόν ο μοναδικός που έχει αγοράσει την κονσόλα 🙂

  • alessan

   χαχαχα τσου! πχ εμενα δεν με ενδιαφερει σαν παιχνιδι που εχω U! ψιλοβαριεμαι ολο αυτο το νταβαντουρι!! κατι σαν το powerstone στο dreamcast δεν ειναι? πιο εξελιγμενο βεβαια!

  • Zaratoth

   Εγώ πάλι στο online του Mario Kart δεν έχω πετύχει κανέναν Έλληνα.

 • Cosats

  Τουλάχιστον τώρα λέει 7 δημοσιεύσεις 🙂 Χαχαχαχα

  • alessan

   8 κβανεβαινει χαχαχα 🙂

 • DimoSonic

  Τα καταστηματα εχουν το bundle Wii U με το smash ,ή ξεχωριστα ; γιατι στο τουρνουα της nortec ο νικητης πηρε bundle (πραγματικο οχι ξεχωριστα) ;

  • http://game20.gr Terminator

   Δεν υπάρχει επίσημο πακέτο Wii U με Smash

   • Κωτσιος1998

    Φετος θα εχουμε κανα αρθρο με τα 10-20 καλυτερα πσιχνιδια του 2014 ή καμοια ψηφοφορία, οπως τις προηγούμενες χρονιες;

    • http://game20.gr Terminator

     Ναι απλά πρέπει να ανέβουν κάποια ριβιού ακόμα

  • DimoSonic
   • Zaratoth

    Αυτό το bundle συν εξτρά ένα Amiibo της επιλογής σου πέτυχα στο Public τα χριστούγεννα. Δεν ξέρω αν ισχύει ακόμα.

   • http://game20.gr Terminator

    Δεν ήξερα ότι υπάρχει τέτοιο πακέτο, δεν το χα δει πουθενά. Όντως υπάρχει στο Public, δες και τσίμπα

    http://www.public.gr/cat/gaming/consoles/nintendo-wii-u/

    • alessan

     παλι τσιμπα λες εσυ??? μυαλο δεν θα βαλεις ποτε 🙂 🙂 🙂

    • gerasimos

     μου φεύγουν τα σάλια τέρμι ,σε παρακαλώ σταμάτα!

  • http://www.game20.gr person

   Έχω μία υποψία πως τα bundles αυτά είναι μια επινόηση των public για να διώξουν το basic wii u μαζί με τα amiibos, τα οποία στην ελληνική αγορά μπορεί να πούλησαν και ...δέκα κούκλες. Δεν είναι κατακριτέο βέβαια, απλά δεν είναι από τη "μαμά" nintendo. Αν τώρα έχεις τις ευλογίες της Nortec, έχει καλώς.

   ΥΓ: Η παραπάνω θεωρία υποστηρίζεται από το πως είναι το bundle, ένα απλό κουτί του Wii U και κολλημένο με σελοτέιπ το amiibo, αν θυμάμαι καλά που το είχε πάρει το μάτι μου στα Public Λάρισας.

   • Zaratoth

    Το ίδιο είχε γίνει πριν καιρό με το bundle Wii U + Monster Hunter 3 + χειριστήριο κλπ του bundle και εξτρά με σελοτέιπ απέξω το Super Mario Bros U.

   • alessan

    Νομίζω το είχε κ ο Γερμανός έτσι! Με το ssb!

 • ΠΑΝΟΣ

  Παιδιά μια ερώτηση-βοήθεια σας παρακαλώ!Ποια η διάφορα του premium pack και του basic pack για το wii u;Eιμαι κάτοχος ps4 και σκέφτομαι πολύ σοβαρα, τώρα που έχει πεσει η τιμή του, να παρω και wii u για τις φανταστικές αποκλειστικότητες της ninty!Αλλωστε είναι παιδικη αγαπη τα παιχνίδια και οι πρωτες κονσόλες της nintendo..

  • Zaratoth

   Το Premium έχει 32 GB σκληρό ενώ το Basic 8 GB

  • http://www.game20.gr person

   Επίσης, το premium είναι πακέτο με το Nintendoland, περιέχει και sensor bar, και βάσεις στήριξης για την κονσόλας και το pad. Δεν πολυσυμφέρει αν δεν έχεις WiiMote, το κανονικό σε καλύπτει πλήρως.

   • gerasimos

    Για κάποιον που δεν έχει ακουμπήσει ποτέ wii,τον συμφέρει τελικά ποιά κονσόλα γιατί μπερδεύτηκα!Απο την μία η premium περιέχει διάφορα μέσα αλλά γράφεις μετά στο τέλος ότι καλύτερα το πρώτο πακέτο!

  • kritonas

   με To premium pack θα έχεις αυτα το περισσότερα προνομια: βάση για το gamepad με δυνατότητα φόρτισης του ταυτόχρονα, βάση για το gamepad απλή, βαση για την κονσολα
   Γενικά:
   (http://1.bp.blogspot.com/-bd5TGTiM5kc/UFLnoSHUx-I/AAAAAAAAB34/O4IZcE3qFuo/s1600/original.jpg)
   (http://www.nintendo.gr/images/detailed/2/What's_in_the_box_black.jpg)
   Προσωπικά, το premium pack ειναι καλύτερο για εναν μόνο βασικό λόγο: τα 32 gb ειναι αρκετα για να κατεβάζεις demos σε αντίθεση με τα 8

 • ΠΑΝΟΣ

  Ευχαριστώ πολύ παίδες για τις αμεσες απαντήσεις!Οποτε για 210-220 που το βρίσκεις τώρα είναι απίστευτο vfm.Kαι κάτι τελευταιο που μου ήρθε τώρα,αν μπορεί κάποιος να Μου απαντήσει:με το gamepad μπορεις να παίξεις τα παιχνίδια κανονικά με κλειστή την tv και ανοικτη την κονσόλα;(πχ dk,mario kart,bayo,zelda)

  • kritonas

   Καταρχας, αμα πας για basic pack ειναι πολύ μεγαλύτερο το vfm με αυτό το πακέτο (http://www.skroutz.gr/s/5912047/Nintendo-Wii-U-HW-Basic-Wii-U-Super-Smash-Bros.html)
   Σχετικά με το gamepad, αμα εννοείς να παίζεις μόνο στο gamepad μπορείς, αλλά νομίζω δεν μπορείς αμα δεν ανάψεις την τηλεόραση πρωτα για να ρυθμίσεις το παιχνίδι να φαίνεται μόνο στο gamepad. Επειτα από αυτή την ρυθμιση στο παιχνίδι μπορεις να παίξεις και με κλειστή τηλεόραση

   • Zaratoth

    Δεν χρειάζεται καν τηλεόραση, ανάλογα με το παιχνίδι όμως. Πάντα ανοίγει στο pad η οθόνη του και βλέπεις οτι θα έβλεπες και σε τηλεόραση/οθόνη pc (οθόνη pc έχω εγώ). Μέσα στις γιορτές πήρα την κονσόλα σε άλλο όροφο και απλά το έβαλα στην πρίζα, τίποτα άλλο, και έπαιξα για 4 ώρες Mario Kart 8 online. Το μόνο θέμα είναι πως κάποια παιχνίδια απαιτούν παράλληλη χρήση τηλεόρασης και οθόνης χειριστηρίου, όπως το Pikmin 3. Παιχνίδια, όμως, όπως Bayonetta, Monster Hunter 3, Mario Kart 8, καθώς και παιχνίδια από το Virtual Console (παλιά παιχνίδια της Nintendo που μπορείς να αγοράσεις στο shop) μπορού να παιχτούν μόνο στο χειριστήριο.

    • ΠΑΝΟΣ

     Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΣΕΝΑ Zaratoth!ΠΕΡΑ απο τα games πάντως αυτή η λειτουργικότητα του gamepad είναι απιστευτη!Τουλαχιστον έτσι μου ακούγεται εμένα..Επρεπε να το έχουν διαφημίσει πιο πολύ,εγώ δεν το ήξερα καν απλα το υπεθεσα.

   • ΠΑΝΟΣ

    Σ'ευχαριστω πολύ kritona!ΟΝΤΩΣ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ!Αν όντως ισχυει αυτό με το gamepad θα ειναι φοβερο και απιστευτα πρακτικο!Μετα απο N64 πάμε λοιπον και παλι σε κονσόλα nintendo!

    • Zaratoth

     Προσωπικά θα σου πρότεινα να τσεκάρεις αν υπάρχει ακόμα πουθενά το πακέτο με Monster Hunter 3, καθώς είναι το Premium και έχει εξτρά χειριστήριο απλό. Οπότε ακόμα και αν δεν θες το Monster Hunter, έχεις σε πολύ καλή τιμή την Premium και χειριστήριο που κοστίζει μόνο του γύρω στα 50 ευρώ και έχεις δυνατότητα multiplayer. Αυτό το πακέτο τσίμπησα εγώ.

     • ΠΑΝΟΣ

      Δυστυχως βγαινει στα 350 αυτό σε ενα κατάστημα που υπάρχει διαθέσιμο και είναι πολλά!θα πάρω το basic pack τελικά με mario kart και donkey kong στα 290 ευρώ μου έκανε προσφορά ενα καταστημα σήμερα!Σας ευχαριστώ ολους πολύ για τις συμβουλες και το χρονο σας!

    • http://game20.gr Terminator

     Όποιο πακέτο κι αν πάρεις, oπωσδήποτε τσιμπάς Mario Kart 8.

 • DimoSonic A

  Media markt : Wii U smash bundle + Nintendo land 250€

 • Φοίνικας ο Τέταρτος

  https://www.youtube.com/watch?v=V8z3d9iuWTQ

  SSB World Championship στην Ε3