TV Series: Strike Back - Τι έχουμε δει μέχρι τώρα, ερωτήματα για τη συνέχεια

, Δευτέρα 28 Νοέμβριος 2011 0  

Αυτό που με τράβηξε αρχικά στο Strike Back, ήταν για να πω την αλήθεια ο Armitage. Ο Lucas North του Spooks ήταν από μόνος του ένας λόγος για να δω την σειρά και όταν φίλος μου πρότεινε το Strike Back, δεν έχασα ούτε στιγμή. Πριν την αρχίσω βέβαια, πήγα μια βόλτα από Youtube ώστε να δω κάποιο trailer, έψαξα για σχόλια από Ελλάδα (δεν βρήκα) και στην συνέχεια έψαξα να βρω για σχόλια στο εξωτερικό. Καλό έδειχνε, οπότε το ξεκίνησα. Πριν προχωρήσω, να σας προειδοποιήσω ότι αν δεν έχετε δει τη σειρά (και τις δύο πρώτες σεζόν), καλό είναι αποφύγετε να διαβάσετε τα παρακάτω.

Από το πρώτο επεισόδιο η δράση είναι κυρίαρχη, όταν ο Porter μετέχει σε μια επιδρομή στο Ιράκ ως μέλος μια ομάδας των Αγγλικών Ειδικών Δυνάμεων. Εκεί συναντά ένα αγοράκι ζωσμένο με εκρηκτικά και αφού τον αφοπλίζει, αποφασίζει να το αφήσει ζωντανό, με αποτέλεσμα λίγο μετά να σκοτώσει κάποιους στρατιώτες από την ομάδα με τον Porter να γλιτώνει μαζί με τον Collinson και όλο αυτό να οδηγεί σε μη-τιμητική αποστράτευση του Porter από το στρατό αφού ο Collinson υποστήριξε πως το αγόρι τους γάζωσε με σφέρες λίγο αργότερα. Το ίδιο αγόρι, αρκετά χρόνια μετά, μετέχει σε μια τρομοκρατική οργάνωση με όνομα Το Σπαθί του Ισλάμ η οποία απαγάγει μια Αγγλίδα δημοσιογράφο, την Katie Dartmouth και απαιτεί να ελευθερωθούν κάποιοι κρατούμενοι από την φυλακή Belmarsh του Λονδίνου.

O Armitage ή αλλιώς John Porter στη σειρά!

Καλό δεν ακούγεται μέχρι εδώ; Η σειρά είναι έξι επεισόδια και η πλοκή χωρίζεται ανά δύο επεισόδια κάθε φορά. Η κάθε αποστολή δηλαδή έχει διάρκεια δύο επεισόδια, με την πρώτη αποστολή να έχει να κάνει με την διάσωση της Katie, το τρίτο και τεταρτο επεισόδιο με μια αποστολή στην Χαράρε της Ζιμπάμπουε όπου ένα πρώην μέλος της SAS εμπλέκεται στην απόπειρα δολοφονίας του Robert Mugabe, Προέδρου της Ζιμπάμπουε. Στο πέμπτο και έκτο επεισόδιο η σειρά μεταφέρεται στο Αφγανιστάν όπου ο χάκερ Gerald Barket συνεργάζεται με τους Ταλιμπάν και σκοτώνει διάφορους Αμερικάνους στρατιώτες πειράζοντας τους ίδιους τους πυραύλους που χρησιμοποιεί ο αμερικάνικος Στρατός, στο να στοχεύσουν τους ίδιους τους Αμερικάνους!

Σε όλα αυτά ο Porter είναι το κεντρικό πρόσωπο, αφού δεν υπάρχει κάποια άλλη ομάδα που βοηθάει στο πεδίο δράσης κάθε φορά τον φίλο μας. Η σειρά στην πρώτη σεζόν θυμίζει κάτι από Jack Bauer (ειδικά στην επιμονή του Jack να μην πεθαίνει με τίποτα) και όλο αυτό ξένισε κάποιους αφού τους φάνταζε υπερβολικό. Ο Armitage παίζει υπέροχα τον ρόλο του "χορεύοντας με τις σφαίρες" αλλά παράλληλα αποκαλύπτει και πτυχές της κατεστραμένης πλευράς του ήρωα τόσο από την αποτυχία του ίδιου του γάμου του όσο και από το γεγονός του Ιράκ, κάτι που τον έχει σημαδέψει σε μεγάλο βαθμό. Όταν δε ανακαλύπτει και τι έχει συμβεί και πως τελικά άλλος είναι ο υπεύθυνος και όχι ο ίδιος για ότι έγινε τότε, η σειρά αρχίζει να γίνεται παιχνίδι ποντικιού και γάτας, με τον Porter να προσπαθεί να βγει προς τα έξω, τι έκανε τελικά ο Collinson τότε. Βρήκα τον ευατό μου να αποκαλεί τουλάχιστον δυο-τρεις φορές τον Collinson "καθίκι", κάτι που σημαίνει πως η ατμόσφαιρα της σειράς σε βάζει σε ρυθμό με όσα δείχνει.

H σαγηνευτική Katie Dartmouth.

Η δράση είναι έντονη και καλογυρισμένη, με το μεγαλύτερο μέρος της σειράς να έχει γυριστεί στην Νότια Αφρική και συγκεκριμένα στην πόλη Gauteng. Η ιδέα της σειράς είχε έρθει στον παραγωγό Andy Harries, όταν σε ταξίδι που έκανε πήρε να διαβάσει στο αεροδρόμιο το βιβλίο του Chris Ryan. Ενθουσιάστηκε τόσο πολύ (αν και δεν το τελείωσε όλο όπως λέγεται) που πρότεινε την ιδέα στην Elaine Pyke, υπεύθυνη του καναλιού Sky η οποία και δέχθηκε να γυριστεί ως mini-series και μάλιστα σε HD για το κανάλι Sky1 HD. Ο Chris Ryan μπήκε στην παραγωγή ως σύμβουλος και το στήσιμο ξεκίνησε. Το αποτέλεσμα σε επίπεδο αποδοχής ήταν αρκετά καλά, με τα πρώτα δύο επεισόδια της σειράς να τα παρακολουθούν στην Αγγλία 398.000 και 370.000 θεατές αντίστοιχα, και τα επόμενα να πέφτουν λίγο σε ακροαματικότητα αλλά να παραμένουν σε καλά επίπεδα της τάξεως των 337.000 και 294.000 αντίστοιχα. Τα τελευταία δύο είχαν από 386.000 θεατές (τα νούμερα δεν είναι επίσημα) και έδωσαν στην παραγωγή το πράσινο φως για τη δεύτερη σεζόν της σειράς (πολλοί λένε πως από την αρχή είχε προγραμματιστεί να παίξει για τρεις σεζόν η σειρά). Η πρώτη σεζόν λοιπόν σου αφήνει σίγουρα ένα συναίσθμα του "θέλω και άλλο" αλλά ευτυχώς για μένα όταν την τελείωνα, ξεκινούσε η δεύτερη, οπότε η "βουλιμία" μου για ακόμα περισσότερο βρήκε άμεση ανταπόκριση.

Η δεύτερη σεζόν βέβαια, ξεκινάει απροσδόκητα. Η σειρά μεταφέρθηκε στην Αμερική, με συμπαραγωγό το κανάλι Cinemax (παράλληλα με την προβολή της στο Sky1 HD βέβαια) και... αλλάζει σχεδόν όλη η ομάδα (και το όνομα, με την σειρά να λέγεται πλέον Strike Back: Project Dawn). Ο Porter πιάνεται όμηρος και στην Strike Back ζωή μας μεταξύ άλλων μπαίνουν οι Stonebridge, Scott και η Grant (διαβάστε γι αυτούς ανάλυση στους χαρακτήρες της σειράς). Η Grant είναι πλέον η υπεύθυνη του Section 20 αφού ο Collinson θα θυμάστε πως μας... τελείωσε, ενώ η ομάδα πλέον δεν είναι one-man show αλλά διαθέτει περισσότερους επιχειρησιακούς πράκτορες με κύριους τους Scott και Stonebridge. Αναφέρω λανθασμένα τον Scott πρώτα αν και στην ουσία μπαίνει μετά, επειδή είναι ο αγαπημένος μου στην σειρά (ναι νίκησε τον Armitage!) αφού ο χαρακτήρας που ενσαρκώνει είναι τελείως μη προβλέψιμος και σίγουρα αποτελεί το αντίθετο πρότυπο του “by the book” Stonebridge. Η δράση και πάλι εξελίσσεται σε διπλά επεισόδια και είναι στο σύνολο 10, με τη δεύτερη σεζόν της σειράς να έχει γυριστεί ξανά στην Νότια Αφρική στο Cape Town, και στην Ουγγαρία. Η ομάδα εξακολουθεί και δρα σε ξένο έδαφος κάθε φορά, με την υποστήριξη πλέον της Grant αλλά και άλλων προσώπων όπως η Kate Marshall (την ενσαρκώνει η Eva Birthistle) ή ο Oliver Sinclair (τον υποδύεται ο Rhasan Stone).

Ο Scott της δεύτερης σεζόν, είναι μακράν ο αγαπημένος μου στη σειρά!

Ο "κακός" της σειράς αυτή την φορά δεν είναι κάποιος από το εσωτερικό αλλά ο γνωστός τρομοκράτης Latif (τον ενσαρκώνει ο Jimi Mistry) ο οποίος αφού πρώτα θα σκοτώσει τον Porter, θα επιφέρει και ένα ακόμα χτύπημα στην ομάδα, με το να σκοτωθεί σε κάποια από τις αποστολές και η Marshall, η οποία στο μεταξύ είχε κρυφό δεσμό όπως είδατε με τον Stonebridge. Μύλος δηλαδή με την ομάδα να ορκίζεται να βρει τον δολοφόνο και να τον κάνει να πληρώσει. Το δέσιμο των πρωταγωνιστών είναι καλύτερο και παρά την πρώτη απογοήτευση που αλλάξαν οι κεντρικοί ηθοποιοί, στην συνέχεια εμένα τουλάχιστον με έπεισε να το παρακολουθήσω αφού η δράση είναι συνεχής και οι χαρακτήρες χτίζονται βήμα βήμα στα μάτια του θεατή. Οι "μεγάλες υπερβολές" δεν είναι πια τόσο συχνές όπως στην πρώτη σεζόν, αντίθετα με ότι θα περίμενε κανείς λόγω της συμμετοχής των Αμερικάνων. Μια ακόμα επιτυχία είναι και το μουσικό θέμα της δεύτερης σεζόν, με το τραγούδι “Short Change Hero” των The Heavy (πλέον από τα αγαπημένα μου σε σειρές!). Ακούστε το παρακάτω.

Η εξέλιξη της δεύτερης σεζόν δεν κουράζει καθόλου και τα 10 επεισόδια είναι λίγα εν τέλει, αλλά σίγουρα καλύτερα από έξι που ήταν η πρώτη σεζόν. Η αποδοχή της δεύτερης σεζόν στην Αμερική ήταν αρκετά καλή, με το πρώτο επεισόδιο να το παρακολουθούν 567.000 θεατές ενώ το δεύτερο κοντά στους 500.000. Παρόλο που το Cinemax διαθέτει 16,7 εκατομμύρια θεατές, η τηλεθέαση αυτή ήταν η καλύτερη που είχε το κανάλι έπειτα από το 2005 και την προβολή του Τιτανικού που είχε εξασφαλίσει. Στην Αγγλία η σειρά στο πρώτο επεισόδιο είχε 616.000 θεατές (σχεδόν διπλασιάζοντας την αποδοχή που είχε η πρώτη σεζόν!) με την τηλεθέαση να παραμένει σε υψηλά επίπεδα και στα επόμενα επεισόδια.

Εντάξει πως η Grant έκρυβε πολλά φαινόταν εξαρχής αλλά πως εν μέρει η ίδια ήταν υπεύθυνη για το θάνατο του Porter και πως είχε μπλέξει και τον Scott δεν το περίμενα. Επίσης εξαρχής ο θάνατος της Marshall ήταν έκπληξη ενώ και ότι ο Latif ήταν τελικά αυτός που ήταν δεν το πέριμενα. Όλα αυτά μου άρεσαν, αφού οι εκπλήξεις σε μια σειρά είναι το αλατοπίπερο που τις κάνει πιο ενδιαφέρουσες. Ο γυναικάς Scott δένει απόλυτα με τον Stonebridge (ειδικά οι ερωτικές σκηνές του Scott στα τελευταία επεισόδια, πρέπει να σκανδάλισαν αρκετά τους καθώς πρέπει Άγγλους!) και η δράση μπλέκει με στιγμές γέλιου, κάτι που εμένα μου θύμισε αρκετά την σειρά ταινιών Φονικό Όπλο!

Το γεγονός ότι ήδη έχει ανακοινωθεί και τρίτη σεζόν, με γεμίζει με πιθανά σενάρια. Αφού θα παίζει ο Stonebridge, ίσως η σειρά μεταφερθεί για λίγο στην Αγγλία και τον φέρει "βίαια" πάλι πίσω στην ομάδα, πιθανά με μια δολοφονία της γυναίκας του; Επίσης ποιός θα αναλάβει υπεύθυνος στο Section 20 πλέον; Ερωτήματα που θα τα αναλύσουμε σε επόμενο άρθρο, αφού κάποια από αυτά έχουν σχεδόν απαντηθεί σε διάφορες συνεντεύξεις που έχουν κάνει οι δημιουργοί της σειράς. Ως τότε αν δεν έχετε δει ήδη την σειρά, σας προτείνω φυσικά να την ξεκινήσετε και εδώ είμαστε για να την αναλύσουμε!

Το παραπάνω άρθρο αποτελεί προ-δημοσίευση του άρθρου του mygamers.eu, σε συνεργασία με το Game20.gr. Για συνολικά στοιχεία για την σειρά και προφίλ κάθε ηθοποιού, επισκεφθείτε το www.mygamers.eu. Δεν είναι ακόμα ενεργό, αλλά μπορείτε να γραφτείτε στην λίστα ώστε να έχετε ειδοποίηση όταν ανοίξεi. Ότι σχόλια έχετε μπορείτε να γράψετε παρακάτω ή στο email μου lancelot@mygamers.eu.

 • http://www.xgamers.gr/ parispau

  Διάβασα ως ένα σημείο και δεν είμαι σίγουρος για το αν μου αρέσει ή όχι. Πάντως πολύ ωραίο άρθρο! Θα το κοιτάξω!

  Επιτέλους οι tv series γύρισαν!

  Σκοπεύεις να κάνεις κάποιο άρθρο σχετικά με τη φόλα του Terra Nova και την ψιλοφόλα του walking dead, ή ακόμα και το Dexter που σε κάποιους ξινίζει η έκτη σεζόν;

 • http://game20.gr/ Lancelot

  Καλησπέρα και φυσικά συγγνώμη που εξαφανίστηκα αλλά από την μια τα όσα γίνονται στην χώρα μας τουλάχιστον εμένα με ξενερώνουν και δεν με αφήνουν να μπω σε ρυθμό να γράφω για τις σειρές που βλέπω και από την άλλη εδώ και καιρό χτίζω ένα δικό μου Site που όμως δεν έχει τόσο σχέση με τον τομέα του game20 που μου τρώει όλο τον ελεύθερο χρόνο. (βέβαια το άρθρο έχει δοθεί αρκετό καιρό πριν, αλλά υπήρχαν πολλά Game Reviews που το πήγαν πίσω σε δημοσίευση)

  Το παραπάνω άρθρο όπως και άλλα που θα ακολουθήσουν είναι στην ουσία "προδημοσιεύεις" από το Site για αυτό και είναι κάπως δύσκολο κάποιος να τα διαβάσει χωρίς τα Spoiler Tags που το συνοδεύουν.

  Σε αυτά που με ρωτάς:

  Κοίτα το The Walking Dead έχει πάει εξαιρετικά καλά φέτος με τρομερή τηλεθέαση ενώ και προσωπικά είναι από τις καλές εκπλήξεις σε σειρές που περίμενα. Από την άλλη το ίδιο ισχύει για το Terra Nova. Δηλαδή προσωπικά και τα 2 δεν θα τα χαρακτήριζα φόλες σε καμία περίπτωση (πχ φόλα θα χαρακτήριζα φέτος το Dexter όταν είναι σαφές πως στο σεναριακό επίπεδο που κυμαίνεται φέτος η σειρά δεν κρατάει τον θεατή σε ρυθμό, μάλλον εμένα σαν ξανα-ζεσταμένο φαγητό μου φαίνεται).

  Επόμενο άρθρο θα είναι η αγαπημένη μου σειρά για φέτος - (και πέρσι βασικά!) Sons of Anarchy ενώ θα υπάρχει και μια "πρόσκληση για κουβέντα, περί Lost σε όποιον θέλει να αναλύσουμε τι είδαμε, τι μας εξήγησαν και βασικότερα,τι ΔΕΝ μας εξήγησαν 😉 )

 • OroNTiuS

  Αυτο που λεει και ο parispau μεγαλη φολα το Terra Nova,πολυ ωραιο σαν σκεψη αλλα στην πραξη το εσκισαν!Καθε επεισοδιο χειροτερο απο το αλλο και χωρις ουσιαστικο επεισοδιο!!

 • http://www.xgamers.gr/ parispau

  SPOILER για WALKING DEAD και DEXTER!
  *
  *
  *
  *
  Ακριβώς ότι λέει ο OroNTiuS + ότι στο walking dead προσπαθούν να κάνουν τα 5 κόμικ μία σεζόν. Εμένα προσωπικά μου άρεσε πολύ περισσότερο η πρώτη σεζόν γιατί ήταν συνδυασμός δράσης και ανάπτυξης χαρακτήρων. Σε αυτή, βλέπουμε κάτι σκηνές στυλ filler όπως τον Ντάριλ να ανεβαίνει επί 20 λεπτά ένα λόφο βλέποντας οράματα του αδερφού του και ύστερα από έξι επεισόδια βαρεμάρας και ύπνου, τώρα έγινε ενδιαφέρον με το mid season finale. Ωστόσο ακόμα δεν έχουμε μάθει τι είπε ο επιστήμονας στο αυτί του. Πάω στοίχημα ότι θα είναι καμιά μ@λ@κί@ για να μας κρατήσουν το ενδιαφέρον(βλ. lost). Ακουγόταν κάτι για τις εξετάσεις αίματος και ότι του είπε ότι ήταν έγκυος η γυναίκα του.

  Το Terra Nova, πάλι ενώ ξεκίνησε φιλόδοξα, ύστερα από το πρώτο επεισόδιο, βλέπαμε επεισόδια αυτοτελή και σεναριακά χαμένα. Προσπαθεί να μας κρατήσει το ενδιαφέρον με τους βράχους αλλά πάλι το χάνει.

  Όσο για το Dexter, από τη στιγμή που το ανανέωσαν για άλλες 2 σεζόν, θα καταλήξει lost, εκτός εάν γίνει κάποια ανατροπή ή γίνει όπως στο βιβλίο(spoiler για το βιβλίο) και το μάθει η Deb ή κάποιος άλλος κοντινός του. Εάν η καθιερωμένη ανατροπή της σεζόν ήταν αυτή που είδαμε σήμερα, τότε για πρώτη φορά έκανε μπαμ το τι συνέβαινε πράγμα που δεν έχουμε συνηθίσει στο Dexter. Γενικά, μια σειρά δεν είναι δυνατόν να κρατήσει για πάντα...

 • x-spuros-x

  τα τελευταια επεισοδεια των the walking dead και terra nova αρχιζουν να ειναι βαρετα και να χανουν την ουσια τους (σιγουρα απογοητευουν το κοινο τους).με κανουν να νυσταζω.οσο για το dexter η εκτος σεζον ειναι η χειροτερη απο τις δυο σειρες που αναφερα πανω.τη μια στιγμη ο πατερας του και την αλλη ο αδελφος του.την βαριεμαι αμεσως την βλεπω μονο 1 λεπτο.καποια μερα θα δω το Strike Back.βλεπω το big bang theory και sons of anarchy.

 • OroNTiuS

  SPOILER TERRA NOVA

  Μα στο τερα αξιζε μονο το 1-2 επεισοδιο που ηταν μαζι για να μας βαλουν στο κλιμα!!Μετα στο επομενο για πουλάκια μεταναστες στο επομενο για ασχετους δολοφονους και το αλλο ακομα οτι ναναι!!Ξεφτιλα!

  Κριμα γιατι οπως ειπα και πριν ηταν μια τρομερη ιδεα και το καταστρεψανε!!

 • http://www.xgamers.gr/ parispau

  SPOILER για DEXTER!
  *
  *
  *
  *
  @x-spuros-x
  Η αλήθεια είναι ότι το επεισόδιο με τον αδερφό του ήταν 100% filler για πρώτη φορά στο dexter! Παρόλα αυτά ομολογώ ότι ακόμα δεν έχει υπάρξει επεισόδιο να με κάνει να βαρεθώ.

  @OroNTiuS
  Έχεις απόλυτο δίκιο για το terra nova.
  Ο μόνος είμαι που η ιδέα η σειρά να ήταν αποκλειστικά στη μελλοντική γη του φαινόταν καλύτερη; Γενικά, η ατμόσφαιρα και το κλίμα ήταν πιο ενδιαφέροντα από την terra nova.

  Εγώ ξεκίνησα πάλι το lost μπας και καταφέρω να τα δω ΟΛΑ και αναπολώ την τόσο καλή πρώτη και δεύτερη σεζόν!

 • OroNTiuS

  @perispau SPOILER

  Δεν εισαι ο μονος σιγουρα...Θα ειχε πιο ενδιαφερον πιστευω να βλεπαμε το πως ζουνε οι ανθρωποι σε εναν κοσμο που εχει αθλια ατμοσφαιρα και δε μπορεις να κανεις βημα χωρις μια μασκα κατι που δεν ειναι τοσο απιθανο να γινει στο μελλον μας,παρα να βλεπουμε εναν κοσμο στον οποιο την ημερα ολα κυλανε γαληνια και παραδεισενια και το βραδυ ξυπνανε τα τερατα της κολασεως που κυνηγανε τους παντες και τα παντα!!!Αν ειναι δυνατον...Την ημερα οι τυποι του τερα κανουν farming παντου και δε τους πειραζει κανεις και το βραδυ ειναι αγρια κομαντα που σκοτωνουν τα παντα!Πσσσσ ποιησα παλι..χαχα!!Και ολα μα ολα θα συμβουν στον γιο του και στον μπατσο!!Μαρεσει τοσο πολυ η ταινια που δε θυμαμαι καν τα ονοματα τους!!Φαντασου!!χαχα!!

 • http://www.xgamers.gr/ parispau

  Δεν είσαι ο μόνος που δεν τους θυμάσαι! 😛

  Εγώ μόλις είδα το πρώτο έπεσα να φάω όσους το κράζανε από το πρώτο κιόλας επεισόδιο, αλλά μετά...

 • x-spuros-x

  μολις ειδα το τελευταιο the walking dead.επιτελους ειναι καταπληκτικο επεισοδιο.αξιξε η αναμονη.μακαρι να ισχυει και για την terra nova (θα την δω αυριο η μεθαυριο). 🙂

 • http://www.xgamers.gr/ parispau

  Και εγώ πριν 1 λεπτό! Πραγματικά με έκατσε στην οθόνη. Και αφήνει απίστευτα ερωτήματα για τη συνέχεια! Άντε σε 2 μήνες πάλι!

 • Giannis Giapitzakis

  To Terra Nova ξεκινάει την Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου στις 21:00 στο FX Greece.

 • teofilos

  Επισης αλλη μια καλη σειρα με αυτοτελη μεν επεισοδια αλλα με πολυ καλη πλοκη δε ειναι το Person of Interest! Πιστευω αξιζει την προσοχη σας!

 • http://game20.gr/ Lancelot

  Σωστό, την βλέπω και αυτήν 😉
  Τεσπα ας κρατήσουμε την κουβέντα για το Strike Back και για Terra Nova θα υπάρξει πιο ειδικό άρθρο σύντομα 😉

 • Pitsos

  Μονο τα δυο πρωτα επεισοδια μου αρεσαν. Ειχαν καλη δραση, εντονο συναισθημα οπου πραγματικα μπορουσες να ταυτιστεις με τους χαρακτηρες και σχετικα εξυπνη πλοκη. Τα υπολοιπα μετατραπηκαν σχεδον αποκλειστικα σε πιου πιου χωρις συναισθηματισμο

 • http://blackfoxnet.comuf.com Blackfox

  Homeland! Ταιριάζει στο κλίμα 🙂

 • Θανάσης

  Παιδια επειδη τις εχω δει ΟΛΕΣ τις σειρες...
  strike back ...παααααααρα πολυ καλη σειρα...

  δειτε ομως και το OVER THERE....!!!!!

  Homeland κορυφη στο ειδος της...ΚΟΡΥΦΗ ...

  the walking dead απλα τελειο στο ειδος του...

  Terra Nova ...απλα...μια σειρα που βλεπεται ευχαριστα ΑΛΛΑ μεχρι εκει..

  Person of Interest πααααααααρα πολυ καλη σειρα

  Hell on Wheels πααααααρα πολυ καλη σειρα

  A Gifted Man για το ειδος της πολυ καλη

  και αν θελετε καποια αλλη γνωμη ...επειδη τις εχω δει ολες απλα ρωτηστε...!!!!

 • Θανάσης

  http://www.sport-fm.gr/article/524749

  Ολες οι νέες σειρες...

  εχω δει ήδη το πιλοτικο επεισοδιο του Luck με τον Ντάστιν Xόφμαν και ειναι μαζι με τον Νικ Νολτε ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ.

 • StratosGK

  Έχω φτιάξει ένα προγραμματάκι για να βάζω εύκολα και γρήγορα υπότιτλους σε σειρές και ταινίες. Όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να το κατεβάσει από εδώ:

  http://www.mediafire.com/?57eonhe789duw17

  απαιτεί .NET Framework 4.0 για να τρέξει. Σε φίλους και γνωστούς μου φάνηκε καλό. Τρέχει σίγουρα σε Windows 7 / Vista / XP. Πείτε μου την γνώμη σας και αν νομίζετε πως πρέπει να προσθέσω κάτι.