Η Sega συζητά την επιστροφή του Shenmue αλλά... φοβάται την εμπορική αποτυχία

, Παρασκευή 29 Ιανουάριος 2010 0  

shenmue news v2

Καλά διαβάσατε. Στο περιοδικό Famitsu 360, το οποίο κάθε χρόνο βγάζει ένα ειδικό τεύχος όπου οι συντάκτες ρωτούν τους Ιάπωνες developers για διάφορα θέματα, "έτυχε" η συζήτηση με τους developers της Sega να φτάσει στο για χρόνια χαμένο διαμάντι της, το Shenmue. Όπως εκμυστηρεύτηκαν οι devs στο περιοδικό, θα ήθελαν πολύ να κάνουν το βήμα για το Shenmue 3, αλλά φοβούνται ενδεχόμενη εμπορική αποτυχία του παιχνιδιού. Οι προηγούμενοι τίτλοι δεν τα πήγαν τόσο καλά από πλευράς πωλήσεων, παρόλο που η εταιρία ξόδεψε τρελά λεφτά για την παραραγωγή τους. Πάντως, όπως δήλωσαν, "μόλις δοθεί η ευκαιρία" θα ασχοληθούν με το τέλος της τριλογίας, ρίχνοντας το μπαλάκι στους πιθανούς συν-χρηματοδότες. Λέτε να δούμε το τέλος της ιστορίας του Ryo σύντομα;

 • xoldboyx

  Μακαρι.
  το παιχνιδι πηγε ακλαφτο παρα του οτι επροκειτο για διαμαντι για την εποχη του.

 • PC_GAMER

  Το συγκεκριμένο παιχνίδι το είχα δει σε demo περιοδικού του 2002.

  Δεν κατάφερα να το παίξω λόγω των τεχνικών λαθών του CD...
  Είχα δει μόνο το trailer του και μου άρεσε....

  Σίγουρα το 3ο μέρος θα έχει ευχάριστο gameplay.

 • http://www.game20.gr Marioland

  Tο shenmue 2 υπάρχει για το παλιό Xbox και είναι συμβατό με το 360. (thanks Cubilone) Aν το πάρει το μάτι σας, αξίζει. Εχει και DVD με την ιστορία του πρώτου παιγνιδιού.

 • http://www.facebook.com/nikkork nikkork

  να το φέρουνε και να το παραφέρουνε! άλλα χρόνια τότε άλλα χρόνια τώρα!

 • Giannis Giapitzakis

  Η Sega είπε στο Gamereactor ότι τελικά είναι σχεδόν σίγουρη η επιστροφή του Shenmue και του Skies of Arcadia λόγω της απαίτησης των παικτών να τα παίξουν.
  Αυτά είναι καλά νέα.