Κάτι τρέχει με τη Valve

, Πέμπτη 14 Φεβρουάριος 2013 0  

Απρόσμενες (για μας τουλάχιστον) εξέλιξεις στη Valve. Σύμφωνα με αναφορές, τις τελευταίες μέρες υπάρχει κύμα αποχωρήσεων/απολύσεων στη Valve, με γύρω στους 25 υπαλλήλους να έχουν οδηγηθεί στην έξοδο. Ο σημαντικότερος από αυτούς είναι ο director of business, Jason Holtman, από τους βασικούς υπεύθυνους για την επιτυχία και την ανάπτυξη του Steam όλα αυτά τα χρόνια. Παρελθόν από τη Valve αποτελεί και η hardware engineer Jeri Ellsworth, η οποία σχεδίαζε χειριστήρια για το Steam Box. H Ellsworth έγραψε στο Twitter ότι μόλις απολύθηκε. Πάντα σύμφωνα με αναφορές, αυτοί που έφυγαν από τη Valve κάνουν λόγο για μεγάλη εκκαθάριση και σημαντικές αποφάσεις στις οποίες προέβη η εταιρεία. Αν και η Valve, δια στόματος Game Newell, διαβεβαιώνει ότι δεν ακυρώνεται κανένα project, είναι προφανές ότι κάτι τρέχει. Σχόλια;

 • gogos

  Την πολιτικη του steam να μην αλλαξουν και οτι θελουν ας κανουν.. Ετσι και αλλιως η κονολα τους, οπως και γενικα οι κονσολες δεν με πολυψηνουν για την επομενη γενια..

 • tiflopodikas

  Ότι λέει ο γκογκος,ας κάνουν ότι γουστάρουν αρκεί να μην πειράξουν το steam.

 • Blackstar

  το θέμα είναι να κυκλοφορήσουν το dota 2 χώρις προβλήματα...για αλλα παιχνίδια δεν ενδιαφέρομαι τοσο αυτο το καιρό..!!

 • bigi

  Τι να σχολιάσουμε κι εμείς πια;Πού να ξέρουμε τι γίνεται στο εσωτερικό κάθε μιας (εταιρείας);

 • Βαγγέλης

  Και να που μπαίνεις σε σκέψεις ακόμα μια φορά τι θα απογινουν τα ωραία σου λεφτουδάκια και η μεγάλη συλλογή παιχνιδιών στο Steam Account, που αμα γουστάρουν το κλεινουν το μαγαζί και μένεις με το καλαμάρι στο χέρι.

  Περίεργες κινήσεις indeed, μηπως φταίει η μεταβίβαση των ψηφιακών τίτλων; Πιθανώς τα εν λόγο άτομα συμφωνούσαν στις μεταβιβάσεις οπου τους μεταβίβασαν επ' αόριστον.

 • Chronix

  Μία ερώτηση για όποιον ξέρει... Όταν αγοράζεις ένα παιχνίδι στο steam για μία πλατφόρμα, ισχύει και για τις υπόλοιπες? Θέλω να αγοράσω το Amnesia στο Linux, θα μπορώ να το παίξω και σε Windows PC?

 • http://game20.gr/ meh

  Φυσικα ρε. Ισχυει και για τα 3 υποστηριζομενα λειτουργικα.

 • Chronix

  Ωραίος. Thanx meh.