Νέα τραγελαφική καθυστέρηση του Scribblenauts Unlimited

, Τετάρτη 6 Φεβρουάριος 2013 0  

Ο τραγέλαφος με τις καθυστερήσεις παιχνιδιών του Wii U συνεχίζεται. Αυτή τη φορά ο λόγος για το Scribblenauts Unlimited, το οποίο στην Αμερική ήταν launch game, αλλά στην Ευρώπη η κυκλοφορία του είχε πάει για 8 Φεβρουαρίου, αυτή την εβδομάδα δηλαδή. Τελικά, η κυκλοφορία του Scribblenauts Unlimited αναβάλλεται για άλλη μία φορά, και μάλιστα προς το παρόν δεν έχει ανακοινωθεί νέα ημερομηνία. Σύμφωνα με ανεπίσημες πληροφορίες, η Nintendo ανακάλεσε την κυκλοφορία του Scribblenauts Unlimited κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή, για να κάνει επιπλέον διορθώσεις. Κι έτσι, ένα ακόμα επερχόμενο παιχνίδι του Wii U καθυστερεί. Εσείς σκοπεύατε να τσιμπήσετε το Scribblenauts Unlimited;

 • Anonymous

  Αυτό το παιχνίδι πρέπει να το παίζεις στη μητρική σου γλώσσα (that sounded dirty!)! Τί να το κάνω ένα παιχνίδι στο οποίο πρέπει να φαντάζομαι αντικείμενα και λέξεις, όταν είναι σε γλώσσα που μιλάω μόνο στην ανάγκη?

 • bigi

  Μπορεί για steam.Σήμερα btw είδα σε μεγάλη σελίδα ανάλυση για της δυνατότητες της gpu του wii u και δε θα έλεγα ότι ήταν κολακευτική.όχι ότι πέσαμε από τα σύνεφα βέβαια, αλλά ε.

 • Anonymous

  Κανένας δεν ξέρει ακόμα τη δύναμη του WiiU....και η σελίδα που είδες είναι μάλλον από το digital foundry...που πήρε και αναδημοσίευσε μια φήμη από το neogaf...

  Σκληροπυρηνική δημοσιογραφία δηλαδή!

 • bigi

  [Ναι, αυτή είναι.Αυτό που μου κάνει εντύπωση πάντως είναι πως ακόμα και σήμερα καμία σελίδα δεν έχει πάρει ένα μηχάνημα και να κάτσει να του ανοίξει τη gpu του να δει τι τελικά έχει.Σίγουρα οι υποθέσεις που κάνουν είναι πολύ κοντά στην πραγματικότητα, αλλά δεν παύουν να είναι ακόμα υποθέσεις.]

 • Anonymous

  Καλά, διάβασα το άρθρο και έπεσα κάτω γελώντας!

  "Εεεεε, δεν ξέρουμε τι είναι αυτό εκεί πάνω αριστερά, ούτε τι είναι αυτά που πιάνουν τόσο χώρο εκτός από τα 320 transistors, αλλά ούτε έχουμε ιδέα για τη σύνδεση της βασικής RAM με την eDRAM, ούτε και τι γίνεται με τις cache!"

  Μιλάμε, οι τύποι είναι ιδιοφυΐες! Η βλακεία στάζει ακόμα και από τα μαλλιά τους!

  Όσο για την αξιοπιστία τους, τα έχω ξαναπεί! Όποιος κοιτάξει τα βίντεο που έχουν φτιάξει με τις συγκρίσεις των multiplatform του WiiU και των άλλω εκδόσεων, θα καταλάβει πολλά για το ΔΗΘΕΝ αντικειμενικό Digital Foundry! Ειδικά στο βίντεο με το Darksiders 2! Κάντε μου την χάρη και κοιτάξτε το! Η έκδοση του 360 πέφτει οικτρά κάτω σε frame rate και οι τύποι γράφουν στην ανάλυση 60fps ακόμα και όταν βλέπεις slideshow!

  Επίσης, κουβέντα για τα textures και το textures distance!
  Το Black Ops 2 το βγάζουν ότι τρέχει τραγικά στο WiiU...Όσοι έχουμε το παιχνίδι σε αυτήν την έκδοσή του, σας διαβεβαιώνουμε ότι τρέχει απροβλημάτιστα στα 60 fps, ακόμα και όταν streamάρει διαφορετική εικόνα στο χειριστήριο! Σαφώς, υπάρχουν ένα-δυο σημεία στα οποία πέφτει, με έμφαση σε ένα cutscene στο single player όπου σου δημιουργεί πονοκέφαλο, αλλά πέρα από αυτό, τίποτα άλλο!
  Και όποιος θέλει, μπορεί να πάρει την έκδοση αυτή και να την τρέξει με fraps για να δει! Ή αν βαριέται, να μου πάρει εμένα μια καλή capturing card γιατί δεν έχω! Και υπόσχομαι να τα φτιάξω εγώ τα βιντεάκια... Χεχεχεχε!

 • http://game20.gr Terminator

  Επιστρέφοντας στο θέμα, είναι απαράδεκτο αυτό που συμβαίνει με το U αυτή την περίοδο. Καλά θα κάνουν να σοβαρευτούν.

 • http://game20.gr/ meh

  Βγηκε και στο Ευρωπαϊκο Steam επιτελους.