alt text

Αν έχετε δει trailer του Rambo: The Video Game, έχετε γελάσει, έχετε κάνει το κλασικό αστείο με “το παιχνίδι της γενιάς” και έχετε δεδομένο πως πρόκειται για ένα κακό παιχνίδι. Όντως είναι χάλια, αλλά τουλάχιστον κάνει αυτό που υπόσχεται. Από εκεί και πέρα είναι λες και οι δημιουργοί του δεν παρακολούθησαν την εξέλιξη των shooters από την εποχή των Unreal και Half Life.

Για να μην μπερδευτεί πολύ το πράγμα, δεν θα κάνω συγκρίσεις με τις ταινίες καθώς έχω να τις δω πολλά χρόνια και δεν τις θυμάμαι καλά. Το παιχνίδι πάντως περιλαμβάνει σκηνές από τα First Blood 1 &2 και Rambo 3. Η ιστορία ξεκινάει με τον Col. Trautman να αφηγείται τις περιπέτειες του John Rambo και μετά από μερικές cutscenes σας δίνεται ο έλεγχος του Rambo... Αυτό ήταν. Δεν υπάρχει πλοκή, δεν υπάρχουν χαρακτήρες, δεν υπάρχει καν αντίπαλος ή ένας στόχος. Η ιστορία χοροπηδάει αριστερά και δεξιά μέσα από cutscenes χωρίς καμία συνοχή και νιώθετε πως λείπουν ολόκληρα κομμάτια περιεχομένου. Κάποια στιγμή η αφήγηση του Col. Trautman σταματά και υποτίθεται πως μεταφέρεστε στο τώρα (Rambo 3), με τον Rambo να προσπαθεί να σώσει τον Col. Trautman που είναι φυλακισμένος κάποιων επειδή έκανε κάτι. Καμία εξήγηση για το ποιος είναι ο εχθρός, τι έκανε εκεί ο Trautman και πώς έμαθε για την κατάστασή του ο Rambo. Και θα μου πείτε, “δες τις ταινίες να καταλάβεις τι παίζει”, εδώ όμως κρίνεται ένα παιχνίδι και τα έχει κάνει σαλάτα.

Το Rambo: The Video Game είναι on-rails shooter και στις 16 αποστολές του ο Rambo γαζώνει διάφορους κλώνους στρατιωτών σε μία σχετικά καλή ποικιλία περιοχών. Τους γαζώνει σε δάση, σε ζούγκλες στο Βιετνάμ, σε πόλεις, σε ερήμους, ποτάμια και φυλάκια. Δεν θα σας πάρει πάνω από τέσσερις ώρες να ολοκληρώσετε το παιχνίδι και ο μόνος λόγος να ξαναπαίξετε είναι το σκορ και τα leaderboards. Ο χαμηλός προϋπολογισμός για την ανάπτυξη του τίτλου κάνει έντονα αισθητή την παρουσία του. Όλο το παιχνίδι αποτελείται από on-rails ακολουθίες και QTE. Ατελείωτα QTE για τα πάντα. Ακόμα και το γέμισμα των όπλων είναι ένα μισητό QTE που σας σπάει τα νεύρα. Υπάρχει και ένα ταπεινό μενού με μερικά upgrades και perks που δεν παρουσιάζει κανένα ενδιαφέρον. Κάθε αποστολή μπορεί να εξελιχθεί με έναν μόνο τρόπο και θα παρακαλάτε να μην χάσετε και χρειαστεί να ξανακάνετε όλα αυτά τα κουραστικά και αδιάφορα QTE και να πυροβολήσετε τους ατελείωτους κλώνους που κάθονται στην ίδια ακριβώς θέση. Σε μόνο μία αποστολή υπάρχει η επιλογή να προκαλέσετε ολική καταστροφή ή να ακολουθήσετε stealth τακτική. Μέγα λάθος η stealth επιλογή που έκανα, αφού αποδείχθηκε το πιο βαρετό πράγμα που έχω παίξει ποτέ μου.

Δείγμα από τα γραφικά του παιχνιδιού. Πχοιότητα.

Δείγμα από τα γραφικά του παιχνιδιού. Πχοιότητα.

Πέρα από το “στημένο” πιστολίδι, στο Rambo υπάρχει και η δυνατότητα κάλυψης για να κάνετε reload με ασφάλεια. Αυτό δεν σημαίνει πως είστε πάντα καλυμμένοι αφού αρκετές φορές έρχεται κάποιος εχθρός να σας την πέσει ή πέφτει μπροστά σας μια ουρανοκατέβατη χειροβομβίδα. Υπάρχει ένας μικρός μετρητής που γεμίζει ανάλογα με τα kills σας και δίνει την δυνατότητα να αναπληρώσετε την χαμένη σας υγεία μπαίνοντας σε ένα απλό bullet time, με τον Rambo να ξεκολλάει το λαρύγγι του ουρλιάζοντας. Αυτές είναι οι μοναδικές συγκινήσεις του παιχνιδιού. Ο μόνος τρόπος που το παιχνίδι μπορεί να γίνει πραγματικά διασκεδαστικό είναι το co-op του, που δυστυχώς δεν μπόρεσα να δοκιμάσω καθώς είναι μόνο offline, δηλαδή με δύο χειριστήρια στο ίδιο PC ή κονσόλα.

Εκεί που το παιχνίδι... δίνει ρέστα είναι στον τεχνικό τομέα. Οι cutscenes θυμίζουν 2002 με την σκηνοθεσία και τα animations τους, ενώ η συμπίεση (γιατί πού τύχη να ήταν real-time rendered) μοιάζει με αρχαίο βίντεο στο Youtube. Τα γραφικά του τίτλου είναι σίγουρα καλύτερα αλλά αυτό δεν σημαίνει πολλά. Οι υφές είναι κακές, τα μοντέλα και τα animations αδιάφορα και οι εκρήξεις τζούφιες. Μόνο μερικά ragdolls είναι ωραία και σας κάνουν να γελάσετε. Το χειρότερο από όλα είναι το FOV που αλλάζει ασταμάτητα καθώς ο Rambo αλλάζει θέση. Μπορεί να κρατάτε στα χέρια σας ένα τεράστιο πυροβόλο όπλο και στην επόμενη σκηνή να μοιάζει με νεροπίστολο επειδή η κάμερα είναι σχεδόν κολλητά με τον βράχο που έχετε για κάλυψη. Μου έφερνε ζαλάδα και αναγκάστηκα να παίζω μία με δύο αποστολές κάθε φορά. Ούτε λόγος για επιλογές γραφικών στις ρυθμίσεις πέρα από ένα low/medium/high slider και την επιλογή ανάλυσης. Έπαιξα το παιχνίδι στο high και δεν είχα το παραμικρό πρόβλημα. Άλλωστε δεν υπάρχει κάτι το απαιτητικό. Αντιθέτως, οι κακοσυμπιεσμένες cutscenes έχουν αρκετά κολλήματα.

Φάτε το κακοσυμπιεσμένο καυτό μολύβι μου άπιστοι!

Φάτε το κακοσυμπιεσμένο καυτό μολύβι μου άπιστοι!

Το κερασάκι στην τούρτα όμως είναι ο ήχος. Οι developers πήραν άδεια χρήσης των αυθεντικών ηχογραφήσεων των ταινιών για να τις ενσωματώσουν στο παιχνίδι. Δεν ξέρω αν αυτό ισχύει μόνο για τις φωνές των Stallone και Crenna, γιατί όλα ακούγονται το ίδιο χάλια. Ειδικά οι Rambo και Col. Trautman μοιάζουν λες και μιλάνε από τον πάτο ενός πηγαδιού, με κάκιστη ποιότητα και πολύ “θόρυβο”. Κατά πάσα πιθανότητα οι υπόλοιποι χαρακτήρες και στρατιώτες έχουν νέο voice over και δεν χρειάζεται να μπω σε λεπτομέρειες για το πόσο κακό είναι. Η μουσική περνά πλήρως απαρατήρητη με εξαίρεση το κλασικό κεντρικό θέμα των ταινιών που παίζει κάθε τόσο για μερικά δευτερόλεπτα. Τα δε ηχητικά εφέ είναι χαμηλής ποιότητας.

Ο μόνος λόγος που μπορώ να προτείνω το Rambo: The Video Game είναι αν το βρείτε φθηνότερα από μία σοκοφρέτα για να το παίξετε co-op με παρέα. Ακόμα και οι φανατικοί των ταινιών θα δυσκολευτούν να το απολαύσουν ολόκληρο, καθώς σταματάει να έχει πλάκα μετά από μισή ώρα. Ως “προϊόν” λειτουργεί καλά αλλά δεν έχει ούτε ένα ουσιαστικό θετικό χαρακτηριστικό. Είναι ένας arcade τίτλος από μία άλλη εποχή και δεν κάνει τίποτα αξιόλογο ώστε να προκαλέσει έστω λίγη νοσταλγία σε αυτούς που κάποτε φύλαγαν τα πενηντάρικα σαν θησαυρό για μία βόλτα στα ουφάδικα.

 • Έχει λίγη πλάκα στην αρχή
 • Co-op
 • Μικρή διάρκεια
 • Εύκολο uninstall
 • Gameplay που ούτε πριν 15 χρόνια δεν θα ήταν καλό
 • Ατελείωτα, βαρετά και άσχημα QTE
 • Κουραστική κίνηση της κάμερας
 • Ασυνάρτητη εξέλιξη της ιστορίας
 • Απαράδεκτα γραφικά
 • Σιχαμένα QTE
 • Εύκολο ακόμα και σε υψηλό βαθμό δυσκολίας
 • Απαράδεκτος ήχος
 • Μα QTE για reloading;;;
 • Κοστίζει χρήματα
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 2.0

ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ:PC (review), PS3, Xbox 360
ΑΝΑΠΤΥΞΗ:Teyon
ΕΚΔΟΣΗ:Reef Entertainment
ΔΙΑΘΕΣΗ:Enarxis Dynamic Media
ΕΙΔΟΣ:On-rails shooter
ΠΑΙΚΤΕΣ:Single-player, multiplayer
HM. ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ:http://www.rambothevideogame.com/
PEGI:18

 • Silender

  Μα σοβαρά όμως περίμενε κάποιος κάτι διαφορετικό ρε παιδιά?

 • spyros

  Χαχαχαχα! Ειλικρινά δεν εχω ξαναδεί τέτοια πατάτα και φυσικά πρωτη φορα βλεπω να περνει 2 ενα παιχνίδι οχι φυσικά οτι άξιζει κάτι παραπάνω. .

 • billl123456

  Kλαιω(απο τα γελια)

 • Berren

  Romba ξεκούμπωτη χα χα χα ωραίος Meh

 • Stealth Commando

  Can't wait for the first DLC !!!!!!!!!!!!!!!!!

 • alessan

  Εγω θα το πω! Στην δευτερη φωτο μοιαζει με τον Παπακωνσταντινου! αυτο φταιει!!! Επρεπε να του δωσουν κιθαρα και κοκκινο τσεμπερι να τους φαει λαχανο!

 • http://game20 ΗΛΙΑΣ810

  οτι νανε..ντροπη..

 • TormentedPuppet

  Θέλετε να πείτε ότι δεν είναι GOTY;

 • Gamertag

  Στα θετικα,ευκολο uninstall και μικρη διαρκεια lmao

 • gogos

  Ο Terminator πρεπει να σου κολλησει ενσημα για βαρεα και ανθυγιεινα. Mπραβο στο κουραγιο σου που την παλεψες να το τελειωσεις και να γραψεις το κειμενο! Ουτε για πλακα δεν θα το δοκιμαζα. Αυτο παντως που μου εκανε τρομερη εντυπωση (και θα σκασω αν δεν το αναφερω) ειναι πως το "αυστηρο μα ακριβοδικαιο" edge, το θεωρει καλητερο παιχνιδι απο το lords of shadow 2 (τουλαχιστον σε βαθμολογικη κλιμακα). Παρανοια 🙂

  • panzerfaust88

   καλα το edge ειναι και λιγο(...) attencion whore shite, στο witcher 2 είχε βάλει 6 η 7 αν θυμάμαι... θες να το εκτυπώσω να στο στείλω για οταν ξεμείνεις απο χαρτί στην τουαλέτα;

   • http://game20.gr Julian

    Δεν εχω διαβασει edge αλλα με αυτα που λετε ηδη το σιχαθηκα

   • alessan

    ποσο ειχε βαλει? χαχαχα ποιος ασχετιδης θα το επαιξε που δεν μπορουσε να περασει ουτε το prologue αραγε! το witcher 3 νομιζω ειναι οτι καλυτερο περιμενω φετος να παιξω!!!

    • panzerfaust88

     έψαξα μια στα γρήγορα για να δούμε με τι έχουμε να κάνουμε και δείχνει οτι δεν αξίζει να μπεις ουτε για να γελάσεις:
     Dragon age origins-5
     Mass Effect-7
     Witcher 2-6
     δεν συνεχίζω και δεν αναφέρω κατι παιχνίδια της σΕιρΑς που παίρναν 9... ουτε κατι βανδαλισμούς που εκανε οταν παρουσιάζονταν τα PS4/Xone, κατι εξώφυλλα με μια φωτογραφία του xone να διαλύεται απο χαρτοκαταστροφέα και άλλες αηδίες.
     Πολλα (αν οχι ολα) απο τα δηθεν λολεν νιουμπεν "μεγάλα" ευρωπαικα site για videogames εκτός απ'οτι τα αρπάζουν ειναι και υπερεκτιμημένα, απλα εχουν πρωτα αποκλειστικά νεα απο insiders και με τα κατάλληλο σάλιο να πέφτει μετά βεβαίως.

     • http://game20.gr Julian

      Καλα ενταξεi γελαω με τους βαθμους. Μου θυμιζει κατι τυπους και καλα ψαγμενους που θα διφωνησουν και με 1+1=2 μονο και μονο για να το παιξουν εναλλακτικοι.

      Ουστ..

      • gogos

       Δυστυχως αυτο συμβαινει. Η πλακα ειναι πως η μοδα της ψευτοψαγμενης-ενναλακτικης προσεγγισης εχει χτυπησει και καποιους απο τους εγχωριους reviewers (οχι του Game2.0). Βλεπεις αλλα μετρα και αλλα σταθμα στην αξιολογηση και καμια φορα αναρωτιεσαι αν ο συντακτης του κειμενου, απλα αντιμετωπιζει το παιχνιδι που του εχει ανατεθει αναλογως με την διαθεση που ξυπνησε το πρωι.

       Το πως ας πουμε καποιος θεωρει βαρετο και αδειο απο missions το game του gravatar σου, αλλα παραλληλα επαινει τα διακοσμητικα βουνα και λαγκαδια του RDR ακομα δεν το εχω καταλαβει. Βεβαια δεν μπορεις να πεις, εχει επιχειρηματα ο ανθρωπος, τα οποια ειναι ως επι το πλειστον ασχετα με το θεμα φιλοσοφικα αποφθεγματα, που μοναδικο σκοπο εχουν να θαμπωσουν τους απο κατω και να εδραιωσουν την αβασιμη κριτικη του.

       Sorry για το off topic αλλα αυτη η "δηθενια" ορισμενων εχει αρχισει να γινεται πολυ κουραστικη.

 • forneverarrow

  Καλά, meh είσαι θεός!! Κλαίω εμετό από την ώρα που το διάβασα 🙂 !!! Φαντάζει τόσο άθλιο game που αξίζει να το πάρουμε μόνο και μόνο γιαυτό!

  • jil

   Τι έγινε;;; Δεν σου άρεσε το BF4 και ξαναγύρισες στο COD ghosts;;;

   • forneverarrow

    Όχι ρε, απλά το icon του Ghosts μου αρέσει περισσότερο 🙂 . Καλό το BF παρά τα bugs. Είναι κόλλημα!

 • http://game20.gr Terminator

  Νομίζω έχουμε βαθμολογία ρεκόρ στην ιστορία του site

 • OroNTiuS

  ''Εύκολο uninstall''

  Θεικο!

 • meh

  Τι να πω παιδια, τουλαχιστον το επομενο παιχνιδι που εχω αναλαβει ειναι πολυ ωραιο. 😛
  Περιττο να πω πως το παιχνιδι παιζεται μονο με το ενα χερι την περισσοτερη ωρα. Το πληκτρολογιο το επιανα για να κανω στα γρηγορα τα QTE και για να πατησω alt+F4 μολις τελειωνε μια αποστολη.

 • Ratchetakias

  χαχαχαχαχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα τι λέει ρε ο τύπος ?! δεν υπάρχεις ρε !χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

 • ApoStyle

  "O μόνος λόγος που μπορώ να προτείνω το Rambo: The Video Game είναι αν το βρείτε φθηνότερα από μία σοκοφρέτα για να το παίξετε co-op με παρέα"

  ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ εγώ πάλι τη σοκοφρέτα θα πάρω!

 • Kostas

  Εχω καμια ωρα που το χω διαβασει και ΑΚΟΜΑ γελαω με το +Ευκολο Unistall χαχαχαχαχα εγραψες!
  Δε το χω παιξει αλλα απο βιντεακια που εχω δει στο yt ειναι επιεικώς τραγικο..
  Το μονο που μπορω να του αναγνωρισω ειναι οτι ειναι ολοιδιο με τη ταινια.. Μπορει να σε πυροβολανε με machine στη μουρη σου μπροστα σου, αλλα δε σε πετυχαινει καμια κ αρκει μια μολις σφαιρα σου για να ταβλιαστουν :p

 • G.J.

  Βαθμολογια 2.0, οπως λεμε game2.0?

  • http://game20.gr Terminator

   😆

 • LoL4NevEr

  Έχω λιώσει...
  Meh:
  "Το πληκτρολογιο το επιανα για να κανω στα γρηγορα τα QTE και για να πατησω alt+F4 μολις τελειωνε μια αποστολη."
  "Μικρή διάρκεια
  Εύκολο uninstall"
  "Σε μόνο μία αποστολή υπάρχει η επιλογή να προκαλέσετε ολική καταστροφή ή να ακολουθήσετε stealth τακτική. Μέγα λάθος η stealth επιλογή που έκανα, αφού αποδείχθηκε το πιο βαρετό πράγμα που έχω παίξει ποτέ μου."
  "Ο μόνος λόγος που μπορώ να προτείνω το Rambo: The Video Game είναι αν το βρείτε φθηνότερα από μία σοκοφρέτα για να το παίξετε co-op με παρέα."
  Καλά, εντάξει, υποκλίνομαι xD
  Είδα το βίντεο του TotalBiscuit σήμερα, και μετά έρχομαι να διαβάσω αυτό, δεν αντέχω άλλο σήμερα..! xD

 • Kapa

  "+Μικρη διαρκεια"
  "+Ευκολο unistall"

  Ενα χαρτομαντηλο να μαζεψω τα δακρυα μου.....

 • Κωστας 31gamer

  Με το τιτλο μονο ρε μαγκες καταλαβαινεις για το τι προκειτε ................
  Ακου RAMPO:THE VIDEO GAME ......................

 • Κωστας 31gamer

  Πραγματικα η δευτερη φωτο ειναι σαν εργο τεχνης ,μονο υπογραφη του ζωγραφου λειπει κατω δεξια

 • panzerfaust88

  Δηλαδή ουτε για τους φαν των ταινιών και της καλτίλας σαν και εμένα δεν κάνει;
  I'm Sad 🙁

 • Pilex

  Ώστε θάβετε αυτήν την παιχνιδιάρα, παλιοσοβιετοκομουνισταράδες!!!!!. Σας ενοχλεί που ο Τζον Ράμπο, μόνος του τα έβαλε με όλους τους κακούς και τους παλιανθρώπους. Μόνο όποιος έχει λατρέψει τις ταινίες του, μπορεί να καταλάβει και αυτήν την παιχνιδάρα. Η προσπάθεια που κάνετε να θάψετε αυτό το μεγαλειώδες παιχνίδι, θα πέσει στο κενό ή καλύτερα θα πέσει μέσα στην παγίδα που σας έχει ήδη στήσει ο Ράμπο. Ζήτω ο Ράμπο, ζήτω οι θρυλικές ταινιάρες του και πιο πολλά ζήτω στο καταπληκτικό παιχνίδι του.

 • http://game20.gr Julian

  Το παιχνιδι ακουγεται σαν να μαζευτηκαν ενας μαναβης ενας μπακαλης και ενας σουβλατζης να βαλαν απο 100 ευρω και να το φτιαξαν. Κριμα γιατι ειχα πει αν ειχε 4 και πανω να το δοκιμαζα.

  Οταν λενε on rails εννοουμε house of the dead η χειροτερο; Γιατι το on rails σε συνδυασμο με το QTE με μπερδεψε σαν περιγραφη.

 • http://game20.gr Julian

  Α τωρα ειδα τα + -. Χεχεχε ωραιος!

 • Schoumi

  - Πρώτη φορά στη ζωή μου βλέπω review ενός videogame που η μικρή του διάρκεια και το απλό uninstall να θεωρούνται πλεονεκτήματα ! Έγραψε ιστορία ο Meh !!!! Υποκλίνομαι ενώπιον της βλακείας αυτού του τίτλου. Πραγματικά δηλαδή, από τη στιγμή που βγήκαν τα πρώτα βίντεο του παιχνιδιού, πίστεψε κανείς ότι θα πρόκειται για καλό τίτλο; Σοβαρά τώρα...

  - Στην τελευταία εικόνα τι μαλλιά (κουβάρια !) είναι αυτά; Τα μαλλιά της Lara Croft στο "Αngel of Darkness" αποτελούνταν από πιο πολλά πολύγωνα !!!

  - Τα γραφικά δεν πρόκειται να βελτιωθούν, ούτε άμα βγει DX11 patch και το συνδυάσετε με Sweet FX !!!

  - Η μόνη περίπτωση να σπαταλήσω το χρόνο μου για να ασχοληθώ με αυτό το παιχνίδι, είναι να μου βάλετε ένα Μπαζούκα στον κρόταφο !!!!!!!! 🙂

  - Τα είχα πει εγώ - δε τα 'λεγα; "Αν αυτός είναι ο Rambo, εγώ είμαι η Britney Spears" !!!

  - Aκόμα κλάνω δάκρυα γέλιου με το review !!! Μeh, είσαι τρελός !!!!!!!!!!!

 • Georgerambo

  Πραγματικα παιδια απελπιστηκα ειμαστε 2014!!!και το gameplay ηταν απαισιο οπως και τα γραφικα του νομιζα οτι ημουν στα allou fun park και επαιζα το παιχνιδι που ριχνεις λεφτα, παιρνεις το οπλο απο το μηχανημα και μολις σκοτωνεις περνας σε αλλη σκηνη παρα πολυ κουραστικο περιμενα να τελειωσει για να δω το τελος....!!! αποψη μου ειναι χασιμο χρονου να παιξεις και τα αλλα δυο επιπεδα δυσκολιας

 • OroNTiuS

  Εγω να δω τι θα κανω που πηγα και πηρα 2 Titan Black για να τις κανω SLI ωστε να μπορεσω να παιξω αυτο το μεγαθηριο!

  Κλαιω τα λεφτα για το Γιαννη το Ραμπο!

 • spyroskonst

  Είσαι απλά κορυφαίος Meh, απίστευτο review! Βρε θηρίο στα συν "Μικρή διάρκεια" και "Eύκολο uninstall" ??? Δεν υπάρχεις!

 • Βαγγέλης

  Ok ολα καλά, αλλα τι σας φταίει ο καημένος ο Σταλόνε που είναι πλέον σε μια γωνιά και κλαίει με αναφιλητά;

  Αυτόν δεν τον σκεφτήκατε;

  • Schoumi

   Aυτός και οι developers (οι νουμπάδες-μπαστουνοκαρακατσάβλαχοι) δε σκέφτηκαν εμάς τους gamers ! Δε μας σεβάστηκε κανείς και κυκλοφόρησαν αυτό το - το - το - δεν ξέρω με ποια λέξη να το χαρακτηρίσω ! 🙁 Εμείς πρέπει να σκεφτούμε το Σταλλόνε;

 • JCDenton13

  Τα site τα παιρνει απο τον Σβαρτζενεγκερ!!!!

  • http://game20.gr Terminator

   Τα παίρνουμε από το θεό Άρνολντ και είμαστε περήφανοι γι αυτό

   • Βαγγέλης

    Nαι αλλα στο Escape Plan αν δεν ήταν το Stally ακόμα μέσα στην ψειρού θα ήσουν 😀

 • Amonra

  Μα τι παιχνιδάρα είναι αυτή? Τρέχω αμέσως να την αγοράσω, μα πως μου διέφυγε τέτοιο διαμάντι?

 • Κωνσταντίνος

  Είμαι φανατικός των ταινιών εδώ και χρόνια,όμως,στη παρούσα φάση είναι προτιμότερο να δώσω λεφτά για να ξανά αγοράσω τις ταινίες,πάρα το παιχνίδι.

 • jim123

  θετικα...ευκολο uninstall lol τοσο χαλια?

 • alessan

  Το χειροτερο απο ολα ειναι οτι με βαση την θεματολογια αν ασχοληθεις και φτιαξεις ενα σεναριο της προκοπης -να βαλεις και καλα φλασκμπακ για μερικα πραγματα αν θες να το εμπλουτησεις με πιστες και περιβαλλοντα- μπορουσε να βγει ενα πολυ καλο αποτελεσμα σε στυλ tomb raider και uncharted! Και η πρωτη ταινια ηταν ταινιαρα! ασχετο αυτο! αλλα δυστυχως χαλια

 • chuck_the_frog

  Αξίζει να το έχει κανείς στη συλλογή του, μόνο και μόνο για το χάλι του και για το όνομά του......

 • Daoudos

  2.0??? ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ? ΟΥΤΕ -2.0 ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ! ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΝΕ ΤΟΝ RAMBO ΤΟΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΑΝΕ

 • JohnRambo

  Οχι ρε meh,μας μαχαιρωσες στη καρδια με το review!!Βαλε ενα 3 τουλαχιστον για τα χρονια που ειμαι στο game 2.0,ρε γαμωτο!!!

  • cr4

   Μηπως το εφτιαξες εσυ το παιχνιδι;; 😛
   Γιατι ζητας υψηλοτερη βαθμολογια 😛

  • panzerfaust88

   ασε τους ιερόσυλους αμύητους στην λάσπη και το αίμα, σε όσους δεν αρέσει να τους βάλουνε στον λάκκο με τις βδέλλες που είχανε και τον Ράμπο! ψήνεσαι για co-op;

 • http://thereaperclan.blogspot.gr/ TheReaper

  Και λέω εγώ τώρα με το φτωχό μου το μυαλό...

  Η εταιρία εκείνη που έβγαλε το Tomb Raider - εκείνη η γνωστή καλέ, να δεις πως τη λέγανε... έχει και μεγάλο όνομα που μου διαφεύγει τώρα και είναι βασικό... Τέλος πάντων. Παραπονέθηκε ότι δεν έπιασε τον αριθμό πωλήσεων που ήθελε για το παιχνίδι.

  Η Υφαλοκρηπίδα Διασκέδαση, τι πωλήσεις περιμένει από το παιχνίδι; Είναι σίγουρη ότι θα πάρει τα λεφτά της πίσω να καλύψει τουλάχιστον τα έξοδα; Λέω ρε παιδιά, μια απορία είναι...

 • Zaratoth

  Να πετάξω λάδι στη φωτιά για να σπάσω λίγο πλάκα.

  Μιλάμε για την εταιρία που αγόρασε τα δικαιώματα και ετοιμάζει παιχνίδι TERMINATOR; 😛

 • NitroStreet

  Multiplayer έχει το game 🙂 !!