Προ των πυλών η ανακοίνωση του νέου Rainbow Six

, Σάββατο 29 Οκτώβριος 2011 0  

Αρκετά χρόνια μετά το τελευταίο Rainbow Six, το πολυαγαπημένο αυτό franchise είναι έτοιμο να επιστρέψει δριμύτερο. Aπό τη μία η πρόσφατη καταχώρηση των domains Rainbow6Patriots.com και RainbowsixPatriots.com από τη Ubi, και από την άλλη αναφορές για επικείμενη αποκάλυψη του τίτλου, μας οδηγούν στο συμπέρασμα ότι η ανακοίνωση του "Rainbow Six: Patriots" είναι προ των πυλών. Σύμφωνα με πρόσφατες φήμες, η ιστορία του παιχνιδιού αφορά ένα γκρουπ τρομοκρατών που έχει εξοργιστεί με το σύστημα της Wall Street και της κυβέρνησης, και αποφασίζει να χτυπήσει τη Νέα Υόρκη. Πέρα από την επιστροφή στις βασικές αρχές της σειράς, υπάρχει ένα πρωτότυπο σύστημα ηθικών επιλογών, βάσει του οποίου η ιστορία εξελίσσεται διαφορετικά, ανάλογα με τις αποφάσεις σας σε σημαντικές στιγμές. Δεν μιλάμε όμως για απλές αποφάσεις, αλλά για κάτι πολύ περισσότερο – ηθικές, συναισθηματικές επιλογές, στις οποίες καλείστε να ζυγίσετε το κόστος της ανθρώπινης ζωής. Υπομονή, θα μάθουμε σύντομα. Ανυπομονείτε για νέο Rainbow Six;

 • Simos

  Ωραίο ακούγεται. Αλα Slinter Cell Double Agent δηλαδή. Για να δούμε..

 • OroNTiuS

  Ακουγεται πολυ καλο...Καιρος να ξεκινησω απο αυτο την σειρα γιατι τα προηγουμενα δε τα εχω αγγιξει!!(κακως)

 • Simos

  Το πρώτο ήταν λιγάκι κουραστικό. Το δεύτερο πολύ καλό!

 • ErwinRommel

  Simos, όταν λες πρώτο εννοείς το Rainbow Six του 1998 ? Γιατί και εγώ δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με την σειρά και είμαι πραγματικά περίεργος.

 • Simos

  Το πρώτο είναι το Tom Clancy's Rainbow Six Vegas και το δεύτερο είναι το Tom Clancy's Rainbow Six Vegas 2. Στο πρώτο με κούρασαν τα περιβάλλοντα (και τα χρώματα) γιατί ήταν αρκετά επαναλαμβανόμενα. Στο δεύτερο υπάρχει μεγαλύτερη ποικιλία.