Ακόμα περισσότερες λεπτομέρειες για το χειριστήριο του Project Cafe

, Σάββατο 30 Απρίλιος 2011 0  

Όπως είναι προφανές πλέον - αν και δεν υπάρχει καμμία επίσημη σχετική πληροφορία - η κύρια ατραξιόν της νέας κονσόλας της Nintendo θα είναι και πάλι το χειριστήριο. Σύμφωνα με νέες αναφορές, το χειριστήριο του Project Cafe έχει οθόνη αφής 6.2 ιντσών που λαμβάνει δεδομένα ασύρματα από την κονσόλα, δύο αναλογικούς, κάμερα και οκτώ κουμπιά. Παρόλα αυτά, λέγεται πως δεν αποτελεί αντικαταστάτη του Wii Remote, καθώς το Project Cafe είναι συμβατό και τους δύο τύπους χειριστηρίων. Δεν αποκλείεται να δούμε παιχνίδια που υποστηρίζουν μόνο το νέο χειριστήριο με την οθόνη, παιχνίδια που υποστηρίζουν μόνο το motion controller, ή και παιχνίδια που υποστηρίζουν και τα δύο. Το Project Cafe θα αποκαλυφθεί επίσημα στην Ε3.

 • http://mygamingrig.tk CmdShepard85

  και τα δυο τηλεχειρηστηρια??? Δηλαδη πρεπει να εχουμε τεσσερα χερια για να πεξουμε??? Ενταξει, θα βρω αλλα δυο απο κανενα μαυραγορητη! Ελπιζω να αξιζει!!!

 • GamerFreak

  Βασικά αυτό που δεν κατάλαβα είναι το εξής:Οι φήμες λένε πως το χειρηστήριο θα είναι με οθόνες κλπ αλλά φυσιολογικό όπως δηλαδή του 360 και του ps3 ή σαν του Wii που μοιάζει με αγγούρι και δεν μπορείς να παίξεις...Γιατί άμα είναι τέτοια μπούρδα δεν το παίρνω...ΕΓώ θέλω χειρηστήριο να μπορώ να το πιάνω και όχι ματσούκι...Άν είναι ματσούκι να το πουλήσουν στις κ@...ένες αγγίδες που τις λείουν και οι άντρες να τη βρουνε...

 • http://game20.gr Terminator

  Παραδοσιακό με οθόνη όπως φαίνεται.

  Gamefreak γράφε χωρίς χαρακτηρισμούς παρακαλώ.

 • http://www.game20.gr Marioland

  Gamefreak WTF? κανoνικό χειριστήριο είναι με μια οθόνη φυτεμένη κάπου (μάλλον στην μέση) Προς τί ο θυμός; (και ακόμα δεν το είδαμε)

  CmdShepard85, Το οτι θα είναι συμβατό με το Wii Remote και με το κανονικό χειριστήριο, δεν σημαίνει οτι κάποιος παίζει ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ και με τα δύο. Απλά κάποια παιχνίδια θα εκμεταλλεύονται και τα motion controls. Ευκόλως εννοούμενα πράγματα: Έχεις δει κανέναν να παίζει goldeneye με το Wii Remote και το Classic Controller ταυτόχρονα; 😛 Όπως είπες, κανένας δεν έχει τέσσερα χέρια.