Δωρεάν το MAG για τους συνδρομητές του PlayStation Plus

, Τετάρτη 29 Δεκέμβριος 2010 0  

Η Sony εντείνει τον αριθμό αλλά και τη σημασία των προσφορών που κάνει στους συνδρομητές του PlayStation Plus. Τονίζω το δεύτερο σκέλος, τη σημασία δηλαδή, γιατί η εταιρία πλέον αρχίζει να χαρίζει στα μέλη του Plus ακόμα και μεγάλα παιχνίδια, κάνοντας την αρχή με το MAG. To αξιόλογο online FPS της Zipper πλέον διατίθεται δωρεάν για κατέβασμα από το Store στους συνδρομήτες του αμερικανικού PS Plus, με μόνο περιορισμό το ότι μπορούν να φτάσουν τον χαρακτήρα τους μέχρι το level 8. Αν θέλουν να πάνε παραπάνω πρέπει να πληρώσουν την τιμή του παιχνιδιού ($29.99), αλλά ακόμα κι αν δεν το κάνουν αμέσως, έχει νόημα να συνεχίσουν να παίζουν δωρεάν γιατί τα XP που κερδίζουν αποθηκεύονται, και προστίθενται στο προφίλ μόλις γίνει η πληρωμή. Λογικά θα δούμε ανάλογες προσφορές και στο ευρωπαϊκό PlayStation Plus. Όχι κι άσχημο έτσι;

 • alex

  kalo an kai to exo

 • http://www.citytune.gr GeorgePál

  Οου! Τώρα μάλιστα, αρχίζει να αξίζει το Plus! 🙂

 • gerasimos

  αφου δεν το εκανε απο την αρχη ωστε να πληρωνουμε το psn η sony για εμενα ηταν λαθος να το κανει στην μεση κ να μας αναγκασει!δεν παει να βαλει κ την σειρα gta δωρεαν(αυτο θα το παρω) εγω δεν αλλαζω απο το δωρεαν στο να πληρωνω!

 • Nicholas

  Το οποίο φαντάζομαι ισχύει ότι και για τα άλλα παιχνίδια του plus που εάν λήξει η συνδρομή και δεν την ανανεώσεις αυτομάτως τα χάνεις και δεν μπορείς να τα παίξεις.

 • GamerFreak

  Γιατί στο Αμερικάνικο;Εμείς δεν πληρώνουμε;Στο πηγάδι κατουρήσαμε;