Άλλη μια ματιά στις εντυπωσιακές δυνατότητες του PlayStation Move

, Τρίτη 31 Αύγουστος 2010 0  

Η καινούρια συσκευή που πολλοί από εσάς θα έχετε στα χέρια σας από τις 15 Σεπτεμβρίου, άσχετα με τα πρώτα της παιχνίδια, μπορεί να κάνει θαύματα. Αναφέρομαι στο πολυαναμενόμενο PlayStation Move, το νέο χειριστήριο του PS3. Παρακάτω μπορείτε να απολαύσετε ένα ακόμα tech demo βίντεο, το οποίο παρουσιάζει ορισμένες από τις εκπληκτικές δυνατότητες του Move. Μπορεί το Kinect λόγω της φύσης του να μας φέρνει στο μυαλό καταστάσεις Minority Report, αλλά στην πράξη μέχρι στιγμής η πρόταση της Sony θα έλεγα ότι υπερέχει. Φυσικά, η πραγματική μάχη/σύγκριση θα αρχίσει όταν με το καλό και οι δύο συσκευές είναι διαθέσιμες στην αγορά. Για δείτε!

 • giannis

  Wow!! Εντυπωσιακο!! Με βλεπω να παιρνω PS3!!(Μην με βρισουν οι hardcore gamers γι'αυτο, αλλα ειμαι οικογενειαρχης ανθρωπος :)....)

 • GamerFreak

  γιατί να σε βρισουν αδερφέ...Και εγώ που δεν είμαι ακόμα οικογενειάρχης επαίζω τα πάντα από hardcorίλες μέχρι και kinectimals...Όλα έχουν την ώρα και την πλάκα τους...Και σαν συλλέκτης και ψυχάκιας με τη βιομηχανία των βιντεοπαιχνιδιών εδώ και χρόνια δε λέει να λείπει τίποτα από την τεράστια και αγαπημένη συλλογή μου 😛
  Έχει γίνει προπαραγγελία εδώ και μήνες 😛

 • giannis

  σωστα τα λες,το ειπα βεβαια χαριτολογωντας.