Διπλό retro χτύπημα Sega με NiGHTS into dreams και Sonic Adventure 2

, Τρίτη 2 Οκτώβριος 2012 0  

Πιστή στην στρατηγική αναβίωσης retro τίτλων που ακολουθεί τα τελευταία χρόνια, η Sega βγάζει δύο ακόμα παλιά παιχνίδια της σε HD. Ο λόγος για τα κλασικά NiGHTS into dreams και Sonic Adventure 2, τα οποία είναι από αυτή την εβδομάδα διαθέσιμα σε PSN και Xbox Live με τιμή €7.99/800 MS Points. Τα δύο παιχνίδια επιστρέφουν ξαναδουλεμένα σε HD, με trophies και achievements. Για το Sonic Adventure 2 μπορείτε να τσιμπήσετε και το Battle mode DLC (€2.49/240 Points), το οποίο προσθέτει χάρτες και χαρακτήρες από την επανέκδοση του παιχνιδιού στο Gamecube. Aν τσιμπήσετε το NiGHTS into dreams, αποκτάτε δωρεάν και το Christmas NiGHTS bonus DLC, που περιλαμβάνει επίπεδα που μέχρι τώρα είχαν περιορισμένη διαθεσιμότητα. Τέλος, με την αγορά οποιουδήποτε εκ των δύο παιχνιδιών στο PSN, λαμβάνετε δωρεάν αποκλειστικό theme για το PS3. Δείτε το σχετικό trailer παρακάτω και πείτε μας αν θα τσιμπήσετε NiGHTS into dreams ή/και Sonic Adventure 2!

 • Giannis Giapitzakis

  Το nights πρέπει να είναι πολύ ωραίο. Το Gameplay μοιάζει λίγο γραμμικό και ασυνήθιστο, αλλά η χρωματική παλέτα του είναι πολύ όμορφη, και η αισθητική από τις καλύτερες της γιαπωνέζικης σχολής.

 • Mπαστουνόβλαχος (κατά κόσμον Pitsos)

  E ρε τζαμπο που σας χρειαζεται

 • kouk0c

  Ρε παιδιά, τι ώρα κάνει update το PSN; ...περιμένω το Nights Into Dreams HD, από όταν ανακοινώθηκε μετρούσα μέρες και νόμιζα θα το είχα από χθες!

 • http://game20.gr Terminator

  Απόγευμα 🙂

 • kouk0c

  Το release date είναι 2 Οκτωβρίου και κάπου διάβασα ότι τα update γίνονται απογευματινή ώρα (Αμερική), οπότε υπέθεσα εδώ να εμφανίζεται πρωί.
  Πως ακριβώς γίνεται;

 • Giannis Giapitzakis

  Τι περίεργο και ακαταλαβίστικο παιχνίδι είναι αυτό το nights; Τι προσπαθείς να κάνεις;