Ο Έλληνας συνεχίζει να… πίνει μπάφους και να παίζει Pro
Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2009 | Συντάκτης: Terminator

Η πρόσφατη δημοσκόπηση που κάναμε στην κεντρική σελίδα του site σχετικά με την φετινή μάχη PES εναντίον FIFA ολοκληρώθηκε και πιστεύω ότι οι αριθμοί μιλούν από μόνοι τους.
Ακόμα μια χρονιά λοιπόν, αποδεικνύεται ότι ο Έλληνας συνεχίζει να… πίνει μπάφους και να παίζει Pro, αφού το 41% των αναγνωστών μας απάντησε ότι φέτος προτίμησε να τσιμπήσει το Pro Evolution Soccer 2010, παρόλο που το FIFA 10 συγκέντρωσε καλύτερες βαθμολογίες, όχι μόνο από εμάς, αλλά και από τα περισσότερα sites, περιοδικά κλπ γενικώς. Το ποδοσφαιράκι της ΕΑ πάντως δεν είναι πολύ πίσω, αφού το 36% δείχνει ότι η ψαλίδα κλείνει.
Αξίζει να σημειωθεί ότι το 18% των αναγνωστών απάντησε ότι δεν αγόρασε κανένα από τα δύο, αντίθετα με το 5% που απέκτησε και τα δύο.
Βέβαια, άσχετα με το ποιος βγαίνει πρώτος και ποιος δεύτερος, το δεδομένο είναι ότι τα παιχνίδια ποδοσφαίρου στην Ελλάδα κάνουν θραύση. Καλό είναι λοιπόν, σε κάποια φάση η Konami και η ΕΑ να αξιωθούν να συμπεριλάβουν και το πλήρες ελληνικό πρωτάθλημα στους τίτλους τους, καθώς έχουμε βαρεθεί να βλέπουμε τις πιο απίθανες ομάδες και λίγκες, την στιγμή που οι δικές μας λάμπουν διά της απουσίας τους.
Το νέο poll αφορά -τί άλλο;- το Moden Warfare 2. Για πάμε!




θυμάσαι terminator, ‘οταν κάναμε ανάλογη συζήτηση περί ελληνικού πρωταθλήματος που είχαμε καταλείξει…??? όταν ανεβούν οι πωλήσεις των τίτλων κατά κάτι χιλιάδες ίσως τότε να μας βάλουν το ελληνικό πρωτάθλημα..
Νομίζω είναι ήδη αρκετές, αν πραγματικά αυτό είναι το κριτήριό τους. Τα ποδοσφαιράκια είναι από τα παιχνίδια που ο Έλληνας παίρνει κάθε χρόνο αυθεντικά.
pes 4ever!!!!!!!!!!!!!!!
Καλωσήρθες στην παρέα Πάνο!
xaxaxxa telika emeis oi ellines eimaste kollimenoi teleiws.!!
egw exw gyrisei sto fifa apo to 2008 k 8ewrw pws pleon einai poly kalytero .
εχω βαρεθει να διαβαζω κριτηκες του στυλ οτι το φιφα εχει καλυτερες βαθμολογιες παγκοσμιος….εγω θελω να βγει καποιος ξεχωριστα και να πει οτι στο playstation το φιφα ειναι καλυτερο στο xbox το ιδιο αλλα στο pc που παιζω εγω και με ενδιαφερει πηρα και τα 2 και η διαφορα ειναι τεραστεια υπερ του pes….το φιφα δεν παιζεται στο pc και εμενα με ενδιαφερει μονο το pc
Nomizo oti i Superleague exei poli akriba dikaiomata. Pantos FIFA kai mono FIFA. Apo to 97 paizo mono afto
Δεν θα με εξέπληττε Γιάννη αν όντως ισχύει αυτό με τα ακριβά δικαιώματα της Σούπερ Κλίκας. Άλλη μια παράνοια σε μια παρανοϊκή χώρα…
Stof εννοείται ότι στο PC το PES είναι η μόνη επιλογή που αξίζει. Η ΕΑ έχει αποδείξει ότι δεν της καίγεται καρφί για το FIFA στο PC, από τη στιγμή που χρησιμοποιεί ακόμα την παλιά engine. Όμως η συντριπτική πλειψηφία των gamers παίζει τα ποδοσφαιράκια στα 360 και PS3, και εκεί το FIFA υπερτερεί.
Nomizo oti isxyei, opote i EA sou leei ti na kano tora, na doso enan skasmo lefta gia na exo sto FIFA ton Panthrakiko FC kai ton Ergoteli FC?
πηρα το εισητηριο κ απο αυριο ειμαι στο τουρνουα που γινεται στη πατρα!