Φυλλάδα: Tα βιντεοπαιχνίδια μετατρέπουν τα παιδιά σε… ζόμπι
Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2012 | Συντάκτης: Terminator

H γνωστή και μη εξαιρετέα βρετανική φυλλάδα Daily Mail ξαναχτυπά πιο προκλητική από ποτέ, ισχυριζόμενη ότι τα video games κάνουν τα παιδιά… ζόμπι. Η εφημερίδα φιλοξενεί κάποια γελοία σχόλια φιλανθρωπικής οργάνωσης που βοηθά τους νέους ανθρώπους να ξεπεράσουν τον εθισμό τους στα βιντεοπαιχνίδια. Σύμφωνα με στέλεχος της οργάνωσης, πολλοί νεαροί μοιάζουν με… πρεζάκια, λόγω έλλειψης ύπνου, αφού παίζουν games συνέχεια. Επιπλέον, έχουν αντικαταστήσει τις πραγματικές, συναισθηματικές σχέσεις, με κενές, εικονικές σχέσεις, γεγονός που επηρεάζει την συμπεριφορά τους. Αυτές οι υπερβολές είναι βούτυρο στο ψωμί της (κάθε τέτοιας) φυλλάδας, που ψάχνει ευκαιρία να τα βάλει με τα video games. Αστεία πράγματα!
Σχετικές ειδήσεις: video games




Μόνο αστεία? Γελοία!!!
η daily mail τα λεει αυτα?χαχαχαχαχαχ!Σαν να λεμε η espresso της αγγλιας ειναι αυτη η φυλλαδα ασχολειται μονιμα με βυζια κωλους και ποδοσφαιρο. Α και ανακαλυπτει παντου τρομοκρατες και τεμπεληδες Ελληνες.
εχει δικιο οσα παιδια παιζουν βιντεοπαιχνιδια γινονται ζομπι
εγω βλεπο καθημερινα ζομπι στο κεντρο της πατρας
ο κοσμος περπαταη μονος και κανη μοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοουυυυυυυυυυ μοοοοοοουυυυυυυυυυυυ
εκει λιπον ερχομαι εγω και λεω δεν προκιται για ζομπι αλα για μοσχαρια
ξυπνισται ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε καντε και καμια διαδιλωση εστο μια καταλιψη
τοσα χρονια καναται καταλιψης για το τιποτα τωρα που δεν σας εδοσαν ουται βιβλια δεν κανη κανης
τη μας ποτιζουν ρε τη μας ψεκαζουν?
Δεν είχαν τι να γράψουν μου φαίνεται…. αυτοί είναι ζόμπι!
χμμμ λες εκεί να οφείλεται που τελευταία όταν χασμουριέμαι θυμίζω λίγο ζόμπι?
http://www.youtube.com/watch?v=1VSmiXRn4vs&feature=related
Αγαπημένη ταινία!
πολυ γελοιο το shaun of the dead!!!μου δωσες την ορεξη να το ξαναδω!
εμ γελιο ηθελα να πω!σορυ για το διπλο ποστ
καλά τα έχουμε πεί χίλιες φορές,δεν έχει νοήμα πιά πιστεύω.καλά κ αυτός που έγραψε ότι τα παιχνίδια το κάνουν αυτό έχε γούστο πόσο μαλ είναι.αν παίζεις με μέτρο δεν υπάρχει πρόβλημα αν τώρα το παρακάνεις κάποιες φορές εντάξει δεν έγινε τίποτα.αν όμως παίζεις όλη μέρα απο 10 ώρες κ δεν σε νοιάζει τίποτα κάτι συμβαίνει,γενικά με πολλά πράγματα αυτο γίνεται πράγμα το όποιο είναι λάθος να τα βάζουμε με το gaming κ μόνο με αυτό.
Εν μέρη εχει δικιο. Η αποχαύνωση δεν ειναι λύση. Don’t do games children.
ZΩΣΕ ΖΟΜΠΙΙΙΣΣ ΣΤΟΝ ΛΑΑΟΟ.
Προτιμώ τα ζόμπι (καμένοι gamers) από τις αλκοολικές λούγκρες (αγγλάκια).
αλκοολικοι με δυο μπυρες!ουτε αυτο δεν μπορουν να κανουν καλα
Ε οχι και 2 μπυρες, αυτοι πίνουν σαν γλάροι, ξεκινάνε απο το σπίτι για οικονομία.
Ε άμα είσαι αδρανής στην ζωή σου χωρίς καμία απασχόληση πέρα από το άμα καταφέρεις να πάρεις το achievement και γενικά δεν έχεις σοβαρούς στόχους αφού στα παρέχουν όλα άλλοι λογικό το βρίσκω. Όπως λέγαν και οι σοφοί , παν μέτρο άριστο. Ε άμα δεν το πάρεις με μέτρο κάτι παρόμοιο θα συμβεί.
Προτείνω να βάλουμε τον ανώνυμο να τους στείλει ένα ευχετήριο mail… αχαχα ^_^
ασε βαγγελη τους εχω ζησει στην κερκυρα με 3 μπυρονια βλεπουν οραματα!χαχαχαχ!απαισιοι τυποι και πολυ στερημενοι απο τη ζωη γενικοτερα.τεσπα μην βγαινουμε και oftopic
Νομιζω οτι δεν χρειαζετε καν να μπει στο site μια τετοια φοβικη «ειδηση».. Τα ηλεκτρονικα παιχνιδια ειναι μια μορφη ψυχαγωγιας οπως αμετρητες αλλες.. Το γεγονος οτι καποιοι ανεγκεφαλοι θελουν να δαιμονοποιησουν καθε προιον τεχνολογιας δεν σημαινει οτι πρεπει να τους δινουμε και αξια σχολιαζοντας τις μαλακιες τους..
όταν οι γονείς παρατάνε το παιδί τους με ένα μοχλό στο χέρι και το αφήνουν να καίγεται,μόνο και μόνο για να αναπληρώσουν το κενό που αφήνουν οι ίδιοι, τότε δεν τους φταίνε τα games! αλλά τα έχουμε ξανά πει αυτά! πάνω από 50 φόρες σε παρόμοιες ειδήσεις!
Όσο ψάχνουν τον υπεύθυνο για την αποβλάκωση των παιδιών τους μακριά από καθρέπτες, δεν πρόκειται να τον βρούν.
+1 MENIS_FF.C