Πρώτη γεύση από το gameplay του Brink | Game 2.0
Top

Πρώτη γεύση από το gameplay του Brink

Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2009 | Συντάκτης: Terminator 

brink news v2

Αν πιστεύετε ότι οι εικόνες του πολυαναμενόμενου FPS Brink που έχουν δοθεί στη δημοσιότητα μέχρι τώρα είναι «πειραγμένες», «too good to be true» που λένε, ήρθε η ώρα να αλλάξετε γνώμη.

Η Splash Damage έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο gameplay βίντεο του Brink, και όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω, το παιχνίδι φαίνεται εκπληκτικό. Το βίντεο παρουσιάζει το «πρωτοποριακό» σύστημα κίνησης SMART, με το οποίο εκτελείτε τις κινήσεις που θέλετε χωρίς να χρειάζεται να πατήσετε συγκεκριμένα κουμπιά. Πάντως, την παράσταση κλέβουν τα γραφικά και συγκεκριμένα το art style του τίτλου, που είναι φανταστικό.

Δυστυχώς, το βίντεο φέρνει και κακά μαντάτα: το Brink πλέον αναμένεται το φθινόπωρο του 2010 (360, PS3, PC), αντί για την άνοιξη. Ντάξει, αν είναι τόσο καλό όσο δείχνει, χαλάλι του η αναμονή!

Δείτε επίσης:

Σχόλια

3 σχόλια στο άρθρο: “Πρώτη γεύση από το gameplay του Brink”

  1. Nicholas | Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2009, 14:47

    Μάλιστα, δείχνει εξαιρετικό, βέβαια δεν έχω καμία αμφιβολία ότι έχουν αντιγράψει την κίνηση του Mirror’s Edge, πράγμα που είναι καλό γιά ‘μένα γιατί το Mirror’s Edge είναι από τα καλύτερα παιχνίδια που έχω παίξει ποτέ. Όσο για την ημερομηνία κυκλοφορίας του, καλό είναι επίσης που αργεί γιατί με τόσα παιχνίδια που θα κυκλοφορίσουν από τις αρχές του 2010, πραγματικά δεν χρειαζόμαστε άλλο αυτήν τη στιγμή, έτσι θα το τελειοποιήσουν κιόλας.

  2. Terminator | Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2009, 15:03

    Έρχονται κι άλλα βίντεο τις επόμενες μέρες, με περισσότερη δράση!

  3. Μιχάλης | Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2009, 16:30

    Σκεφτείτε πόσο καλό θα είναι online το παιχνιδι!!!!!!

Σχολιάστε το χρησιμοποιώντας τη δική σας φωτογραφία-gravatar!





Bottom