Γνωρίστε τον ιεροκήρυκα στο νέο live-action βίντεο του Metro: Last Light

, Πέμπτη 22 Νοέμβριος 2012 0  

Το πολυαναμενόμενο Metro: Last Light επιστρέφει στο προσκήνιο με ένα νέο, ατμοσφαιρικό live-action βίντεο. Πρόκειται για το πρώτο από μια σειρά τέτοιων βίντεο που παρουσιάζουν ορισμένους από τους επιζήσαντες που ζουν στο μετρό της Μόσχας και θέτουν τον τόνο ενόψει της κυκλοφορίας του παιχνιδιού τον Μάρτιο. Δείτε και πείτε μας γνώμη! Ανυπομονείτε για το Metro: Last Light;

 • Bill B.

  Armageddon, Armageddon! 🙂
  Το Most Anticipated παιχνίδι του '13 για μένα, περισσότερο και από το Crysis 3 και Dead Space 3 κλπ να φανταστείς το περιμένω!!
  Τεράστιο παιχνίδι, επικό, απίστευτο!!! Μακάρι να κυκλοφορήσει κανονικά και να μην γίνει καμία στραβή με την THQ...Το βίντεο πολύ καλό, γενικά αυτά τα live action τώρα τελευταία είναι κομπλέ και σε hypeαρουν τρέλα.

 • Simos

  Ανυπομονούμε να πέσει γρήγορα στο εικοσάρικο για να το πάρουμε!

 • Bill B.

  Είναι απο τα παιχνίδια (για μένα τουλάχιστον) που όχι 20€, αλλά και 120€ να κάνει, το βουλώνεις, τους τα δίνεις, και τους λες ευχαριστώ κιόλας από πάνω που μας δίνουν τέτοια παιχνιδάρα!
  Και ακόμη καλύτερα, το τσιμπάς και one day before, the day-1 αν γίνεται!!

  P.S., γενικά το λέω αυτό, έτσι να γίνει μια διευκρίνηση, ότι σαν παιχνίδι αξίζει τα πάντα όλα. Από την άλλη ΦΥΣΙΚΑ, ο καθένας κάνει ότι γουστάρει!!!

 • Chris

  Για μενα πλεον μονο Battlefield - Metro - DooM. Ολα τα αλλα τελος για μενα.

 • nick2010

  Φανταστικό παιχνίδι.

  Μακάρι η ανάπτυξη να γίνεται από PC για PC και όχι κανένα port...θα ήταν κρίμα γιατί από το alpha gameplay που είδα... ΦΟΒΕΡΗ ατμόσφαιρα !!!!!

  Μακάρι να βγάλουν και collector's edition... είχα πάρει τη γερμανική έκδοση που είχε μέσα διάφορα, μεταξύ αυτών και το ρολόι του Αρτυόμ... 😀

 • http://aknightsmemories.blogspot.com/ Zaratoth

  Στο πρώτο μου άρεσε πολύ το gameplay και η ατμόσφαιρα, αλλά από ιστορία γιοκ. Σκότωσαν την ενδιαφέρουσα ιστορία του βιβλίου. Εδώ φαίνεται να το έχουν πιάσει σωστά το θέμα και απ'ότι φαίνεται θα δούμε την άλλη διάσταση του βιβλίου. Την πιο πολιτικοκοινωνική. Me likes.

 • Julian

  Τωρα που βγηκε το halo ειναι μαζι με το bioshock τα πιο αναμενομενα shooter. Και στα 3 πιο αναμενομα games γενικοτερα (σορρυ αλλα πρωτο παραμενει το Castlevania LOS 2)