Επιστροφή στα ερείπια της post-apocalyptic Μόσχας στο Metro: Last Light

, Τρίτη 31 Μάιος 2011 0  

Ένα χρόνο μετά την κυκλοφορία του πολύ καλού Metro 2033, η συνέχεια του παιχνιδιού είναι γεγονός. Η THQ ανακοίνωσε επίσημα το Metro: Last Light, και υπόσχεται μια τρομακτική, ατμοσφαιρική εμπειρία που συνδυάζει έντονες μάχες με εξερεύνηση και survival horror. To Metro: Last Light βελτιώνει τη συνταγή του προκατόχου του σε όλα τα επίπεδα και σας μεταφέρει και πάλι στα ερείπια της post-apocalyptic Μόσχας, όπου έχει ξεσπάσει εμφύλιος για τον έλεγχο μίας συσκευής που αποτελεί απειλή για το μέλλον της ανθρωπότητας. Το παιχνίδι διαθέτει single-player campaign αλλά και multiplayer, και χρησιμοποιεί την τεχνολογία της 4A Engine που προσφέρει κορυφαίους φωτισμούς, physics και καταστροφή. Teaser παρακάτω, gameplay στην Ε3. Το Metro: Last Light θα κυκλοφορήσει το 2012 για Xbox 360, PS3 και PC. Ευχαριστημένοι;

 • http://www.game20.gr person

  Το πολύ δυνατό teaser το στηρίζει το Machine Gun των Άγγλων Portishead ( http://www.youtube.com/watch?v=l7lSUgdqZUM ), τραγούδι που είχε εμπνεύσει (εν μέρη) και το πρώτο Confessions of a Person (http://game20.gr/editorials/confessions-of-a-person-editorial-6994/). Τσεκάρετε γενικά το συγκρότημα έχει δημιουργήσει κουρυφαία μουσική.

 • Ramone

  Συμφωνώ απόλυτα για τους Postishead

 • NemesisN7

  Γουστάρωωω..Ελπίζω αυτήν την φορά να είναι πιο open world,και να κανουν optimazation στην μηχανή γραφικών.Κατά τα άλλα είναι διαμάντι.Το trailer είναι απο τα καλύτερα που έχω δει,ειδικά με την μουσική των Portishead.

 • thanos

  Εγω το θέλω πιό μεγάλο και πιό τρομακτικό απο το πρώτο. Επήσεις μεγαλύτερη ποικιλία στα όπλα και περισσότερες επισκέψεις στην επιφάνεια. Τα προβλήματα είπαν οτι θα τα φτιάξουν. Τρομερό παιχνίδι. Ελπίζω το multi να είναι σε στιλ co op, και όχι αποτυχία σαν του bioshok DS2.

 • Bill

  Ναι ρεεεεε....έτσι, παιχνιδάρα! 🙂

 • raziel

  πολυ καλο παιχνιδι κριμα που δεν εχς παιξει ακομα το πρωτο

 • thanos

  Το πρώτο METRO ήταν μια αποκλιστικότητα του 360-Η/Υ που κατα την γνώμη μου ήρθε κουτι στην MS αλλα αυτή το άφησε στην αφάνεια.

 • http://www.game20.gr maladroid

  Μακάρι να κρατήσουν άθικτο το survival horror στοιχείο γιατί στις συμπλοκές μεγάλης κλίμακας (με ανθρώπινους αντιπάλους) το παιχνίδι δεν τα πήγαινε και τόσο καλά. Εφόσον, όμως, σκοπεύουν να βάλουν multiplayer θεωρώ δεδομένο ότι οι μηχανισμοί της μάχης θα βελτιωθούν/ εμπλουτιστούν... Ελπίζω όχι σε βάρος της κλειστοφοβικής ατμόσφαιρας και αγωνιώδους εξερεύνησης που ήταν τα ατού του πρωτοτύπου. Θα ήθελα, επίσης, περισσότερες πληροφορίες για το backstory και τους Dark Ones αυτή τη φορά γιατί έμοιαζαν λίγο ξεκάρφωτοι με τις σποραδικές εμφανίσεις τους.

  Σε όσους έχουν διαβάσει το (πρώτο) βιβλίο: η ιστορία περιγράφει μέσες άκρες την περιπέτεια του Artyom που βλέπουμε και στο παιχνίδι ή έχει σημαντικές διαφορές που αξίζει να ανακαλύψω;