alt text

Για πρώτη φορά στη ζωή μου από τότε που ασχολούμαι με videogames, κοντεύω να κλείσω ένα χρόνο όπου παίζω μόλις ένα παιχνίδι και μόνο - το Battlefield 1. Αυτό άλλες εποχές θα ήταν αδιανόητο, ειδικά για μένα. Όχι τίποτε άλλο, αλλά ευτυχώς που το site αυτή τη στιγμή έχει την καλύτερη ομάδα συντακτών που είχε ποτέ, γιατί αλλιώς θα είχαμε... μεγάλο πρόβλημα. Εντωμεταξύ, όταν δεν παίζω κάθομαι και βλέπω ντοκιμαντέρ για τον Α΄ Παγκόσμιο Πόλεμο. Έχω πάθει ψύχωση με το Battlefield 1. Δικαιολογημένη ψύχωση, γιατί είναι το καλύτερο παιχνίδι που έχω παίξει ποτέ. Καθώς πλησιάζει η επέτειος της κυκλοφορίας του, αλλά και σημαντικές εξελίξεις όπως το δεύτερο expansion του και το competitive mode, παραθέτω κάποιες σκέψεις με βάση αυτό τον (σχεδόν) ένα χρόνο στα χαρακώματα.

Θέε μου, τί παιχνιδάρα. Βασικά, το Battlefield 1 δεν είναι παιχνίδι, είναι εμπειρία. Καταρχήν, είναι απείρως καλύτερο από τους προκατόχους του. Ακόμα και το Battlefield 4 φαντάζει εντελώς ξεπερασμένο σε σύγκριση με το Battlefield 1. Τέτοια δράση, τέτοια ατμόσφαιρα, τέτοια κλίμακα, τέτοια γραφικά (στο PS4 Pro είναι εκθαμβωτικό), τέτοια μουσική, δεν έχει κανένα άλλο multiplayer shooter. Καλό το Call of Duty, το Overwatch, το Counter-Strike, το Titanfall, το Halo κλπ, καλά όλα αυτά. Το θέμα είναι ότι αυτά τα παιχνίδια είναι απλές μάχες. Το Battlefield 1 (και η σειρά Battlefield γενικώς, αλλά ειδικά το Battlefield 1) είναι... πόλεμος. Και έχει ένα νέο mode κομμένο και ραμμένο για πόλεμο, το operations, που συνδυάζει ιδιοφυώς conquest και rush. Το operations είναι ότι καλύτερο συνέβη στα παιχνίδια Battlefield εδώ και πολλά χρόνια και τολμώ να πω ότι αυτό πλέον είναι το βασικό mode της σειράς (θεωρώ αδιανόητο να μην υπάρχει στα επόμενα Battlefield, ότι θεματολογία κι αν έχουν). Μεταξύ μας, ποτέ δεν κατάλαβα τί του βρίσκουν του conquest, μου φαίνεται απίστευτα βαρετό και αδιάφορο. Το δε frontlines επίσης είναι εξαιρετική νέα προσθήκη και έχει αποκτήσει το δικό του κοινό.

Το Battlefield 1 είναι το παιχνίδι Α΄ Παγκοσμίου Πολέμου που δεν ξέραμε ότι θέλαμε. Ο Α΄ Παγκόσμιος Πόλεμος είναι φρέσκια, αναξερεύνητη, συναρπαστική θεματολογία, με πολύ μεγαλύτερο ενδιαφέρον από τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο που ξέρουμε απ' έξω και έχουμε “παίξει” χίλιες φορές. Αυτά που έγιναν στον Α΄ Παγκόσμιο δεν είχαν ξαναγίνει μέχρι τότε, ούτε ξαναέγιναν στη συνέχεια. Κανένας άλλος πόλεμος δεν ήταν τέτοια κόλαση για όσους πήραν μέρος σε αυτόν. Επί τέσσερα χρόνια, οι στρατιώτες ζούσαν σε χαρακώματα, υπό άθλιες συνθήκες και συνεχείς βομβαρδισμούς από το εχθρικό πυροβολικό, ενώ κατά την επίθεση έτρεχαν προς την εχθρική πλευρά συχνά χωρίς καμία κάλυψη και αποδεκατίζονταν από τα πολυβόλα των αμυνόμενων σαν πρόβατα στη σφαγή. Σε αυτό τον πόλεμο ο αμυνόμενος πάντα είχε το πλεονέκτημα, κάτι που ισχύει και στο operations, συχνά σε υπερβολικό βαθμό. Από εκεί και πέρα, βέβαια, η DICE έχει πάρει δημιουργικές ελευθερίες για να κάνει διασκεδαστικό το παιχνίδι, με πιο τρανό ίσως παράδειγμα τα αυτόματα όπλα, που είναι πολύ πιο διαδεδομένα από ότι ήταν στην πραγματικότητα (και σίγουρα τότε δεν έτρεχαν όλοι σαν τρελοί oπλισμένοι με... hellriegel). Παρεπιπτόντως, αν θέλετε μια πιο ρεαλιστική εμπειρία Α΄ Παγκοσμίου τσεκάρετε το συμπαθέστατο Verdun.

Σκηνικό Αποκάλυψης στο Verdun Heights.

Σκηνικό Αποκάλυψης στο Verdun Heights.

Μετά από εκατοντάδες ώρες παιχνιδιού, εξακολουθώ να πιστεύω ότι το Battlefield 1 έχει τους καλύτερους και πιο ποικίλους χάρτες στη σύγχρονη ιστορία της σειράς Battlefield, από τα χαρακώματα του St. Quentin's Scar μέχρι την έρημο του Suez. Αυτό ισχύει και για τους τέσσερις χάρτες του They Shall Not Pass DLC. Ειδικά ο τελευταίος τομέας του Verdun Heights, όπου επιτεθέμενοι και αμυνόμενοι σφάζονται σε έναν λόφο, με φωτιές, καπνό και στάχτη παντού γύρω τους, είναι ο ορισμός της κόλασης και σε κάνει να νιώθεις ότι πράγματι βρίσκεσαι στην μάχη του Verdun. Γενικώς το παιχνίδι σε κάνει να νιώθεις ότι συμμετέχεις σε πόλεμο. Από όλη αυτή την ποιότητα θα έλεγα ότι εξαιρείται ο χάρτης Monte Grappa, όπου οι αμυνόμενοι ταμπουρώνονται στα bunkers και χάνουν πολύ δύσκολα. Μιλώντας για το Monte Grappa, έχω την αίσθηση ότι τόσο αυτό, όσο και το Empire's Edge, ο άλλος ιταλικός χάρτης, έπρεπε να είναι DLC και τη θέση τους στο κυρίως παιχνίδι έπρεπε να έχουν δύο ή και οι τέσσερις χάρτες του They Shall Not Pass. Δε νοείται παιχνίδι Α΄ Παγκοσμίου Πολέμου χωρίς την Γαλλία εξαρχής. Αυτό ήταν φάουλ της DICE.

Παρόλο που λατρεύω παράφορα το Battlefield 1, οφείλω να παραδεχτώ πως δεν είναι όλα ρόδινα. Εδώ έχουμε μια περίπτωση όπου οι δημιουργοί του παιχνιδιού είναι το μεγάλο ατού αλλά και το μεγάλο πρόβλημά του ταυτόχρονα. Θεωρώ ότι η DICE είναι ισάξια των κορυφαίων στούντιο της βιομηχανίας όπως η Blizzard και η Naughty Dog, όσον αφορά την ποιότητα του gameplay. To κακό είναι ότι χωλαίνει σε άλλους τομείς. Πολύ απλά, οι τύποι είναι μαστροχαλαστές - φτιάχνουν κάτι, χαλάνε κάτι άλλο και δεν τεστάρουν επαρκώς τις αλλαγές που κάνουν. Όλον αυτό τον καιρό, το Battlefield 1 έχει διάφορα λειτουργικά και τεχνικά προβλήματα, τα οποία διορθώνονται αργοπορημένα ή διορθώνονται και αντικαθίστανται από άλλα ή δεν διορθώνονται καθόλου. Τα update συχνά φέρνουν νέα bugs, πράγμα απίστευτα εκνευριστικό. Ο φωτισμός σε κάποιες περιπτώσεις όταν βρίσκεσαι κάπου μέσα και κοιτάς έξω στο περιβάλλον είναι υπερβολικός και ακόμα δεν έχει διορθωθεί. Κερασάκι στην τούρτα, η πεισματική άρνηση της DICE να προσθέσει το operations στο server browser, που σημαίνει ότι είμαστε αναγκασμένοι να χρησιμοποιούμε το matchmaking, το οποίο μόλις πριν λίγο καιρό άρχισε να λειτουργεί σωστά. Το community test environment στις κονσόλες αγνοείται, όπως και το HDR. Δυστυχώς η όλη υποστήριξη του Battlefield 1 μέχρι τώρα δεν είναι ανάλογη της ποιότητάς του.

Το δε DLC είναι άλλο καπέλο. Ο ρυθμός διάθεσης του DLC του Battlefield 1 είναι απαράδεκτα αργός και δεν έχει καμμία σχέση με των προηγούμενων Battlefield. Το πρώτο expansion βγήκε πέντε μήνες μετά την κυκλοφορία του παιχνιδιού, το δεύτερο βγαίνει σχεδόν έναν ολόκληρο χρόνο μετά. Οι δε μεμονωμένοι χάρτες που βγαίνουν τους τελευταίους μήνες δεν παίζονται στο operations. Η αργοπορία του DLC έχει ως αποτέλεσμα κάποιοι παίκτες -ελπίζω λίγοι- να χάνουν το ενδιαφέρον τους, ειδικά όσο αρχίζουν να κυκλοφορούν τα μεγαθήρια του φετινού φθινοπώρου. Eπίσης, αυτό το μοντέλο του DLC επί πληρωμή μάλλον δεν συγκινεί τους περισσότερους παίκτες, οι οποίοι αρνούνται να πληρώσουν ένα 50άρι επιπλέον για το premium pass (αν και ειδικά αυτό το premium αξίζει και με το παραπάνω). Καλώς ή κακώς, το μέλλον είναι το μοντέλο του Overwatch, δηλαδή λιγότερο αλλά δωρεάν DLC και microtransactions για διακοσμητικό περιεχόμενο. Έχω την αίσθηση ότι το Battlefield 1 είναι το τελευταίο Battlefield με premium pass, κάτι που φαίνεται και από πατέντες όπως τα premium friends και premium trials με τις οποίες η EA τεστάρει το έδαφος για αλλαγή μοντέλου DLC στο επόμενο παιχνίδι. Όπως και να 'χει, είναι πραγματικά κρίμα που για διάφορους λόγους πολλοί παίκτες δεν έχουν το DLC του Battlefield 1 και χάνουν εκπληκτικούς χάρτες όπως του They Shall Not Pass.

Winter is coming.

Winter is coming.

Όσο για το μέλλον, τα άλλα τρία επερχόμενα expansions επίσης φαίνονται εξαιρετικά ενδιαφέροντα. Το In the Name of the Tzar, που βγαίνει Σεπτέμβριο, φέρνει τους Ρώσους και το ανατολικό μέτωπο με χιόνια κλπ, προσφέροντας μια διαφορετική εμπειρία. Αντίστοιχα, το Turning Tides, που βγαίνει Δεκέμβριο, έχει ναυτικές μάχες και γι αυτό το περιμένω περισσότερο απ' όλα. Τέλος, το Apocalypse, που βγαίνει αρχές 2018, προς το παρόν παραμένει μυστήριο, αν και σύμφωνα με τη DICE περιλαμβάνει ορισμένες από τις πιο γνωστές μάχες του Α΄ Παγκοσμίου. Όταν βγουν όλα τα DLC, θα έχουμε στην διάθεσή μας συνολικά δεκάδες χάρτες και 12+ operations για να απολαμβάνουμε. Πέρα από τα DLC, περιμένουμε με ενδιαφέρον το competitive mode, αν και προσωπικά απεχθάνομαι τις καταστάσεις esports και θεωρώ ότι τα Battlefield δεν προσφέρονται για τέτοια πράγματα, ούτε και η κοινότητα τα θέλει ιδιαίτερα. Μιλώντας για κοινότητα, να σημειώσω ότι στο παιχνίδι συναντάω τυχαία Έλληνες σχεδόν κάθε μέρα.

Κλείνω προτρέποντάς σας για πολλοστή φορά να τσιμπήσετε το Battlefield 1 αν δεν το έχετε κάνει ήδη ή να τσιμπήσετε το premium pass αν έχετε μόνο το παιχνίδι. Και τα δύο συχνά έχουν έκπτωση σε όλες τις πλατφόρμες, οπότε δεν υπάρχει δικαιολογία. Είναι μια εμπειρία που πρέπει να ζήσετε, το χρωστάτε στον εαυτό σας ως gamer. Όσο για μένα, το Battlefield 3 το έπαιξα γύρω στις 250 ώρες. Το Battlefield 4 το έπαιξα γύρω στις 300 ώρες. Στο Battlefield 1 το κοντέρ γράφει ήδη 850 ώρες και δε ξέρω πού θα σταματήσει. Όπως έγραψα και στο review, Battlefield 1 μέχρι να σβήσει ο ήλιος.

 • meh

  Ωραιο κειμενο.
  Τηλεφωνο ΚΕΘΕΑ 1145.

  • Terminator

   χαχαχαχαχαχαχ

 • ggraper

  Συμφωνώ, Προσωπικά και εμένα το operations εχει γίνει το αγαπημένο μου mode ( και ήμουν και fan του conquest ). Αφού πριν από λίγες ημέρες είπα να παίξω conquest και μου φάνηκε αχταρμάς σε σχέση με το operations. Τώρα πλέον μόνο operations και frontlines !

  DLC για τα battlefied, τόσο για το 4 όσο και για το 1 δεν πρόκειται να αγοράσω
  ( αν και τα αξίζουν τα λεφτά τους ) γιατί έχω και άλλα παιχνίδια. Αν ήμουν σε φάση όπως ο termi, μόνο battlefield 1, τότε ναι, θα τα αγόραζα.

  Termi, medic που να κάνουν revive βρίσκεις ; γιατί εγώ με το σταγονόμετρο πλέον.

 • Παντελης

  Termi είσαι χειμαρρος τα είπες όλα. Όντως το operations είναι top mode.εμένα προσωπικά με τρελαίνει η μουσική του. Σου σηκώνεται η τρίχα

  • Terminator

   Όντως, τα κομμάτια που παίζουν στην αρχή και στο τέλος του ματς είναι απίστευτα.

 • Spyros13

  το battlefield 1 είναι για μένα το καλύτερο παιχνίδι που εχω παίξει ποτέ!Το λέω εγώ που τοσα χρόνια έπαιζα φανατικά κυρίως fifa παιχνίδια!Τα τελευταία 3-4 χρόνια ασχολούμαι με fps παιχνίδια,και το battlefield 1 κατάφερε να με κάνει να ασχολούμαι μόνο με αυτό!ούτε fifa ούτε τίποτα!Βέβαια φέτος θα πάρω και call of duty αλλά το battlefield δεν πρόκειται να πουληθεί,θα σταματήσω να ασχολούμαι όταν βγει το επόμενο..

 • zaxarias sideridis

  Ωραία αρθρο τέρμι φανταστικό το operation θέλει όμως παρέα μπορώ να σε βρω στο psn?

  • Terminator

   TerminatorGR

 • Zaratoth

  Το είχα δοκιμάσει σε φίλο και μου άρεσε. Ίσως κάποια μέρα το τσιμπήσω. Με απωθεί ότι είναι multi only και συνήθως τα παρατάω, αν όχι για πάντα, τότε για μεγάλα χρονικά διαστήματα.

  • Terminator

   Έχει και campaign αλλά είναι αδιάφορο

 • Fonias_7

  Αφου το γουστάρεις ωρε το επάγγελμα, σε περιμενω Σπυρο. : )

  Δες μερακλίδικη δουλειά με @@@.

  https://www.facebook.com/HistoryHit/videos/1429556383776082/?hc_ref=ARSMey6lPjjGpZn5vMvdipCEXEknMF4cvuU-JwLs-Hlm4cWsKiVFkR-vJHMab-kdYAo

 • Maver1ckGR

  Έλα ρε τόσο καλό???

 • ObsessedGeorge

  Καλά όλα αυτά που λες, αλλά βάλε και κανένα mic.

  Multiplayer παιχνίδι χωρίς συννενόηση είναι είναι μια τρύπα στο νερό.

  • Terminator

   Είμαι lone wolf

   • nikolas22072014

    Εεεεεεεεελα ρε

    Ούτε με τους φίλους σου δεν κάνεις party chat?

    • Terminator

     Καθόλου

     • nikolas22072014

      Και πώς συνεργάζεστε?
      Δεν μπαίνεις σε οχήματα με άλλους?

      • Terminator

       99% του χρόνου δεν παίζω καν με φίλους, μόνος μου είμαι. Βάζω πρόκληση στον εαυτό μου να παίρνω τα ματς μόνος μου. Eπίσης δεν δέχομαι να χάνω.

       • Constandinos V

        Να χάνεις το ματς,η να σε θερίζουν στα κιλ;

        • Terminator

         Το ματς, οι θάνατοι δε με νοιάζουν, κάθε φορά πεθαίνω άπειρες φορές.

   • Spyros13

    να σου πω την αλήθεια και εμένα έτσι μου αρέσει να παίζω,συγκεντρώνομαι καλύτερα!

 • xrist0s

  Συμφωνώ φίλε τερμι.. Κι εγώ δεν είχα ασχοληθεί με τη σειρά γενικότερα,τα σνομπαρα γιατί έπαιζα cod αλλά τα βαριόμουν στις 100 ώρες, ήταν όλα ρηχά. Ξεκίνησα τη σειρά με το bf1, έχω φτάσει τις 420 ώρες και είναι πραγματικά πόρωση. Είναι σαν να έχω παίξει 50 ώρες.

  • Terminator

   Έχεις χάσει παιχνιδάρες όλα αυτά τα χρόνια, αλλά κάλλιο αργά παρά ποτέ.

   • xrist0s

    Κοίτα είχα αγοράσει το 4 το καλοκαίρι πριν βγει το 1, αλλά μου φάνηκε αχανές και τεράστιο λόγο συνήθειας cod, οπότε μια που το πήρα και μια που το παράτησα..

 • Constantinos

  Ενταξει, επαιξες ενα χρονο, το ευχαριστηθηκες, κοινως ελιωσες. Γυρνα τωρα στο CoD WWII, να σε "χορεψω" λιγακι.

  • nikolas22072014

   Κάτσε μην βάλουν κάνα mode με εξωσκελετο με όλα τα αγαπημένα σου double jump,super, wall run και παίζουν όλοι εκεί μετά από λίγο καιρό.

   • Constantinos

    Δεν παιζει ουτε για αστειο σαν ενδεχομενο.

  • ObsessedGeorge

   Αχαχαχα, γιατί να πάει από το Battlefield στο Counter Strike; Downgrade λέγεται αυτό! Τουλάχιστον λιώνει το υπέρτατο shooter. Όσοι έχουμε πάει στρατό και πιάσαμε όπλο, κάναμε και λίγο πυρ και κίνηση, το Call Of Duty μας φαίνεται αστείο.

   • Constantinos

    Once o CoDer, always a CoDer. Στη ψυχη και στη καρδια, CoDας ειναι ο Σπυρος.

    Ρε αγορακι μου γλυκο, αν θες πολεμο, γινε κυονοκρανος, μισθοφορος, ταλιμπαν να δεις τη γλυκα. Ειναι πιο ρεαλιστικο απο το CoD ναι. Ρεαλιστικοτερο δεν σημαινει και καλυτερο. Με ποιο περνας πιο ευχαριστα την ωρα σου, εχει σημασια.

    Τα τελευταια χρονια το BF, περαν της αδιαμφισβητης ποιοτητας του, ανεβασε στροφες επειδη ξεπεσε πολυ το CoD με τις φουτουριες. Δεν κοιτω, ουτε μ ενδιαφερει ο ανταγωνισμος, καθως ανεκαθεν CoD προτιμουσα, οχι ομως ΤΕΤΟΙΑ CoD. Οσο υπηρχαν τα MW και τα BO, το CoD μεσουρανουσε. Ετσι ειναι αυτα. Ζενιθ και ναδιρ. Εγω περισσοτερο θελω να αποδειχθει καλο το WWII, ωστε να ξαναπιασω χειριστηριο για να γουσταρω με την παρεα. Ενας χρονος+ μακρια ειναι αρκετος.

    Οπως λεω για να πειραζω το bf fans, πολυ ωραιο το bf. Σου διδασκει πως να καμπερωνεσαι στα πιο απιθανα σημεια και πως να σπας τα μπετα σε οικοδομες.

    🙂 🙂

 • alessan

  Αυτος ο χαμος καπου με χαλαει στο Battlefield! Ελεγα για Battlefront, αλλα οπως κοιταγα τα βιντεακια πριν 2-3 μερες, απο την Ε3 ψιλοπονεσα με τον κακο χαμο που γινονταν! Δεν θα ξερω απο που μου ερχονται! Να πω του στραβου το δικιο μου χαζοαρεσε το νεο Destiny απο την Beta (εξαιρετικη δουλεια στον τεχνικο τομεα) , αλλα με καποια φιλαρακια γλυκοκοιταμε το Anthem για τις Online "περιπετειες" μας φετος και λεμε να περιμενουμε! Αν βγει οσο καλο φαινεται μαλλον θα παμε προς τα εκει!

 • Panzerfaust

  Σε βλέπω αν πας διακοπές να σκάβεις αναχώματα στην παραλία και να βάζεις υποβρύχιες νάρκες στην θάλασσα

 • Vituman

  Η "ζωή" βασικά με το BF1 για τον τέρμι δεν υφίσταται.

 • Terminator

  Όταν είμαι άμυνα με τους Γάλλους στο Verdun συχνά φωνάζω μόνος μου μέσα στο δωμάτιο "ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ! ΔΕΝ-ΘΑ-ΠΕ-ΡΑ-ΣΟΥΝ!"

  • Constantinos

   Gandalfield.

  • nikolas22072014

   Κάτι τέτοια πρέπει να τα τραβάς βίντεο...

 • Gogos

  Δεν το έχω τσιμπήσει μέχρι στιγμής, αλλά η σειρά Battlefield είναι σταθερή αξία όσα χρόνια και αν περάσουν! Ακόμη και τώρα έχω εγκατεστημένα τα BF3 και BF4 στο PC και παίζω μια στο τόσο. Τις περισσότερες φορές ξεκινάω για ένα ματσάκι στα γρήγορα, αλλά τελικά χάνω την αίσθηση του χρόνου -όπως με όλα τα πραγματικά καλά παιχνίδια- και καταλήγω να παίζω για ένα συνεχόμενο τρίωρο!

 • Terminator

  Το frontlines έρχεται και σε Monte Grappa και Ballroom Blitz

  • https://www.youtube.com/watch?v=JHz9Vy1lYZY MENIS_XXIII

   το Frontilnes θα έπρεπε να ειναι διαθέσιμο σε ΟΛΟΥΣ του χαρτες, απο την μερα που, βγηκε.
   και το Operations ΠΡΕΠΕΙ να γινει αμμεσα διαθεσιμο μεταξυ Nivelle Nights και Prise de Tahure το οποιο φοβερο map.

 • https://www.youtube.com/watch?v=JHz9Vy1lYZY MENIS_XXIII

  Πιστεύω πως με ένα αντίστοιχο άρθρο , οταν έρθει η στιγμή , θα μας πάρουν τα ζουμιά!

  http://game20.gr/bfbc-goodbye-5906/

  • Terminator

   Ισχύει. Κατά βάθος μάλλον δε θέλω να βγει άλλο Battlefield για να παίζουμε πάντα Bf1 😛

 • Terminator

  Έχω πάθει ζημιά με το operations. Επειδή είναι ότι πιο κοντινό σε πραγματικό πόλεμο, πλέον αδυνατώ να πάρω στα σοβαρά το γύρω-γύρω όλοι του conquest, τα τηλεγραφικά κουτιά του rush και τα... περιστέρια του pigeons.

 • Terminator

  Tα γαλλικά operations πλέον έχουν φουλ κόσμο, φαίνεται πως το premium trials έκανε δουλειά και έπεισε αρκετούς να τσιμπήσουν το DLC. Βοηθάει επίσης ότι το matchmaking πλέον δουλεύει όπως πρέπει.

 • Terminator

  Μόλις ανακάλυψα ότι είμαι πρώτος στον κόσμο στο hellriegel https://battlefieldtracker.com/bf1/leaderboards/all/Kills/weapon/2b253855-7ba0-4ff6-9f25-57d53b15fe32

  • Donald

   Τα έβγαλε τα λεφτά του το παιχνίδι

  • https://www.youtube.com/watch?v=JHz9Vy1lYZY MENIS_XXIII

   proud to be your teammate!!

  • Donald

   Αλήθεια, έχεις κάποιο βίντεο που να μπορούμε να σε δούμε εν δράση;;

   • Terminator

    Μπα δεν ασχολούμαι με share κλπ, απλά παίζω

  • https://www.youtube.com/watch?v=JHz9Vy1lYZY MENIS_XXIII

   Hellriegel 1915 .
   Τραγικο οπλο και εντελως noob friendly.
   (δεν μειωνω την αξια σου φυσικα, και τις καμικαζι διαθεσεις σου, την εχεις αποδειξει σε ολα τα bf).
   Ειπα να αφησω το MP 18 Trench και να το δοκιμασω μιας και οι 9/10 assault παιζουν με το Hellriegel, το οπλο εμενει ακούνητο και χωρις να χανει καθολου στοχο, σκοτωνει πολυ μακρια και ειναι δυνατο. 23kills για πλακα, χωρις να το καταλαβω. Ειναι το αντιστοιχο Μ16 του BF3..
   Μακρια απο μας! Medic , Selbstlader 1906 στο ώμο και παμε!!
   και οταν η περισταση απαιτει assault τοτε ΜP18.

 • Terminator

  To DLC είναι για διαθέσιμο για δωρεάν παίξιμο μέχρι 21 Αυγούστου και το premium pass έχει έκπτωση σε όλες τις πλατφόρμες μέχρι 25 Αυγούστου. Παίξτε/τσιμπήστε πλιζ.

 • samaka

  παιχνιδαρα.απο τα καλυτερα games ever

 • Spyros13

  Terminator η όποιος άλλος γνωρίζει..
  Την Τρίτη θα παραλάβω το Xbox X!!Μετά από σχεδόν 80 μέρες χωρίς κονσόλα ήρθε επιτέλους και πάλι η ώρα για λιώσιμο!Επειδή παίζω πολύ battlefield 1 θέλω να ρωτήσω τι γίνεται με το Xbox X ?δεν θα πάρει αμέσως της βελτιώσεις που δίνει η κονσολα;

  • Terminator

   Όχι δεν έχει δουλευτεί ειδικά για το X (δηλαδή δεν είναι Xbox One X enhanced), οπότε προς το παρόν περιορίζεται στις εκ φύσεως βελτιώσεις που φέρνει το ανώτερο hardware στην έκδοση του Xbox One.

   • Spyros13

    Δηλαδή θα βλέπουμε γραφικά όπως του Xbox s?Μ@λακια!τα παιχνίδια που θα είναι enhanced θα πρέπει εμείς να κάνουμε κάτι στης ρυθμίσεις η θα γίνονται αυτόματα;

    • Terminator

     Aυτόματα.

     Το Bf1 σίγουρα θα έχει καλύτερα γραφικά απλά όχι κάποια τεράστια διαφορά, να περιμένεις μια βελτιωμένη έκδοση του απλού Xbox One.

     • Spyros13

      εάν είναι έτσι όπως τα λες θα έχει χειρότερα γραφικά από το ps4prο που έπαιζα πριν λίγο καιρο;ξενέρωμα!

      • PanosGR

       καλυτερο απο το PRO θα ειναι,,,,,αλλα δεν θα λες οτι ειναι και καινουργια γενια.......

       • Spyros13

        Καλά εννοείται δεν περιμένω πολύ καλύτερο από το pro,αλλά έστω και λίγο καλύτερο θα είναι φοβερό!Γιατί και στο pro μια χαρα γραφικά είχε!

  • PanosGR

   λογικα θα κανουν copy paste το PS4 PRO patch για το ΧΒΟΧ Χ...και οτι παρει απο το hardware....σιγα μην ξανασχοληθουνε παλι...δεν ακουγετε και τιποτα....

   • Spyros13

    εάν είναι σαν το ps4pro και ελαφρώς καλυτερο θα είναι μια χαρα..

 • Terminator

  To Bf1 Revolution υπάρχει στα μαγαζιά με 30-40 ευρώ κανονική τιμή και πραγματικά είναι η καλύτερη αγορά στο gaming αυτή τη στιγμή.

 • Stavros Sant

  Αν και αργοπορημενα πηρα το battlefield 1 revolution στα 22 ευρω απο το zavvi πολυ καλη αγορα, ηθελα να ρωτησω σχετικα με το season pass αμα θα βαλουνε καποιο co op mode επειδη αμα εχει μονο χαρτες σκεφτομαι να το πουλησω οι 22 που χει μεσα το απλο νομιζω ειναι αρκετη.