Λόγος να τσιμπήσετε το Kingdoms of Amalur καινούριο

, Δευτέρα 30 Ιανουάριος 2012 0  

Οι δημιουργοί του πολυαναμενόμενου RPG Kingdoms of Amalur: Reckoning αντιμετωπίζουν την αγορά μεταχειρισμένων με έναν τρόπο που για πολλούς είναι καλύτερος από το κλασικό online pass. Όσοι τσιμπήσουν το παιχνίδι καινούριο, μπορούν να κατεβάσουν με το καλημέρα δωρεάν DLC - συγκεκριμένα τα επτά House of Valor quests. Πάντως αυτό εμάς δε νομίζω ότι μας απασχολεί ιδιαίτερα, αφού το Kingdoms of Amalur: Reckoning φαίνεται πως αποτελεί απαραίτητη αγορά και θα το τσιμπήσουμε κατευθείαν. Θαυμάστε τον μαγευτικό κόσμο του Amalur στο νέο βίντεο του παιχνιδιού παρακάτω. Το ταξίδι ξεκινά στις 10 Φεβρουαρίου. Είστε έτοιμοι;

 • Amonra

  Τέρμι θα στεγνώσουμε από φράγκα τελείως!!!Εδώ και 2 μήνες ασχολούμαι με το Skyrim στο PS3!Είναι πειρασμός το Amalur αλλά έχω ακόμα να τερματίσω το Skyrim,το Assassin's Revelations και μετά μάλλον έχει σειρά αυτό!Να κάνουμε και απόσβεση τουλάχιστον αυτά που πήραμε!Αναμένω γενικό review για το Amalur σε όλες ρις πλατφόρμες όταν κυκλοφορήσει!!!

 • xristaraspeed

  (MrX εδω)Αρκετα ωραιο παιχνιδι οπως το ειδα απο το demo.Λογικα αν υπαρχουν φραγκα θα το τιμησω

 • ggaammeerr

  Θα διαβασω το review και αν ειναι καλο θα το παρω πιο υστερα γιατι τωρα προεχουν αλλα...

 • Kenso

  Ε,πάει για τσίμπημα..

 • StratosGK

  Νέο IP με όμορφα γραφικά και ωραίες ιδέες!! Έπαιξα το demo και έχω να πω τα παρακάτω σε όσους πάνε να το παίξουν τώρα. Μην απογοητευτειτε στην αρχή που είναι απόλυτα γραμμικό, είναι απλά tutorial αλλά δεν σας το λέει πουθενά. Το παιχνίδι με έκανε να νιώσω την ίδια ελευθερία περίπου όπως με είχε κάνει στις αρχές το Oblivion. Είναι πολύ καλό και δεν λέει να το αγοράσει κάποιος μεταχειρισμένο.

 • ObsessedGeorge

  To demo του το έχω κατεβασει αλλα δεν το επαιξα ακόμα. Δεν με αφήνει αυτό το άτιμο το demo το Darkness 2!!!

  /OFF TOPIC
  Φίλε Kenso τώρα έκατσα και επεξεργάστηκα το avatar σου. Απλα Respect!!!

 • StratosGK

  Τόσο καλό είναι αυτό το Darkness ρε παιδιά?

  /OFF TOPIC
  Δες το εδώ Γιώργο:
  http://27.media.tumblr.com/tumblr_lugyhybnS31qe02y5o1_500.jpg
  Τα σπάει! 🙂

 • Kenso

  🙂

 • EdgierMink61

  Σίγουρα πάει για τσίμπημα και από μένα αλλά αργότερα καθώς προέχουν κάποια άλλα. Το demo του μου άρεσε πολύ και έδειξε ότι το παιχνίδι έχει πολύ βάθος και ένα τεράστιο κόσμο να εξερευνήσεις. Το σχεδιό του ήταν στα συν του για μένα.

  OFF-TOPIC
  Όντως φίλε Kenso το Gravatar σου τα σπάει αλλά έχω μία απορία? Που την βρήκες αυτήν την φωτογραφία? Μήπως από το 9GAG?