Το ταξίδι ξεκινάει στο Kingdom Hearts 3D: Dream Drop Distance

, Παρασκευή 20 Ιούλιος 2012 0  

Βρισκόμαστε στη μέση του καλοκαιριού και οι νέες κυκλοφορίες είναι ελάχιστες. Για την ακρίβεια, αυτή την εβδομάδα κυκλοφορεί μόλις ένα παιχνίδι, αλλά τί παιχνίδι: το πολυαναμενόμενο Kingdom Hearts 3D: Dream Drop Distance, ένα από τα σημαντικότερα φετινά του 3DS. Το Kingdom Hearts 3D διαθέτει μεταξύ άλλων νέους κόσμους της Disney, ανανεωμένο gameplay, δύο πολυαγαπημένους πρωταγωνιστές – Sora και Riku, ρευστή δράση, νέα πλάσματα που πολεμούν στο πλευρό σας, και σενάριο που εξελίσσει την ιστορία της σειράς ενόψει του Kingdom Hearts 3. Aπολαύστε μαγευτική δράση από το Kingdom Hearts 3D παρακάτω και πείτε μας αν θα τσιμπήσετε!

 • StratosGK

  Δεν έχω παίξει τα παλιά, ακούω όμως καλά λόγια για αυτά. Θα παίξω το ντέμο και ίσως στο μέλλον το πάρω.

  Όσοι έχετε το απλό 3DS και δεν έχετε θήκη μεταφοράς, στον κωτσόβολο έχουν βγάλει εκπτώσεις και οι τιμές είναι κάτσε καλά.
  Πήρα το Speedlink starter kit 12 in 1 με 6€ και 5 σετ προστατευτικά οθονών (για την πάνω είναι η μεγάλη που πιάνει όλο το πάνω μέρος τις κονσόλας μόνο με 2,45€.... όποιος δεν έχει ας τρέξει.
  Εγώ πήγα στο Megastore αεροδρομίου (Θεσσαλονίκη) και ενώ στο site έλεγε πως δεν είχαν όλες τις θήκες, είχαν πάρα πολλές και μάλιστα είχαν και πράγματα που δεν έχουν στο site.

 • chaosComing

  έχω παίξει λίγο απο όλα σχεδόν ακτός από αυτά υου ds και έχω βγάλει γύρο στις 70 ώρες στο bbs στο psp το dream drop φαίνεται παιχνιδάρα και θα το πάρω πακετάκι μαζί με 3ds τελικά

 • nikkork

  Square Enix go die! Αντί για το FFVERSUSXIII θα είχες βγάλει KH3

 • gogos

  Σιγουρα θα τσιμπηθει και αυτο σε καποια φαση!!