alt text

To Halo: The Master Chief Collection με μία πρώτη ανάγνωση είναι η απόλυτη συλλογή για τα εκατομμυρία οπαδών της σειράς Halo, αλλά και για τους λάτρεις των FPS γενικότερα. Τα κορυφαία Halo, Halo 2, Halo 3 και Halo 4 και ενιαίο multiplayer με χάρτες και από τα τέσσερα παιχνίδια σε ένα πακέτο, είναι αν μη τι άλλο ο ορισμός του “value for money” για όσους θέλουν να ξαναζήσουν ή να γνωρίσουν τη σειρά. Όμως κάποιες “ανορθογραφίες” από τη 343 Industries χαλάνε λίγο τη συνολική εικόνα της συλλογής.

To Halo: The Master Chief Collection περιέχει τα παιχνίδια στα οποία πρωταγωνιστεί ο θρυλικός υπερστρατιώτης Master Chief. Ως γνωστόν η στορία πραγματεύεται την ατέρμονη μάχη της ανθρωπότητας ενάντια στους εξωγήινους Covenant και τον κίνδυνο των halos, τα οποία είναι δημιουργήματα της αρχαίας φυλής των Forerunners, που απειλούν με αφανισμό κάθε έμβιο οργανισμό. Σύμμαχος του Master Chief στο δύσκολο έργο του είναι η Cortana, μια τεχνητή νοημοσύνη με ανθρώπινη συμπεριφορά, η οποία τοποθετείται στο κράνος του Master Chief και διαθέτει πολύ σημαντικές πληροφορίες για όλη την ανθρωπότητα. Ο κόσμος του Halo είναι τόσο πλούσιος που λίγες γραμμές θα αδικούσαν όλα αυτά που βιώνετε και ανακαλύπτετε σταδιακά καθώς προχωράτε από παιχνίδι σε παιχνίδι και μαθαίνετε όλο και περισσότερα για τους εχθρούς, για τις εμφύλιες συγκρούσεις τους που συνταράσσουν τις ισορροπίες, αλλά και την πραγματική φύση των halos, ο έλεγχος των οποίων είναι αναγκαιότητα τόσο για την ανθρωπότητα όσο και για τους Covenant.

Το βασικό μενού του Halo: The Master Chief Collection είναι ξεκάθαρο, με ξεχωριστές οθόνες που αφορούν τα campaigns, τα playlists για να παίζετε συγκεκριμένο είδος επιπέδων, το multiplayer, τις ρυθμίσεις και τα έξτρα της συλλογής. Ένα από τα ευχάριστα στοιχεία των campaign είναι το γεγονός ότι όλες οι αποστολές είναι διαθέσιμες από την αρχή και δεν ξεκλειδώνονται σταδιακά, ώστε να μπορείτε να παίζετε κάποιες μεμονομένες αποστολές σε περίπτωση που έχετε ολοκληρώσει το campaign του εκάστοτε παιχνιδιού παλαιότερα. Επιπλέον, σε κάθε αποστολή που παίζετε, επιλέγετε όχι μόνο δυσκολία αλλά και skulls που αλλάζουν επιμέρους στοιχεία της δυσκολίας, όπως για παράδειγμα των αριθμό σφαιρών, το πόσο ευάλωτοι είστε στα πυρά των εχθρών κτλ, με ανταμοιβή καλύτερο σκορ σε περίπτωση που καταφέρετε να ολοκληρώσετε την αποστολή. Όλες τις αποστολές μπορείτε να τις παίζετε είτε μόνοι σας είτε με κάποιο φίλο online ή στην ίδια κονσόλα μέσω split-screen, αν και στην τελευταία περίπτωση τα 60 fps δεν μένουν σταθερά και χαλάνε την απόλαυση.

Μια γεύση από τα βελτιωμένα γραφικά του Halo 2 Anniversary.

Μια γεύση από τα βελτιωμένα γραφικά του Halo 2 Anniversary.

Περνώντας στα παιχνίδια της συλλογής, το Halo Anniversary είναι η ανανεωμένη έκδοση του πρώτου Halo, η οποία είχε κυκλοφορήσει για Xbox 360, με απόδοση πλέον 1080p και 60 fps. Η υψηλή ανάλυση σαφώς και δίνει πιο όμορφο οπτικό αποτέλεσμα, αλλά σε γενικές γραμμές δεν θυμίζει τίτλο νέας γενιάς. Αυτό συμβαίνει γιατί τόσο το Halo, όσο και το Halo 2, έχουν αρκετές ανοιχτά πεδία μάχης οι οποίες μοιάζουν αρκετά άδειες, ενώ και το σπαστό animation των εχθρών δεν βοηθάει. Παίζοντας όμως μερικές από τις σπουδαιότερες αποστολές σε ολόκληρη τη σειρά, όπως τo Silent Cartographer, ξεχνάτε αμέσως τον οπτικό τομέα και βυθίζεστε στο απολαυστικό gameplay που προσφέρει η εκπληκτική αίσθηση των όπλων, o εξωπραγματικός για την τότε εποχή σχεδιασμός των επιπέδων και η εξελιγμένη νοημοσύνη των εχθρών. Είναι εντυπωσιακό το πόσο φρέσκος φαντάζει ένας τίτλος 15ετίας και πόσα στοιχεία του έγιναν κτήμα των μεταγενέστερων FPS.

Το Halo 2 Anniversary αποτελεί την κορωνίδα της συλλογής, καθώς είναι ολοκαίνουρια ανανεωμένη έκδοση του Halo 2. Η νέα μηχανή γραφικών τρέχει παράλληλα με την παλιά μηχανή γραφικών (κάτι που συμβαίνει και στο Halo Anniversary) κι έτσι μπορείτε να βλέπετε τις διαφορές εναλλάσοντας παλιά και νέα γραφικά με το πάτημα ενός κουμπιού. Η δουλειά που έχει γίνει εδώ έχει διακυμάνσεις, καθώς υπάρχουν σημεία όπου τα γραφικά σχεδόν αγγίζουν επίπεδα τίτλων νέας γενιάς (ιδιαίτερα κάποιες φωτοσκιάσεις και εφέ νερού), άλλα και σημεία όπου τα γραφικά απογοητεύουν, ιδιαίτερα στο άδειο πεδίο μάχης και σε επαναλαμβανόμενα τοιχώματα στους εσωτερικούς χώρους. Μάλιστα, λόγω ίσως των δύο μηχανών γραφικών που τρέχουν παράλληλα, αντιλαμβάνεστε κάποιες μικρές καθυστερήσεις στην ροή της δράσης, στοιχείο που απογοητεύει αν αναλογιστούμε ότι το παιχνίδι τρέχει στο Xbox One και όχι σε κονσόλα προηγούμενης γενιάς. Πάντως σίγουρα θα μείνετε με ανοιχτό το στόμα θαυμάζοντας τις ολοκαίνουριες CG cutscenes οι οποίες είναι απλά ότι πιο εντυπωσιακό έχουμε δει μέχρι σήμερα σε παιχνίδι. Εξαιρετική δουλειά έχει γίνει και στις νέες ενορχηστρώσεις στα μουσικά θέματα του παιχνιδιού, που στην πλειοψηφία τους κερδίζουν σε ζωντάνια και είναι εύστοχα τοποθετημένα σε σκηνές δράσης. Από άποψη gameplay, το Halo 2 πατάει σωστά στα επιτυχημένα στοιχεία του προκατόχου του, βελτιώνοντας τη συνταγή σχεδόν σε όλους τους τομείς, ενώ και η ιδιαίτερη ιστορία του μέσω της οποίας γνωρίζετε καλύτερα τους Covenant κρατάει το ενδιαφέρον μέχρι το τέλος.

To Halo 3 είναι ένα από τα πιο πλήρη παιχνίδια της σειράς, με μερικές επικές μάχες, ενώ ξεχωρίζει για την ποικιλομορφία των περιβαλλόντων και τον εκπληκτικό σχεδιασμό των επιπέδων. Προσωπικά θεωρώ ότι είναι το καλύτερο παιχνίδι της σειράς. Η μετάβαση σε ανάλυση 1080p δίνει ένα πανέμορφο οπτικό αποτέλεσμα, καθώς διακρίνετε περισσότερες λεπτομέρειες στους χαρακτήρες, τα οχήματα, ενώ και η βλάστηση και τα εφέ του νερού είναι αρκετά αληθοφανή σε σχέση με την αρχική έκδοση του Xbox 360.

Το κλασικό multiplayer των Halo επιστρέφει πιο πλούσιο από ποτέ.

Το κλασικό multiplayer των Halo επιστρέφει πιο πλούσιο από ποτέ.

Το Halo 4 είναι από τους πλέον αμφιλεγόμενους τίτλους της σειράς, καθώς διαφέρει σε αρκετά σημεία από τους προκατόχους του. Το παιχνίδι είναι αρκετά πιο γραμμικό και κινηματογραφικό και τα ανοιχτά πεδία μάχης έχουν μειωθεί. Ακόμη και ο τρόπος που περιγράφεται η ιστορία διαφέρει ως προς την δραματικότητα, καθώς η σχέση του Master Chief με την Cortana γίνεται το κεντρικό θέμα. Το αποτέλεσμα σε καμία περίπτωση δεν είναι κατώτερο από τα προηγούμενα παιχνίδια της σειράς, καθώς στο gameplay η προσθήκη του τρεξίματος δίνει έναν πιο γρήγορο ρυθμό στις μάχες, ενώ και η νοημοσύνη των εχθρών είναι από τις καλύτερες στο είδος. Η ανάλυση 1080p καθιστά το Halo 4 το πιο όμορφο παιχνίδι της συλλογής, καθώς η λεπτομέρεια περιβάλλοντων και εχθρών εντυπωσιάζει και το πιο απαιτητικό μάτι. Μοναδική παραφωνία είναι η ξαφνική εμφάνιση υφών στα περιβάλλοντα, που απογοητεύει.

Στις αποστολές όλων των παιχνιδιών της συλλογής, μπορείτε να επισκέπτεστε ειδικά terminals τα οποία σας μεταφέρουν στο Halo Channel, όπου μπορείτε να μαθαίνετε περισσότερες πληροφορίες για τον κόσμο του Halo. Πολύ ενδιαφέρον έχουν και τα playlist μέσα από τα οποία μπορείτε να παίζετε συγκεκριμένα επίπεδα είτε από κάθε τίτλο, είτε και συνολικά και από τους τέσσερις τίτλους, διαλέγοντας πχ επίπεδα που περιέχουν επικές μάχες, συγκεκριμένα οχήματα κτλ. Η πλειοψηφία των playlist επιτρέπει co-op με φίλους είτε online είτε στην ίδια κονσόλα.

Ένας από τους πιο σημαντικούς παράγοντες της επιτυχίας των παιχνιδιών Halo είναι ασφαλώς το multiplayer. Στο Halo: The Master Chief Collection το multiplayer όλων των τίτλων είναι ενιαίο και απλά οι παίκτες καλούνται να ψηφίσουν κάποιον από τους χάρτες που δίνονται ως επιλογή και μπορεί να ανήκει σε κάθε έναν από τους τέσσερις τίτλους. Συνολικά προσφέρονται περισσότεροι από 100 χάρτες, ενώ σημείο αναφοράς αποτελούν έξι ανανεωμένοι χάρτες του Halo 2 που υπάρχουν αποκλειστικά σε αυτή τη συλλογή. H ποικιλία των mode είναι ικανοποιητική, καθώς υπάρχουν τα κλασικα team slayer, big team battle, spartan assault, capture the flag, king of the hill, territory, rumble κτλ. Τα multiplayer playlists ποικίλουν τόσο ως προς τα modes, όσο και ως προς τους χάρτες. Στα playlist με χάρτες από διαφορετικά παιχνίδια Halo, ενδέχεται να αντιμετωπίσετε πρόβλημα καθώς πρέπει να έχετε πλήρη εξοικείωση με τον διαφορετικό χειρισμό που απαιτείται για τον κάθε τίτλο, αφού η επιλογή του χάρτη γίνεται αμέσως μετά το matchmaking. Επίσης μπορείτε να δημιουργείτε τα δικά σας multiplayer games, επιλέγοντας χάρτη, mode, τις συνθήκες της μάχης και παίζοντας με φίλους.

Οι νέες CG cutscenes του Halo 2 είναι εκπληκτικές.

Οι νέες CG cutscenes του Halo 2 είναι εκπληκτικές.

Yπάρχει και το Spartan Ops co-op του Halo 4, στο οποίο μαζί με άλλους τρεις παίκτες πρέπει να φέρετε εις πέρας μεμονωμένες αποστολές αντιμετωπίζοντας εχθρούς. Τις συγκεκριμένες αποστολές μπορείτε να τις παίζετε και μόνοι σας, αλλά σαφώς η εμπείρια τεσσάρων παικτών είναι εντελώς διαφορετική. Δυστυχώς το Spartan Ops δεν υποστηρίζει matchmaking και παίζεται μόνο με φίλους. Τα προβλήματα που προέκυψαν με το matchmaking στο Halo: The Master Chief Collection μετά την κυκλοφορία του έχουν πλέον εκλείψει, αν και αποτελεί ακόμη τροχοπέδη ο πολύς χρόνος που χρειάζεται για να συνδεθείτε με τους υπόλοιπους παίκτες και να μπείτε στην μάχη. Παρατηρούνται επίσης κάποιες αποσυνδέσεις.

Το Halo: The Master Chief Collection είναι ένα πλήρες πακέτο το οποίο περιέχει τέσσερα αριστουργηματικά παιχνίδια που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία. Είτε δεν έχετε παίξει κάποιο από αυτά τα διαμάντια, είτε νοσταλγείτε τις παλιές καλές εποχές και το κλασικό Halo multiplayer, η συλλογή είναι ιδανική για να κρατηθείτε απασχολημένοι μέχρι το Halo 5.

 • Τέσσερις παιχνιδάρες σε ένα πακέτο
 • Πλούσιο multiplayer
 • Το νέο περιεχόμενο του Halo 2
 • Playlists για συγκεριμένα είδη επιπέδων
 • Μικρά προβλήματα στο multiplayer
 • Απουσία matchmaking στο Spartan Οps του Halo 4
 • Διακυμάνσεις στα γραφικά του Halo 2 Anniversary
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 9.0

ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ:Xbox One
ΑΝΑΠΤΥΞΗ:343 Industries
ΕΚΔΟΣΗ:Microsoft
ΔΙΑΘΕΣΗ:Microsoft Hellas
ΕΙΔΟΣ:FPS
ΠΑΙΚΤΕΣ:Single-player, multiplayer
ΕΠΙΣΗΜΟ SITE:https://www.halowaypoint.com/en-us/games/halo-the-master-chief-collection/xbox-one
HM. ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ:11/11/2014
PEGI:16
 • TormentedPuppet

  Είναι κρίμα που το παιχνίδι είχε προβλήματα (μερικά από τα οποία τα συνάντησα και στα campaign ) γιατί μιλάμε για το καλύτερο remaster που έχει βγει μέχρι στιγμής. Το value for money για κάποιον που δεν έχει παίξει την σειρά είναι στον Θεό.

 • Skooma dealer(Tes Fanboy)

  Πολύ καλό review Sir Daniel.Είναι η σειρά που αν είχα λεφτά θα ξεπερνά και one.

 • Φωτης

  Multi παίζεις πλέον χωρις προβληματα..Η σειρα κ τα halo γενικότερα έχουν κατι σπάνιο σε παιχνιδι..Single player κ multiplayer σε κορυφαιο επιπεδο!!!Να εχεις κ τα δυο μαζι ειναι τρελο γιατι τις περισσότερες φορές ενα απο τα δυο εχει εξαιρετική ποιότητα..Τεσπα halo=Μια κατηγορία απο μονο του..Η beta για μενα του 5 φοβερη κ η αλλαγές που έκαναν ειναι όλο το χαρτί..Κατι πιο φρέσκο στη σειρα που για μενα σε κανει να θέλεις να παίζεις όλο κ πιο πολυ..Daniel@ γ@μ@το το review!!!!!!Αντε Τωρα περίμενε μέχρι να βγει το HALO 5......

 • Ελλην

  ωραίος διαχειριστή 9 γιατί το αξίζει,όχι ότι δεν έχει προβλήματα απλώς είναι τέτοιο το περιεχόμενο που οτιδήποτε κάτω από το 9 το αδικεί,πείτε μου στην βιομηχανία ποιος έχει κάνει κάτι πιο γενναιόδωρο από αυτή την συλλογή?

  • Skooma Trader

   Η bethesba με το The Elder Scrolls Anthology

   • Κουλα…ακους;;;

    ΣΩΣΤΟΣ ο φιλος @Skooma Trader... Skyrim, Oblivion, Morrowind... <3 <3 <3

    • Skooma Trader

     Ας μην ξεχνάμε και τα Arena,Dagerfall αν και για πολλους ειναι παναρχαια ομωε επισεις ειναι σπανιοτατα και δινει μια πργματικα retro rpg αισθηση.....αν και...δεν τα εχω παιξει ακομα γιατι βαριεμαι να κατευασω το πρπγραμμα που χριαζονται....:D

 • alessan

  Πριν μια βδομαδα τελειωσα και τα 4 campaings στο Heroic! Παραδοξως το 4 το ειχα τελειωσει μονο μια φορα οποτε σχεδον μου φανηκε σαν καινουργιο 🙂 Για την συγκεκριμενη συλλογη δεν μπορεις να πεις και πολλα, περαν του οτι καλυφθηκαν σουπερ απο το review πανω κατω ειναι γνωστα!!! Επειδη το πηρα 20-25 μερες αφου βγηκε δεν αντιμετωπισα και τα προβλημα στο Multi οποτε δεν εχω γνωμη γιαυτα! Για τα χρηματα του ειναι οτι πιο πανω υπαρχει για value for money ειδικα σε οποιον δεν εχει κανα ασχοληθει με τα Halo!! 4 παιχνιδια,100 χαρτες,beta του Halo 5, Ηalo Nightfall channel!!! Αυτο που μου εκανε αρκετα εντυπωση ειναι η διαφορα στα γραφικα μεταξυ Halo 3 και Ηalo 4!!! τα ειχα παιξει με μεγαλη διαρκεια μεταξυ τους και δεντο θυμομουν!!!! Μου εκανε εντυπωση οτι ειναι και τα 2 παιχνιδια στη ιδια κονσολα!!! Φοβερη προοδος -μπορει να βοηθαει οτι το 4 ειναι πιο σωληνωτο βεβαια αλλα εχει και αυτο μερικες αρενες που εχεις και banshees, και αλλα υπταμενα και το γραφικο παραμενει κορυφαιο-!!! Halo 5 multi απλα τα εσπασε!! Απο τα ελαχιστα fps εκει εξω που το single και το multi ειναι σε τετοια επιπεδα!!! Η ΑΙ εχει σιγα σιγα αρχησει να δειχνει την ηλικια της ειδικα στο 1-2!! Ειδικα αμα τους χτυπαγες απο αποσταση ! απο κοντα τα εσπαγε με τα grunt-ακια να τρεχουν αλλοφρωνα αν σκοτωνες τον elite η αν πεταγες καποια plasma grenade σε κανενα -best nade ever- που αυτο εμενε παγωτο και τα αλλα τρεχουν με τα χερια πανω κατω! 🙂 Εlites που αφου φανε μερικες και πεφτει η ασπιδα κρυβονται και περιμενουν να γεμησει να σε κυνηγησουν κλπ κλπ! Τα περιβαλλοντα στα πρωτα δυο ειδικα ειναι καποιος αδεια πια και φαινεται η ηλικια τους! αλλα οκ πριν 15 χρονια δεν υπηρχαν και πολλες δυνατοτες να γεμησουν ευκολα ανοιχτες αρενες με "εξτρα ζωη"! Και ετσι για το τελος να ενισχυσουμε και λιγο το Lore μεσω humor, διαφορων θεωριων και τι μπορει να περιμενουμε στο 5 🙂

  https://www.youtube.com/watch?v=dZPNLqg3EeQ

  https://www.youtube.com/watch?v=cJL9AXislVY

  https://www.youtube.com/watch?v=GNuCFQvAoDA

  • Φωτης

   Παλικάρι!!!!Παιξε πάλι στο lengetary ολα τα campaing να πεις το δεσποτη Παναγιώτη!!!Αλλα μακριά απο το halo 2!!Στο lengetary ειναι πραγματικός εφιάλτης!!!!Μονος όχι με παρέα εννοείτε....Στο τελευταιο επιπεδο alessan ακομα κ η ΑΙ ειναι καλυτερη πιο επιθετική κ κατεβαίνουν περισσοτερα σκάφη με εχθρούς.. Ακομα θυμάμαι οταν το έπαιξα στο πρωτο Xbox στο lengetary το halo 1 κ στο δεύτερο chapter στο νησί,κατεβαζε δυο δυο τα διαστημόπλοια με τους εξωγήινους..Ειχε γεμίσει ο τόπος!!!επικες μαχες!!!!!!Κ μονο που στο lengetary μου εχει τύχη πολλές φορές να μου εχει μείνει ένας elite κ να κάνω την μάχη της μάχης για να τον βγάλω αυτο λέει πολλα...

   • alessan

    Eχω δοκιμασει Φωτη! Αλλα για την ψυχικη μου υγεια σολο δεν παιζω σε Legendary!! Να με φαει elite Παει και ερχεται! Αλλα να σε τρωει grunt-ακι εκει που σου εχει βγει η παναγια να τους σκοτωσεις ολους και καπου δεν το εχεις δει και σκαει με το needler η σου κουμπωνει μια plasma! η ακομα χειροτερο εναντιων flοοd να μην προλαβαινεις να πας πισω και να χασεις απο κανενα απο εκεινα τα μυαλα!!!! τραγικοτερο!

    • GeorgeZ

     Τα έβγαλα και εγώ στο Heroic (και εκεί λέει να τα παίζεις ειδικά αν παίζεις σόλο) @Φωτη στο Legendary και μόνος εντάξει είπαμε να παίξουμε να περάσουμε καλά όχι να ζοριστούμε και να σπάμε το κεφάλι μας πως θα περάσουμε στην επόμενη πίστα.. 😀 βασικά χρόνος δεν υπάρχει οπότε ούτε καν το σκέφτηκα για legendary μόνο στο 4 έβγαλα μερικές πίστες legendary.

     Heroic solo και με μερικά skulls δυσκολίας on είναι ότι πρέπει, πραγματικά η συλλογή αξίζει τα λεφτά της δεν είχα παίξει τα παλιά halo ειδικά το 2-3 τι παιχνιδαρες τρελές πίστες τρελές μάχες...και απολαυστική AI ευχαριστιεσαι να παίζεις χωρίς να βαριέσαι, άντε να έρθει το 5 να γουστάρουμε.

  • TzimisJNR

   Ωραίο review!!! 🙂

   • alessan

    lol! 🙂

 • ekst

  Λιτο και ωραιο review.

  Ακομα και αν εβαζε ολα τα παιχνιδια της σειρας η ms σε ενα κουτακι χωρις καμια αλλαγη παλι θα μιλουσαμε για την απολυτη συλλογη αφου το gameplay τους ξεπερναει σχεδον ολα τα αλλα fps εκει εξω, οι αλλαγες στα γραφικα ειναι απλα το κερασακι στην τουρτα.
  Ποσο κριμα ειναι ομως και λυπηρο που μια φορμουλα σχεδον 15 χρονων ειναι ακομα οτι καλλιτερο υπαρχει στην βιομηχανια.

  Ενα μεγαλο χαρτι ειχε η ms (αυτη την συλλογη) και πυροβολησε το ποδι της με τα προβληματα στο multi χανοντας ολο το momentum και πληττοντας την σειρα σε μεγαλο βαθμο.
  Αυτα τα λεω γιατι τα videogames στις κονσολες πουλανε μεσα στις 2-3 πρωτες βδομαδες κυκλοφοριας τους το συντριπτικα μεγαλυτερο ποσοστο των συνολικων πωλησεων τους.

 • Chronix

  Halo review και δεν είναι από τον Termie? Sir D ανέλαβες μεγάλη ευθύνη 😛

  Πολύ ωραίο review για μία εξαιρετική συλλογή, ειδικά για τους fans. Δεν ήμουν ποτέ fan της σειράς και δεν άλλαξε αυτό ούτε με την συλλογή, αλλά η δουλειά που έκαναν είναι πολύ καλή.

  Ένα Gears of War: Marcus Fenix Collection θέλω... Τί ζητάω?!

  • alessan

   Tωρα ειπες την μεγαλη κουβεντα!! 🙂

  • raziel

   κατι θα κανει η micr γιαυτο σιγουρα τωρα που ειναι δικο της το παιχνιδι

   • alessan

    εξαλλου εχει ακομα πολυ δρομο για το νεο Gears!! για να βγει παλι τετοια συλλογη θα ειναι οπως τωρα!! να ειναι εστω με ημερομηνια κυκλοφοριας!

  • http://game20.gr/ Sir Daniel

   Με έχει για τα δύσκολα ο Termi, λολ.

 • billl123456

  Αν καποιος δεν εχει παιξει αυτα τα παιχνιδια παει αυτη την στιγμη αγοραζει 360 ή one και τα ΛΙΩΝΕΙ!

 • Schoumi

  Οι pc gamers, για άλλη μια φορά θα κάτσουμε με το "πουλί" στο χέρι;;; 🙁 🙁 🙁

 • Δημήτρης

  Την αποζημιωση του ενος μήνα δωρεάν xb gold την εχει πάρε κανείς σας;εγώ ακόμα περιμένω

  • GeorgeZ

   Δεν σου έστειλαν μήνυμα? εμένα μου έστειλαν μήνυμα από το Live στην κονσόλα πριν περίπου μια βδομάδα, και μου είπανε ότι επεκτάθηκε η συνδρομή μου αυτόματα για 1 μήνα.Περίμενε λίγες μέρες ακόμα μπορεί σε μερικούς να αργεί αλλιώς μίλα με support.

  • Chronix

   Οπως λέει και ο George ο μήνας περνάει αυτόματα στον λογαριασμό σου, δεν σου στέλνουν token. Τσεκαρε τα μηνύματα σου, το έχουν στείλει από τις 20 του μήνα.

   • Μπαστουνόβλαχος

    Ουτε σε μενα εχει ερθει τιποτις

    • Chronix

     Εχεις πάρει ρε συ One και Halo?

     • Μπαστουνόβλαχος

      Α για αυτους είναι; Δεν το πιασα.

  • alessan

   oτι λενε τα παιδια! πριν 3-4 μερες μου ηρθε μνμ στην κονσολα οτι εχει περαστει ο εξτρα μηνας!

   • Δημήτρης

    Εχω διαβάσει εδώ και αρκετές μερες οτι ξεκίνησαν να την προσθέτουν αυτόματα κλπ γι αυτό είπα να σας ρωτήσω.Ευχαριστώ παιδιά.θα περιμένω λίγες μέρες ακόμα πριν μιλήσω με support