Τα video games ξεπέρασαν σε τζίρο τις ταινίες στην Βρετανία

, Πέμπτη 31 Δεκέμβριος 2009 0  

videogames news v2

Σύμφωνα με την Daily Telegraph, τα video games ξεπέρασαν σε τζίρο τις ταινίες στην Βρετανία την προηγούμενη χρονιά. 1.73 δισεκατομμύρια λίρες ξοδεύτηκαν για παιχνίδια, νούμερο που είναι αρκετά μεγαλύτερο από τον τζίρο των ταινιών, τόσο στο σινεμά όσο και σε DVD/Blu-ray. Αυτά είναι! Τα games είναι η κορυφαία μορφή ψυχαγωγίας και ίσως η μεγαλύτερη βιομηχανία ψυχαγωγίας, είτε αρέσει αυτό σε κάποιους "κολλημένους", είτε όχι.

  • ell-greco cy

    επισης ειναι κορυφαια μορφη παραγωγης κερδους..ελπιζουμε να εχει και ουσια περα απο τα εσοδα... γιατι αυτη τη στιγμη, οπως ολοι ξερουμε τα πραματα εχουν ξεφυγει με την εμπορικοποιηση των παιχνιδιων..

  • http://game20.gr Terminator

    Μην βλέπεις μόνο την αρνητική πλευρά όμως. Το ποιοτικό επίπεδο των παιχνιδιών έχει ανέβει πολύ στην εποχή μας. Μιλάω για τα σοβαρά games, όχι casual σκουπίδια κλπ.

  • ell-greco cy

    δε διαφωνω...αλλα καποτε..λεγαμε οτι αυτος ειναι ''gamer''..και οπως και να κανεις καναμε μια κατηγορια μονοι μας! τωρα ο καθε σχετικος κανει λες και ξερει να παιζει.. ισως να το βλεπω καπως εκκεντρικα αλλα τελοσπαντων..