alt text

Όσο τρελό κι αν φαίνεται, από το 2005 μέχρι σήμερα ανά δύο χρόνια βγαίνει και ένα παιχνίδι Forza Motorsport (ενώ τα τελευταία χρόνια έχουμε και Forza Horizon). Αυτή η σταθερή συχνότητα κυκλοφοριών εκτόξευσε τη σειρά Forza ποιοτικά και εμπορικά, αλλά είχε και... παρατράγουδα, όπως το Forza Motorsport 5 που βγήκε εμφανώς βεβιασμένο και με ελάχιστο περιεχόμενο για να προλάβει το λανσάρισμα του Xbox One. Ευτυχώς, με το Forza Motorsport 6 η Turn 10 επιστρέφει στην γνωστή της φόρμα, παραδίδοντας ένα ακόμα πολύ καλό racing.

Τα καλά μαντάτα για το Forza 6 ξεκινούν από τα πιο απλά πράγματα. Το παιχνίδι περιλαμβάνει πάνω από 460 αυτοκίνητα, με ικανοποιητική ποικιλία και περισσότερα αγωνιστικά από ποτέ. Υπάρχουν 26 πίστες, όλες του Forza 5 συν 10 νέες, με επίσης ικανοποιητική ποικιλία. Η νέα πίστα στο Ρίο ντε Τζανέιρο είναι ίσως η καλύτερη και πιο όμορφη που έχει φτιάξει ποτέ η Turn 10. Ένα ακόμα σημαντικό στοιχείο είναι ότι στους αγώνες πλέον συμμετέχουν 24 οδηγοί, τόσο offline όσο και online, με συνέπεια να γίνεται απολαυστικός πανικός. Και φτάνουμε στις δύο μεγάλες ελλείψεις της σειράς Forza Motorsport μέχρι πρότινος: νύχτα και βροχή. Μετά από 10 χρόνια και πέντε παιχνίδια, το Forza 6 επιτέλους έχει αγώνες νύχτα και αγώνες υπό βροχή (όχι όμως και νύχτα με βροχή ταυτόχρονα). Δυστυχώς, μόνο κάποιες από τις πίστες έχουν νυχτερινή εκδοχή ή/και βρόχινη εκδοχή, όχι όλες.

Το gameplay πάντα ήταν το δυνατό σημείο των παιχνιδιών Forza Motorsport και το Forza 6 δεν αποτελεί εξαίρεση στον κανόνα. Πολύ απλά, το παιχνίδι προσφέρει παικτικοδηγική απόλαυση. Από την μία ο χειρισμός, ο οποίος είναι ρεαλιστικότατος και φυσικά διαφορετικός για το κάθε αμάξι, ανάλογα με τα χαρακτηριστικά του. Το μοντέλο ζημιών είναι εμφανώς καλύτερο από ότι στο παρελθόν και επηρεάζει ουσιαστικά τον χειρισμό. Ως συνήθως, υπάρχουν οι κλασικές βοήθειες για να προσαρμόζετε τη δυσκολία του παιχνιδιού στα μέτρα σας. Η δε οδήγηση στη βροχή είναι μια νέα πρόκληση που θα απολαύσετε δεόντως. Τη ζωή σας δυσκολεύουν όχι μόνο η μειωμένη πρόσφυση που επίσης επηρεάζει τον χειρισμό, αλλά και οι (πολυδιαφημισμένες) 3D λιμνούλες σε κάθε πίστα τις οποίες πρέπει να αποφεύγετε για να διατηρείτε την ταχύτητα και τον έλεγχο του αυτοκινήτου. Από την άλλη έχουμε τα drivatars, τα οποία ως γνωστόν είναι τα άλτερ έγκο πραγματικών παικτών και επιστρέφουν βελτιωμένα. Η συμπεριφορά και ο μεγάλος αριθμός των αντίπαλων drivatars κάνουν τους αγώνες πιο διασκεδαστικούς, ενδιαφέροντες και απρόβλεπτους από ποτέ. Aξίζει να σημειωθεί ότι μπορείτε να καθορίζετε αν τα drivatars έχουν επαγγελματική συμπεριφορά ή αν μπορούν να κάνουν τσατσιές όπως οι πραγματικοί παίκτες. Δυστυχώς η γενικότερη δυσκολία των drivatars εξακολουθεί να έχει κάποια προβλήματα ισορροπίας και αυτό πρέπει να το κοιτάξει η Turn 10.

Περισσότερα αγωνιστικά, περισσότερη απόλαυση.

Περισσότερα αγωνιστικά, περισσότερη απόλαυση.

Το career mode του παιχνιδιού είναι... περίεργο φρούτο. Υπάρχουν πέντε γενικές κατηγορίες αυτοκινήτων, κάθε μία εκ των οποίων χωρίζεται σε επιμέρους υποκατηγορίες διαφορετικών μοντέλων (πχ τα αγωνιστικά χωρίζονται σε σύγχρονα GT, παλιά GT, touring cars κτλ). Κάθε γενική κατηγορία έχει μια σεταρισμένη σειρά αγώνων, την οποία μπορείτε να παίζετε με ένα αυτοκίνητο από όποια υποκατηγορία θέλετε, έχοντας έτσι ελευθερία επιλογής με βάση τα γούστα σας. Πέρα από αυτά, υπάρχουν και τα λεγόμενα showcase events που είναι ειδικού τύπου αγώνες, όπως αντοχής, κλασικές αντιπαλότητες κτλ. Συνολικά, το career έχει διάρκεια και μεγάλη ποικιλία αγώνων και αυτοκινήτων. Δυστυχώς όμως, για άλλη μια φορά θυμίζει περισσότερο arcade παρά σοβαρό racing game με το όνομα “Motorsport”, αφού δεν υπάρχει ίχνος πρωταθλήματος με βαθμούς, ούτε χρονομετρημένα δοκιμαστικά. Η πιο βαρβάτη προσθήκη στο career είναι τα λεγόμενα mods, τα οποία επηρεάζουν το gameplay και τις ανταμοιβές. Κάποια είναι θετικά (πχ 10% καλύτερο φρενάρισμα), άλλα αρνητικά (πχ 10% χειρότερο φρενάρισμα αλλά με περισσότερα credits), άλλα δίνουν απλά περισσότερα credits ή xp. Τα mods αγοράζονται με credits και έχουν περιορισμένο τρόπο χρήσης, δίνοντας μια πινελιά στρατηγικής στο παιχνίδι. Απλά καλό θα ήταν να λείπουν κάποια πιο σπάνια που προσφέρουν τεράστια πλεονεκτήματα, όπως πχ να είστε φάντασμα για τον πρώτο γύρο. Δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά για racing sim.

Το παιχνίδι είναι διαποτισμένο με διάφορες μικρές και μεγάλες λεπτομέρειες που κάνουν παικτική ή αισθητική διαφορά. Πλέον πριν από κάθε αγώνα μπορείτε να τρέχετε δοκιμαστικά στην πίστα για να τεστάρετε το αμάξι και τις ρυθμίσεις που έχετε κάνει. Μπορείτε επίσης να πουλάτε τα αυτοκίνητα που σας δωρίζονται όταν ολοκληρώνετε κάποια σειρά αγώνων ή ανεβαίνετε level. Γενικώς δεν θα... πεινάσετε, καθώς το παιχνίδι πάντα φροντίζει να σας χαρίζει χρήματα και αυτοκίνητα για να προχωράτε άνετα. Σε κάποιες πίστες υπάρχουν τοίχη με λάστιχα τα οποία πετάγονται παντού στα τρακαρίσματα. Πίστες όπως η Λαγκούνα Σέκα είναι γεμάτες σκόνη. Με την πάροδο του χρόνου στον αγώνα τα τζάμια του αυτοκινήτου βρωμίζονται και μένει καθαρό μόνο το πεδίο των υαλοκαθαριστήρων. Στους αγώνες με βροχή η ορατότητα είναι πολύ περιορισμένη σε κάποια σημεία. Ως συνήθως, μπορείτε να δημιουργείτε τα δικά σας σχέδια για την εμφάνιση των αυτοκινήτων και να κατεβάζετε σχέδια άλλων παικτών, να αλλάζετε homespace, να επιλέγετε διάφορα εμβλήματα για το προφίλ σας, να παίρνετε φωτογραφίες κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού και να καμαρώνετε τα αυτοκίνητα στο Forzavista.

Το online multiplayer του Forza 6 κινείται στο υψηλό επίπεδο που μας έχει συνηθίσει η σειρά. Υπάρχουν οι κλασικές επιλογές αγώνων με βάση τις classes των αυτοκινήτων κτλ, το rivals όπου προσπαθείτε να κάνετε καλύτερους χρόνους από τους άλλους παίκτες, συν η νέα προσθήκη που ακούει στο όνομα leagues. Τα leagues έχουν συγκεκριμένους κανόνες, διαρκούν για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα (κάποιες μέρες), είναι ανοικτά συγκεκριμένες ώρες κάθε μέρα και στους αγώνες τους συμμετέχουν παίκτες που ανήκουν σε μία από τις διάφορες κατηγορίες ικανότητας στις οποίες τους χωρίζει το παιχνίδι. Στόχος σας φυσικά είναι σε κάθε αγώνα να πηγαίνετε όσο το δυνατόν καλύτερα, να μαζεύετε όσο το δυνατόν περισσότερους πόντους και εν τέλει να τερματίζετε όσο το δυνατόν ψηλότερα στο κάθε league για να λαμβάνετε περισσότερα credits αλλά και να προαχθείτε σε ανώτερη κατηγορία ικανότητας (κάθε κατηγορία έχει τα δικά της διαφορετικά leagues). Τα leagues σας τοποθετούν σε ένα αρκετά πιο ελεγχόμενο περιβάλλον σε σχέση με το κλασικό multiplayer και σας επιτρέπουν να παίζετε με άτομα παρόμοιας ικανότητας και στιλ παιχνιδιού με εσάς, μακριά από κωλόπαιδα. Είναι πολύ καλή ιδέα και διατηρεί το ενδιαφέρον σας στο παιχνίδι. Το ίδιο κάνουν βέβαια και οι ίδιοι οι αγώνες στο multiplayer, καθώς με 24 παίκτες γίνεται χαμός και πάντα έχετε κάποιον ή κάποιους να αναμετρηθείτε ακόμα κι αν δεν παλεύετε για τις πρώτες θέσεις.

Λεπτομέρειες όπως τα λάστιχα που πετάγονται δίνουν ζωή στο παιχνίδι.

Λεπτομέρειες όπως τα λάστιχα που πετάγονται δίνουν ζωή στο παιχνίδι.

Tα γραφικά του Forza 6 αποτελούν σημαντικό (και αναμενόμενο) βήμα προόδου σε σχέση με του προκατόχου του. Έχοντας πλέον δύο ολόκληρα χρόνια εμπειρίας με το hardware του Xbox One, η Turn 10 παραδίδει ένα από τα πιο εντυπωσιακά παιχνίδια της κονσόλας. 24 αυτοκίνητα σε κάθε αγώνα, βελτιωμένα περιβάλλοντα πιστών, βροχή και όλα αυτά πάντα σταθερά στα 60 fps, με ωραία αίσθηση της ταχύτητας. Η cockpit κάμερα κάνει τη δουλειά της και τα εσωτερικά των αυτοκινήτων έχουν αρκετές λεπτομέρειες. Οι δε ζημιές, αν και σχετικά περιορισμένες για τους γνωστούς λόγους του συγκεκριμένου είδους παιχνιδιών, είναι πιο αληθοφανείς από ποτέ. Το μόνο παράπονο που έχω όσον αφορά τα γραφικά ότι το “σπρέι” των αυτοκινήτων στη βροχή έπρεπε να είναι περισσότερο και πιο έντονο. Ο ηχητικός τομέας είναι εξίσου καλός, με τους ήχους των αυτοκινήτων να κλέβουν την παράσταση και τα εφέ να συμβάλλουν τα μέγιστα στην αισθητική αναπαράσταση της βροχής. Οι οπτικοακουστικές παρουσιάσεις των διαφόρων ειδών αυτοκινήτων στο career είναι προσεγμένες, ενώ η μουσική ακούγεται ευχάριστα είτε στα μενού είτε και μέσα στον αγώνα.

Το Forza Motorsport 6 έχει όλα τα στοιχεία που έκαναν τη σειρά Forza μία από τις κορυφαίες στα racing games, όμως δεν διορθώνει πλήρως τις χρόνιες αδυναμίες της. Ο μεγάλος ασθενής για άλλη μια φορά είναι το career mode, το οποίο θυμίζει περισσότερο arcade παρά σοβαρό racing. Η ύπαρξη των παιχνιδιών Forza Horizon πλέον καθιστά αδικαιολόγητη την εμμονή της Turn 10 να προσπαθεί να προσελκύει πιο ευρύ κοινό με τα Forza Motorsport. Eπιβάλλεται να φτιάξουν επιτέλους ένα σοβαρό career, με κανονικά πρωταθλήματα, βαθμούς, σεζόν κτλ, όπως του Project CARS. Αλλιώς ας σταματήσουν να το λένε “Motorsport”. Από εκεί και πέρα, αν έχετε Xbox One τσιμπάτε το Forza 6 και θα παίζετε για καιρό.

 • Παικτικοδηγική απόλαυση
 • Επιτέλους βροχή και νύχτα
 • Το career έχει πολλούς αγώνες και ποικιλία
 • Εθιστικό multiplayer
 • Πολλά αγωνιστικά
 • 24 αυτοκίνητα, ωραίες πίστες, 60 fps σταθερά
 • Forzavista, editor, photo mode κτλ
 • Το career για άλλη μια φορά θυμίζει περισσότερο arcade παρά σοβαρό racing
 • Η δυσκολία των drivatars κάποιες φορές δεν είναι ισορροπημένη
 • Δεν έχουν όλες οι πίστες βροχή και νύχτα
 • Στο career κάποια εξωπραγματικά mods χαλάνε τον ρεαλισμό
 • Σε κάποιες πίστες κόβεις δρόμο άνετα
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 8.5

ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ:Xbox One
ΑΝΑΠΤΥΞΗ:Turn 10
ΕΚΔΟΣΗ:Microsoft
ΔΙΑΘΕΣΗ:Microsoft Hellas
ΕΙΔΟΣ:Racing
ΠΑΙΚΤΕΣ:Single-player, multiplayer
ΕΠΙΣΗΜΟ SITE:rzamotorsport.net/
HM. ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ:15/9/2015
PEGI:3
 • Deathracer2009

  To career το εχουν κανει σαν τα μουτρα τους. Το FM5 δεν το επαιξα αλλα στο FM4 ηταν πολυ καλυτερο. Συν τοις αλλοις στο FM4 πηγαινα και επελεγα οποιο event ηθελα απο τα πολλα κουτακια (events) που ειχε. Επιπλεον γιατι δεν εχει ποινες οταν κοβεις δρομο; Και τελευταιο ιδεα μου ειναι η το damage system δεν ειναι καλο;

  • http://game20.gr Terminator

   Καλές είναι οι ζημιές, στα πλαίσια που επιτρέπονται.

   • Deathracer2009

    Τα πλαισια ειναι αυτα που επιτρεπει η ταδε εταιρεια αυτοκινητου να φαινεται στο αμαξι της καθως παθαινει ζημια; Νομιζα οτι απο τη στιγμη που η Turn10 αποκτουσε τα δικαιωματα να χρησιμοποιησει ενα οχημα μπορουσε να το κανει καλοκαιρινο απο ζημιες κλπ.

   • nikolas22072014

    Τερμι σορού που γράφω εδώ αλλά ποτέ θα έχεις τοReview για syndicate.

 • alessan

  Συμφωνω κ με το review κ τον βαθμο! Ποιοτικα ουτως η αλλως σαν οδηγηση ειναι εξαορετικο, αλλα πρεπει να γινουν αλλαγες!

  Πρωτον δεν χρειαζεται νομιζω να βγαινει ανα δυο αλλα ανα τρια χρονια! Κ να υπαρξει κ ενα franchise με off road! Οποτε αν ειναι να βγαινουν καθε χρονο να βγαινει μια motorsport, μια horizon κ μια off road!

  Θα προτιμουσα να μην ηταν 1080/60 αλλα 1080/30 η 900/60 κ να υπηρχαν πιο εντονα καιρικα φαινομενα , με αερα, χιονι, ομοχλη, σκονη κλπ που να επιρρεαζαν παραπανω το gameplay παρα pixels!

  Οντως στο career αφου υπαρχει κ το horizon θελει άλλαγη! D,C,B,A,S1,S2 κατηγοριες με βαθμολογια! Επισης αν τελικα πιασει κ το στοιχημα της Σονυ (βασικα κ να μην πιασει αμα δινεις κ τα υπολοιπα modes) να προστεθει κ ενα mode παγκοσμιου πρωταθληματος! Επισης κ εμενα τα mods με τις καρτες μου φανηκαν αχρειαστα! Τι μανια αυτο με τις καρτες πια

  Τελος αν κ το περιεχομενο ειναι αρκετο κ πλουσιο θα ηθελα 2-3 πθστες ακομα σε πολη (πχ μονακο) !

  Η ποιοτητα του κ το gameplay του ειναι οπως παντα στα υψη οπως κ το αψεγαδιαστο multi! Απλα θελει καποιες αλλαγες πλεον κ προσθηκες (κ απο αλλου αφαιρεσεις)

  • Deathracer2009

   Συμφωνω οτι πρεπει να παει ανα 3 χρονια το FM διοτι θα υπαρξει κορεσμος καποια στιγμη.

  • Giannis Giapitzakis

   Άμα το κάνανε 900/60 η Microsoft θα άκουγε πάλι της χρονιάς της από τα 12χρονα και το Digi***l Fou***ry στο ίντερνετ.

 • ναβουχωδονοσωρ

  Gran turismo sport...Χωρίς παρεξήγηση...

  • alessan

   Ουτε καν εχεις δει πως κ τι με αυτο! Κατσε να υπαρξει σαν εικονα τι φτιαχνουν! Εξαλλου τα προηγουμενα gt ειχαν κ αυτα πολλα θεματα

 • nikolas22072014

  Το forza και το halo θα με κάνουν να παρω Xbox στο τέλος.

  • ναβουχωδονοσωρ

   Είναι η τελευταία τους ευκαιρία μετά το 5 και το 6.Θα την εκμεταλλευτούν στο έπακρο,ειδάλλως αντίο gt...

 • Φωτης

  Ειναι το καλυτερο racing της εποχής μας..Μιλαω για κονσολες πάντα..Κορυφαίος χειρισμός με controller γραφικαρες κ κόντρες φοβερα εθιστικες!!!

 • http://gazzeta luffy-10

  Συμφωνω με την Φωτη , αλλα το επομενω οταν βγει θελω να εχει καλυτερα γραφικα, και καλυτερες καιρικες συνθηκες.

  • alessan

   Αυτο για να γινει θα πρεπει να βγει στο Xbox two 🙂

  • Φωτης

   Σκεψου για να γίνει αυτο πρεπει να γίνουν θυσίες..Δεν μπορεις να εχεις (αν κ σε κάποιες πίστες ακομα κ η βροχή ειναι εξαιρετική) 24 αμάξια μέσα στην πίστα κ 3D λιμνούλες φοβερη φυσική κ το πιο ΣΥΜΑΝΤΙΚΟ....60 FPS κλειδωμένα που μονο το Forza εχει σαν παιχνιδι γενικα για κονσολες πάντα..Να εχει κ υπεργραφικα ειναι αδύνατο..Αλλα σίγουρα στο 7 θα υπαρχει κ αλλη βελτίωση..

   • Andreas

    Σε έκανα add grey Lora

 • badounask

  Να ρωτήσω και εγώ κάτι με την σειρά μου. στο forza 6 υπάρχει φθορά ελαστικών και κατανάλωση βενζίνης ανάλογα με την οδηγηση;

 • fanis

  Μη σε νοιαζει ρε έπεσε η βενζίνη.¨)

 • fanis

  Κάπως έχω μπουχτίσει απο το πολύ forzarizma και δεν έχω παίξει ουτε το 5.Ετούτο πάντως θα το πάρω αφού όμως πρώτα λιώσω με τα μοτοσακό του Driveclub.

 • Giannis Giapitzakis

  Δεν ξέρω τι λες εσύ αλλά μου αρέσουν πολύ αυτά τα πακετάκια με τα power ups και η ρουλετα με τα δώρα και τα αυτοκίνητα. Κάνει τα πράγματα ποιο διασκεδαστικά.

 • Giannis Giapitzakis

  Τι είναι ακριβώς οι 3D λιμνούλες;

  • alessan

   Καθε "λακουβα" οταν βρεχει μαζευει νερο! Δεν ειναι διακοσμητικη! Αλλα αναλογα το βαθος της εχει κ μια ποσοτητα νερου! Οταν περναει απο πανω το αυτοκινητο αναλογα με την ταχυτητα,βαρος,γωνια,ελαστικα κλπ προσομοιωνει την υδρολυσθιση κ δεν εχει ενα στανταρ αποτελεσμα οπως αν ηταν 2d!!!

 • Giannis Giapitzakis

  Όσο τρομερό παιχνίδι και να είναι, η απόλυτα γραμμική πορεία στο single player είναι λίγο απογοητευτική. Ακόμα και αν κερδίσεις ένα υπεραυτοκίνητο και μερικά εκατομμύρια νομίσματα, απλά δεν έχεις τι να τα κάνεις. Δεν μπορείς να παίξεις σε όποια κατηγορία θες, πρέπει να τις πάρεις με μια συγκεκριμένη σειρά υποχρεωτικά.

  • alessan

   Αμα τις περασεις ολες μια φορα μετα μπορεις να τις κανεις τις υπολοιπες με οποια σειρα θες!

 • agony

  Σε χειρισμο με κοντρολερ αυτη την στιγμη πιστευω ειναι το καλυτερο racing γενικα. Οσο εχει να κανει με την καριερα κανενα εκτος του gt δεν μου αρεσε και σιγουρα το project cars εχει την χειροτερη για μενα.
  Τα γραφικα του το νερο κτλ ειναι τελεια για το hardware και τα 60fps. Αν τα δεις ομως καθαρα χωρις περιορισμούς στο driveclub ειναι κλασεις ανωτερα.Αυτο με τις 3d λιμνουλες ειναι ομορφο , ομως για ενα πόλεως racing οχι για πιστα λιμνουλες σε πιστες δεν υπαρχουν εχουν ολες υδροροες και αν βρεχει υπερβολικα τοτε ενα ολοκληρο κοματι πιστας ειναι με βαθυ νερο οποτε δεν γινεται αγωνας. Παρολα αυτα εχει πλακα. Με οσους εχω μιλήσει μου εχουν πει με το τιμονι εχει αρκετα Θέματα.εγω δεν μπορώ να ξερω. Επίσης το car moddeling μου φαίνεται low res σε εξωτερικη και εσωτερικη καμερα σε σχέση με το 5. Ο ηχος φοβερός αν και δεν εχει καμια σχεση με την πραγματικότητα. Καταφερνει να ξεγελά με το ακουσμα του πραγμα καλο. Νομιζω οτι αν ηταν να ειχα μονο κονσολα και θα πρεπε να διαλεξω μονο ενα racing τοτε θα λεγα Forza 6 διοτι ειναι αυτο που δεν ξεχωριζει και δεν ειναι καλυτερο σε συγκεκριμενα πραγματα οπως ηχος καριερα γραφικα καιρικες συνθήκες τιμονι κτλ. Αλλα ειναι το μονο που γενικα κάνει τα παντα σωστα και ειναι πληρες κατα την γνωμη μου.

  • nikolas22072014

   Γεια σου φίλε θα ήθελα να σε ρωτήσω τι γνώμη έχεις για το καινούργιο nfs. Σε ρωτάω γιατί πραγματικά το κατέχεις άθλημα.

   • Agony

    Καλησπέρα φιλε μου, θα σου πω μολις το εχω στα χερια μου τελος τις βδομάδας,
    Το θεμα όμως δεν είναι τι μου αρεσει εμενα. Πες μου 1-2 αγαπημενα σου racing games, Και με τι σου αρεσει να παιζεις τιμονι , χειριστήριο ? Σου αρεσουν Open world ? Story based ? χειρισμος του στυλ Burn out παταω φρενο πανω στην στροφη και κανω drift η στυλ Forza,GT φρενο πρην την στροφη ? η κατι ενδιαμεσο driveclub , grid austosport. Αν μου πεις τι σου αρεσει τοτε θα σου πω επακριβος.

    • nikolas22072014

     Κοίτα να δεις εγώ γενικά είμαι πολύ άσχετος με τα racing δεν το εχω. Το μόνο που πραγματικά είχα λιώσει ήταν το underground 2 εκεί κάτι έκανα. Τώρα γενικά τα σιμ δεν μ'αρέσουν τα βαριέμαι αλλά ούτε και arcade δλδ να καταλάβεις στοdriveclub μόνο bikes παίζω. Γενικά δεν πολυ παίζω racing. Απλα ήθελα να μου πεις την γνώμη σου γιατί ψήνομαι να το παρω.

     • Agony

      Αν σου αρεσαι το Underground Σίγουρα θα σου αρέσει και αυτό , αν και δεν εχει Dragster δυστυχος , φημες λενε θα είναι dlc.
      Το θεμα είναι ότι το Underground 2 σου αρεσε σε μια ηλικια πολυ μικρότερος , δεν ξερω λοιπον αν κατι τετοιο θα σου αρεσει και σημερα. Είναι το ιδιο στηλ πολυ απλο σε χειρισμο με Story mode πολλα video και φτιαχνεις τα αμαξια. Όχι όλα όμως πχ την F40 δεν μπορεις .

      ΑΝ θες να με ακούσεις συνέχισε να παίζεις Drive Club bikes , Και αγόρασε το NFS Στα 25 ευρο μετα από καιρο.

      • nikolas22072014

       Ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές σου. Φίλε έχω platinum Trophy στο bloodborne παίζω dark souls δεν μασάω πουθενά αλλά στα racing είμαι χάλια.

  • Φωτης

   Στις πίστες παντος κατέγραψαν κ είδαν μετα απο βροχή που πιάνει περισσότερο νερό κ το έβαλαν στο παιχνιδι..Τωρα για το Forza 6 είπαμε..Οτι καλυτερο υπαρχει σε κονσολα..Εχει κορυφαιο χειρισμο..Ο μόνος αντίπαλος για μενα gran turismo 7..Οχι αυτο που θα βγει κ θα ειναι online..

   • Φωτης

    Agony @@ μην ξεχνάς κ τον συνδιασμο που σκοτώνει με την καλη έννοια..Τετοια γραφικα (που μπορει να μην ειναι κορυφαία αλλα κ πάλι ειναι φοβερα) 460 οχήματα 26 πίστες καιρικά φαινόμενα 3D λιμνούλες που επηρεάζουν τον χειρισμο 24 οχήματα στην πίστα damage άψογο online κ.τ.λ κ.τ.λ. στα 60 κλειδωμένα FPS ειναι κατι που βλέπεις σπάνια..Σε κονσολα ειναι κ το μοναδικο racing!!!

    • Agony

     Το ανέφερα αυτό φιλε Φωτη, ότι το Forza είναι ότι καλυτερο σε κονσόλες πολλες φορες, επισης ανεφερα ότι τα γραφικα του για το hardware Και 60 fps είναι θαυμα. Δεν θελω να γινομαι υπερβολικος για να μην θεωρησουν ότι είμαι υπερ καποιας κονσολας προσπαθω να είμαι οσο πιο αντικειμενικος γινεται.Οπως εχω πει και ότι τα γραφικα του Drive CLub Είναι ότι καλυτερο εχω δει.
     Αυτή την στιγμη αντιπαλο δεν εχει το Forza γιατι πολύ απλα το GT Δεν υπαρχει , κατσε να βγει πρωτα γιατι τα βιντεο προσωπικα δεν μου λενε τιποτα.
     Το θεμα είναι ότι και μαπα να είναι ολοι μα ολοι ( και εγω) θα το παρουμε λογο του ότι δεν υπαρχει κατι άλλο σε Sim like Στο PS4.
     Το Project Cars Είναι πολύ καλο με τιμονι. Με χειριστήριο στο PS4 ΔΕΝ παίζεται με τίποτα απορώ πραγματικα πως μπορούν.

   • Agony

    Μου κανει πραγματικα εντύπωση αυτό με την λακουβα και την βροχη σε πιστα, Εχω παει σε αρκετες πιστες ακομα και Ελλαδα οι 2 που εχουμε δεν είναι ετσι μετα από κατακλισμο Μεγαρα πχ που είναι διπλα μου , και στο εξωτερικο με φιλο στην Ιταλια , Καναδα και Αυστραλια οι πιστες τους εχουν μια ελαφρια καμπη τοξο προς τα πανω στην ασφαλτο προς το κεντρο τους για να μην μαζευουν νερα.
    Τωρα αυτό με τις λακουβες σε πιστες όπως Monza ,Imola,Panorama, Κτλ δεν ξερω δεν το εχω δει με τα ματια μου.Απλα δεν μου φενεται σωστο συμφωνα με αυτά που ξερω. Το να κανει μια κηλίδα νερο είναι οκ φυσικο όχι όμως λακουβα.

    • Φωτης

     Νομιζω ειναι κυλιδες κ όχι λακκούβες με την έννοια της τρύπας..Τα εχουν καταγράψει μετα απο βροχή κ όχι στην τύχη..Τωρα να λενε ψέμματα οι ίδιοι η δημιουργοί τι να σου πω..

     • Agony

      Σημασια εχει ότι είναι πολυ καλη προσπαθεια , τωρα αν είναι ρεαλιστικο η όχι είναι λεπτομερια που δεν απασχολει κανενα νομιζω , ( εκτος από τρελους σαν εμενα ) 🙂

      • Φωτης

       Κάπου ειδα 5αρακι στο need for speed..Θα το κατεβάσω να παίξω 10 ωρες απο το EA access κ θα δω..

      • alessan

       Αgony επαιξες το wrc5??? ειδα μετριες εως κακες κριτικες!!! Δεν βλεπω να βγαινει εκτος δρομου της προκοπης τελικα!!

       • TormentedPuppet

        Δοκίμασε το Dirt Rally. Θα σου αλλάξει την ζωή!

 • Φωτης

  Εμένα τα καλύτερα που εχω παίξει ποτε ειναι τα Forza κ τα gran turismo..

 • TormentedPuppet

  Το παίζω κι εγώ το παιχνίδι αυτόν τον καιρό. Αρκετά καλύτερο από το απογοητευτικό, κατά την άποψή μου, Forza 5. Συμφωνώ απόλυτα με την κριτική του Σπύρου σε όλα τα σημεία. Το μόνο που με χαλάει στον τίτλο είναι, όμως αναφέρεται και στο review, η μη ισορροπημένη δυσκολία των αντιπάλων. Στο unbeatable για εμένα είναι...unbeatable, στο Pro τερματίζω μέσα στην 3άδα αλλά δύσκολα κυνηγάω πρωτιά και στο expert είμαι πρώτος στην τρίτη στροφή και παίζω time trial για τον υπόλοιπο αγώνα.