Νέο DLC και νέα έκδοση για το Force Unleashed

, Σάββατο 25 Ιούλιος 2009 0  

star-wars-force-unleashed-newsΗ LucasArts ανακοίνωσε ότι θα διαθέσει μια νέα downloadable αποστολή για το πολύ καλό Star Wars: The Force Unleashed, το ερχόμενο φθινόπωρο.

Δώστε προσοχή, όμως, γιατί δεν μιλάμε για συνηθισμένο DLC.

Σεναριακά, αυτή η νέα αποστολή παίρνει ως δεδομένο ότι εσείς, ως Secret Apprentice πάντα, σκοτώσατε τον Darth Vader στο τέλος του Force Unleashed!

Έτσι, πλέον είστε ο πιο δυνατός Sith Lord στο σύμπαν και υπηρετείτε τον Emperor.

Αυτός με τη σειρά του σας στέλνει στον πλανήτη Tatooine, για να καθαρίσετε τον Obi-Wan Kenobi, ο οποίος κρύβεται εκεί μετά τα γεγονότα του Star Wars: Episode III Revenge of the Sith.

Όπως καταλαβαίνετε και από τον θάνατο του Darth Vader, μιλάμε για σενάριο που δεν ακολουθεί την γενικότερη ιστορία του Star Wars και γι αυτό έχω την αίσθηση ότι το συγκεκριμένο DLC θα αξίζει και με το παραπάνω.

Εξάλλου, η LucasArts σκοπεύει να επαναφέρει το Star Wars: The Force Unleashed στο προσκήνιο και με έναν άλλο τρόπο.

Το φθινόπωρο θα κυκλοφορήσει μια ειδική έκδοση του παιχνιδιού, ονόματι 'Star Wars The Force Unleashed: Ultimate Sith Edition' για 360, PS3, PC και Mac, που θα περιλαμβάνει όλο το προηγούμενο DLC και ένα νέο bonus επίπεδο.

Aυτό το νέο επίπεδο αποτελεί την συνέχεια του νέας αποστολής που ανέφερα παραπάνω και διαδραματίζεται στον πλανήτη Hoth, όπου θα τεθείτε αντιμέτωποι με τον Luke Skywalker και θα επισκεφθείτε γνώριμες τοποθεσίες από το Star Wars: The Empire Strikes Back.

Μπράβο στη LucasArts που υποστηρίζει το Force Unleashed, έναν χρόνο μετά την κυκλοφορία του.

UPDATE: Δείτε το σχετικό trailer παρακάτω.

UPDATE 2: H LucasArts αποκάλυψε ότι η Ultimate Sith Edition θα κυκλοφορήσει και για PC, Mac.

 • nick

  Αναμενόμενο αυτό, εξάλου από την προηγούμενη εβδομάδα είχαν δημοσιευθεί στο internet 5 νέα achievements για την εκδοση του 360 και θυμάμαι ότι το ένα από αυτά έλεγε ότι πρέπει να σκοτώσεις τον Οbi-Wan Kenobi πριν προλάβει να γίνει πάρα πολύ δυνατός για να νικηθεί.

 • http://game20.gr Terminator

  Σίγουρη αγορά για μένα. To Force Unleashed είναι πολύ καλό παιχνίδι, και φαντάσου, συγκίνησε εμένα που είμαι άσχετος με το Star Wars.

 • nick

  Κι' από 'μένα είναι σίγουρη αγορά. Μακάρι να συνεχίσουν και να βγάλουν και καινούργιο ολόκληρο παιχνίδι.

 • http://www.game20.gr john2

  Εγώ πάντως λέω να πέσει μποϊκοτάζ στην PC έκδοση. Έτσι για να μάθουν μερικές εταιρείες να μην λένε την μια έτσι και την άλλη γιουβέτσι.

  PS: Για όσους αναρωτιούνται, η αλλαγή της νοοτροπίας της Lucas Arts ευθύνεται στον νέο president της. Ο προηγούμενος είχε βαρεθεί προφανώς τις μπλε οθόνες :p